Kto jest mi wstanie udowodnić, że osoby piszące tu mają swe odpowiedniki w rzeczywistości, no i dlaczego nikt nie zakłada, że kilka osób może manipulować większością za pomocą wielu kont.Przecież ja nie zakładam, że tu tak właśnie jest, ale tak być może.
Nikt nie jest w stanie tego Tobie udowodnić. Lecz pomyśl jaki był by cel w bawienie się w pisanie z kilku kont na raz? Nikt nie próbował by tym sposobem manipulować, ponieważ nie wiemy czy wpływamy na tok myslenia i rozumowanie danej osoby.
Forum nie ma nic wspólnego z wymianą poglądów na jakikolwiek temat, tu łatwość ukazywania siebie za pomocą google jest jednym z ważniejszych sposobów zaistnienia, w realnej dyskusji musimu liczyć wyłącznie na własny mózg.
Jest różnica, czy się mylę?
Przecież było to wspomniane. Tym sposobem karmimy nasze mózgi, analizujemy źródła, pochłaniamy informacje z których nierzadko korzystamy podczas normalnych dyskusji. A wracając do poglądów, to nawet na forum można się nimi wymieniać, nie widzę przeszkód.
Dowodem pierwszym z brzegu na mą rację w temacie jest skala z/minusowania mej wypowiedzi.Takiej łatwości w świecie realnym, by kogokolwiek odseparować od reszty w imię (...?...) jest pozbawiona racji bytu.
Przynajmniej jeśli to ja w niej bym brał udział jako ten jedyny.
Minusy pewno poleciały od osób które poczuły się urażone tym że są krytykowani za to że wolą podyskutować na forum, w świecie realnym zamiast minusów poleciał by górę ton głosu, taka różnica.
Mogę się mylić, ale udowodnij mi, że wszystkie profile są przyporządkowane różnym osobom.
...nie jesteś wstania, a ja mogę udowodnić, że są profile mające jednego użytkownika piszącego na nich.
Mogę, ale nie muszę.Dla mnie nie ma znaczenia, czy kogokolwiek przekonam, piszę wyłącznie swe osobiste zdania na temat
"istnienia w necie".
...śmiech, lecz się upieracie, bo różne powody do tego macie by tu pisać.
Jesteś osobą strasznie krytykującą ludzi w internecie, może się tak kreujesz, albo robisz z siebie na siłę nieinternetowego człowieka. Istnienie w internecie? To chyba na portalach społecznościowych. Tutaj nikt nie ma powodu do tego by zostać zauważonym, chyba że prowokatorzy którzy po jednym poście takie forum opuszczają. Użytkownicy tutaj rozwijają swoje zainteresowania zjawiskami paranormalnymi, nie są tutaj po to by kreować kogoś kim nie są.
Pozdrawiam