Ja tu chce tylko powiedziec ze Jezus mowil ze anioly posiadaja dusze i swiadomosc ale ciala nie maja(do tego- kim sa w takim razie szatani? gdzie jest pieklo? jak wyglada?). jak to wyjasnisz?
Do tego - jesli Cie sklonuja, to to nie bedziesz prawdziwy Ty, Ty juz bedziesz dawno niezywy, moze i klon bedzie pamietal twoje wspomnienia ale to nigdy nie bedzie oryginal bo oryginal zostal w starym ciele, a skoro nie ma duszy to ona nie mogla zostac wszczepiona w nowe cialo. Jeszcze cos - Sumerowie - oni mowili o Annunakach a nie o jakis Realianach i mowili ze Annunaki przylecialy z Nibiru, a ci Twoi skad sa ? Pewnie z marsa (albo zaraz na szybkiego wymyslisz ze z Nibiru, tylko nie umieli tego nazwac-.-) Wg. Ciebie tylko Twoja religia ma racje i tyle. To ja sie pytam jakim cudem tylko w Twojej religi nie ma duszy, a wszystkie inne mowia o duszy, wiec jakim cudem one sie wywodza z jednego zrodla? dla mnie to pic na wode. Kazdy ma wolna wole? To dlaczego "kazdy" MUSI placic te 7%? Inne religie tego nie wymagaja. Przypomnial mi sie teraz avatar czlonka tego forum, tylko zapomnialem ktorego - cos w stylu Believe in Jesus and get a free PS2. Tylko ze tutaj to idzie w druga strone - uwierz w realian, a zabierzemy ci 7% kasy! Do tego nie bedziesz mogl sie golic/scinac wlosow ! jeee kazdy ma wolna wole! Tylko nie ty-.-
Użytkownik BlaZe edytował ten post 24.01.2008 - 17:42