Napisano 28.05.2012 - 21:31
Napisano 28.05.2012 - 21:52
hmm...jakoś nigdy nie dałem rady umrzeć w śnie,ponieważ zawsze gdy nadchodzi czas,gdy trzeba umrzeć człowiek się budzi.ponoć to dlatego,że nie można umrzeć w śnie,a jeśli ktoś umrze w śnie to umiera i w prawdziwym życiu.może to dlatego ludzie umierają na spaniu czasem.1) własna śmierć
takich też miałem dużo.zaczęło się to,kiedy jeszcze jako mały,7letni chłopiec jeździłem do bioenergoterapeuty.nie minął tydzień od mojej pierwszej wizyty u niego,a przyśnili mi się normalni ludzie,tylko,że z zielonym kolorem skóry i dwoma czarnymi antenkami(czółkami)na czole.chcieli porwać moją matkę,a ja ich prosiłem by tego nie robili,ale oni przyświecili na nią żółtym światłem i zaczęła się unosić do latającego spodka.tych snów było dużo.za każdym razem Obcy byli inni i przybywali w innym celu.czasem przed nimi uciekałem,czasem do nich strzelałem(to rzadko,bo przeważnie oni mieli władzę i kontrolę nade mną),czasem z nimi rozmawiałem,a czasem nawet uprawiałem seks z obcymi8 osobnikami płci żeńskiej.2) UFO
3) Wszechświat
ja bym to zaliczył jako jedną kategorię.sny o innych światach i planetach wyrażają naszą chęć podróży i wyrwania się z tego świata,marzycielstwo(im piękniejsze barwy,kolory i zjawiska są w snach o innych światach,tym na bogatszą wyobraźnię właściciela to wskazuje).Sny te mogą też wskazywać samotność i brak zrozumienia w,,tym świecie".mi często śniło się,że byłem na Marsie,Księżycu,a raz nawet przyśniło mi się,że obcy zaprosili mnie na swoją planetę i prezentowali mi 5swoich żywiołów jakby na takiej sali gimnastycznej.woda,ogień,światło słoneczne,ziemia,wiatr.4) Inna planeta?
do tej kategorii mogę zaliczyć wiele swych snów,zwłaszcza tych o Bogu,który zstępuje i chce sądzić świat,ale wolę przedstawić tutaj sen,który mnie bardziej ciekawi.5) Inne
Napisano 28.05.2012 - 22:54
Bzdura totalna.nie można umrzeć w śnie,a jeśli ktoś umrze w śnie to umiera i w prawdziwym życiu.może to dlatego ludzie umierają na spaniu czasem.
Napisano 28.05.2012 - 23:05
Napisano 28.05.2012 - 23:05
Bzdura totalna.
nie można umrzeć w śnie,a jeśli ktoś umrze w śnie to umiera i w prawdziwym życiu.może to dlatego ludzie umierają na spaniu czasem.
Ja umieram w co 4 śnie a jakoś w rzeczywistości nadal żyję. Nie pamiętam też bym kiedykolwiek obudziła się przez taką błahostkę jak własna śmierć. Zawsze we śnie z chwilą śmierci opuszczam ciało i patrzę na siebie z góry, śmieję się w twarz istocie która mnie zabiła (po śmierci moje "demoniczna ja" zostaje uwolnione z ograniczeń ciała ludzkiego ) lub wędruję w zaświaty. Jak już wspomniałam - raz nawet zdarzyło mi się umrzeć w LD a ponieważ był to sen świadomy to moja prawdziwa świadomość też powinna umrzeć gdyby ten przesąd był prawdziwy, czyż nie?
Napisano 28.05.2012 - 23:11
Napisano 29.05.2012 - 13:36
ludzie różnie to przeżywają.a skoro udało Ci się widzieć co się dzieje po śmierci i udałaś się w zaświaty to może opowiesz co jest po drugiej stronie?bo wynika z tego,że rozwiązałaś zagadkę życia i śmierci i jesteś wyjątkowa.Bzdura totalna.
Ja umieram w co 4 śnie a jakoś w rzeczywistości nadal żyję. Nie pamiętam też bym kiedykolwiek obudziła się przez taką błahostkę jak własna śmierć. Zawsze we śnie z chwilą śmierci opuszczam ciało i patrzę na siebie z góry, śmieję się w twarz istocie która mnie zabiła (po śmierci moje "demoniczna ja" zostaje uwolnione z ograniczeń ciała ludzkiego ) lub wędruję w zaświaty. Jak już wspomniałam - raz nawet zdarzyło mi się umrzeć w LD a ponieważ był to sen świadomy to moja prawdziwa świadomość też powinna umrzeć gdyby ten przesąd był prawdziwy, czyż nie?
Napisano 29.05.2012 - 14:03
Nie wiem jak to można inaczej interpretować.No ciekawe, lecz co rozumiesz przez określenie "moja śmierć"?
...prawdą jest, że różnie można to interpretować!
Różnie bywało. Raz trafiłam na schody prowadzące do nieba gdzie powitała mnie moja zmarła młodsza siostra. Innym razem znalazłam się w piekle i poszłam do Diabła złożyć reklamację, że ludzie pieką się tam w gigantycznych piecach co nie ma najmniejszego sensu. Jeszcze innym razem znalazłam się na lotnisku skąd miałam odlecieć do nowego świata.a skoro udało Ci się widzieć co się dzieje po śmierci i udałaś się w zaświaty to może opowiesz co jest po drugiej stronie?bo wynika z tego,że rozwiązałaś zagadkę życia i śmierci i jesteś wyjątkowa.
Użytkownik Ana Mert edytował ten post 29.05.2012 - 14:04
Napisano 29.05.2012 - 14:26
Użytkownik bullik edytował ten post 29.05.2012 - 14:31
Napisano 29.05.2012 - 15:03
Napisano 29.05.2012 - 15:06
Napisano 29.05.2012 - 16:46
Napisano 29.05.2012 - 18:16
Napisano 30.05.2012 - 23:48
Napisano 31.05.2012 - 08:21
Użytkownik Vrah edytował ten post 31.05.2012 - 08:22
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych