Mnie raz na jakiś czas śni się ciąg dalszy obejrzanych filmów i dalsze losy bohaterów
Naprawdę jak na sen to bardzo ciekawe.
Śniło mi się też jak latałam po parku w nocy, czułam powiew wiatru na twarzy tak jakby to było naprawdę...
Najnieprzyjemniejszymi snami były sytuacje, w których się topiłam w wodzie, okropność... Był jeszcze jeden taki, którego zapamiętałam: byłam na torach, a dokładnie moja głowa znajdowała się między tym co jest na końcu torów (nie mam pojęcia jak to się nazywa) a wagonem, który napierał na moją głowę, czułam potworny ucisk i się obudziłam (na szczęście).
Kolejny sen był o UFO.
Wiem, że byłam w domu i było strasznie duszno, więc postanowiłam wyjść na podwórko. Gdy już byłam na zewnątrz usłyszałam dziwny dźwięk, taki buczący. Spojrzałam w górę i nad domem wisiało ogromne UFO...
W następnym widziałam księżyc, który przybliżał się do Ziemi, był ogromny, zasłaniał prawie całe niebo. Czułam narastającą panikę...
W innym widziałam Ziemię z kosmosu, nagle zauważyłam nadlatującą kometę, która uderzyła w Ziemię. Zaraz potem obudziłam się.
Moje sny to naprawdę...
A teraz coś śmiesznego:
Śniłam, że byłam Spidermanem
Skakałam sobie na pajęczynach z bloku na blok i nagle usłyszałam dźwięk smsa. Obudziłam się (prawie
) i chciałam podać sobie komórkę za pomocą pajęczyny, więc zrobiłam ten gest ręką
Zastanawiałam się dlaczego nie działa... Po chwili dotarło do mnie że to był sen
hahah
Użytkownik Ania:) edytował ten post 12.05.2013 - 12:09