Nie słucham takiej muzy, bo to mało ambitne muzycznie. Chodzi mi o muzykę, nie wokalistkę i tekst. Ale muzycznie to co dobre jako tło w radiu bo np. prowadzisz auto...jest żenadą by usiąść w domu i posłuchać...bo nie ma czego. Tutaj WT ma rację, w metalu symfonicznym jest niesamowita złożoność dźwięków i instrumentów, w ramach jednego utworu są różne metrum i tempo, jest co słuchać i można słuchać takich utworów i po czasie dłuższym z satysfakcją a nie wymiotami.
A co do Gagi, kolejna amerykańska gwiazdeczka, dla mnie te symbole to zwykły chwyt marketingowy. O to właśnie chodzi, jak największy szum wokół Gagi. To są ludzie takiego typu, że dla sławy powiedzą i zrobią wszystko. Liczy się popularność, czy to pozytywna czy negatywna nie ma znaczenia. Kasa misiu kasa.
Przecież sporo osób na tym jedzie
Zobaczcie sobie jak Nergal zrobił się grzeczny w programie Voice of Poland...zwykły facet.
Gaga to też pewnie zwykła babka, ale medialnie na scenie robi swoje i w tych klipach robi swoje...
I jeszcze jedno moje spostrzeżenie, po co komu taka
lalka ? Adresatem jej piosenek i tak są ludzie co sobie dadzą wszczepić czipa i będą wiwatować na część Rządu Światowego.
Gaga nic tu nie zmienia. Problemem dla Rządu Światowego są jego przeciwnicy, by być przeciwnym to trzeba mieć coś w głowie i myśleć samodzielnie, jakim więc cudem
Gaga by mogła wpłynąć na grupę ludzi świadomych ?
Użytkownik Xellos edytował ten post 30.10.2011 - 12:29