Napisano
27.11.2011 - 17:56
Popularny
@lukasz245:
Jeśli chcesz, to możesz zasilić kolekcję idiotów, którzy z gimnazjum nie potrafili wynieść sztuki czytania ze zrozumieniem. Zakładając rzecz jasna, że gimnazjum ukonczyłeś. Gdybyś czytał i analizował uważnie, to wiedziałbyś w jakim kontekście mowa o "lalkach Illuminati."
Śmiem twierdzić, że jesteś z pokolenia ateistów wychowanych przez "Zeitgeist", którzy odrzucają wiarę, ale do bierzmowania jednak idą, bo mama i babcia kazała.
Mimo że nie lubię ignorantów i trzody, pozwolę sobie wyłożyć Ci to czarno na białym:
Teledyski wcale nie muszą Cię hipnotyzować i rozkazywać mordować rodzinę czy wspierać Illuminatów, Masonów czy jakkolwiek ich nazywasz. Wystarczy, że odpowiednio wyreżyserowany teledysk trafi do szerszego grona publiczności ze swoją degrengoladą. Wystarczy spojrzeć na teledysk chociażby Rhianny "S&M" i nie mam tutaj na myśli wstawek typu "Rihanna princess of Illuminati". Nie bez powodu tych ludzi nazywa się ikonami i nie bez przyczyny ten gatunek muzyczny nazywamy muzyką POPULARNĄ. Czy Ci się to podoba czy nie, Ci ludzie kształtują trendy. Weź pod lupę nowy utwór Rhianny "We found love" i przyjrzyj mu się dokładnie. Teraz sięgnij pamięcią wstecz i przypomnij sobie, jak wyglądała kiedyś idealna miłość? Z tego co ja zdążyłem zauważyć i co promuje Rhianna, miłość ma być szybka i dynamiczna, pełna uciech cielesnych i równie szybko i dynamicznie ma się kończyć, ba, śmiem nawet twierdzić, że jeszcze szybciej i z jeszcze większym impetem. Dla mnie dla całego tego świństwa dobry mottem byłoby "Czyń swoją wolę." Jeśli skojrzyło Ci się z czymś to motto, to dobrze. Jeśli nie, wróć do samogwałtu przy kolejnych Zeitgeistach i wojnie ateistów z wierzącymi w onetowych komentarzach. Rzekłem.