Kłócicie się o to kto ma talent a kto nie? Już dawno miałam zamiar napisać coś w tym temacie, ale się powstrzymywałam. Teraz nie mam zamiaru tego robić. Dlaczego? Dlatego, że czy Gaga jest illuminatką, czy nie, ludzie i tak będą jej słuchać. Wy, którzy stoicie twardo przy swoim twierdząc, że nią jest i tak nic nie zdziałacie. Sama lubię jej posłuchać. Każdy artysta ma gorsze czy lepsze utwory, nie mam zamiaru z nikim się kłócić, ale nie mam pojęcia czy ten temat w ogóle ma jakiś sens. Fani Gagi będą rzucać się i twierdzić, że wy jesteście w błędzie, natomiast wy będzie próbować ich uświadomić, bądź nie. Szczerze mówiąc, bardzo podobają mi się jej stroje, nie mogę powiedzieć nic o jej osobowości, bo jej nie znam, widziałam tylko kilka wywiadów, nie mam zamiaru stać się obsesyjną fanką, broniącą jej postawy, bo może i jest lalką illuminati, może nią nie jest, może po prostu taka już jest, lubi prowokować, chce być inna od wszystkich. Inaczej by się nie wybiła, nie zostałaby zauważona w taki sposób jaki by chciała. Snucie coraz to nowszych teorii nie ma sensu, bo po co rozwodzić się nad czyjąś osobowością. Wiele gwiazd jest być może związana z illuminatami, a jeśli nie z nimi, to z różnymi sektami, wiele gwiazd popada w nałogi, przez to umiera, o tym się aż tak nie dyskutuje, bo to z czasem stało się normą. Jeśli jesteś celebrytą, masz namieszane w głowie. Zdarzają się wyjątki, oczywiście. Mnie wytrąca z równowagi jedynie to, że często ludzie krytykują innych, samemu nic nie robiąc. Nie mówię tu o was, mówię o osobach, które nie umieją wypowiadać się na temat danej osoby kulturalnie, bez kłótni. Każdy człowiek zasługuje na szacunek, jeśli nie chcecie słuchać Lady Gagi, nikt nie będzie was do tego zmuszał, ale nie bawcie się w bohaterów chcących ratować jej zagorzałych fanów, bo na pewno to się nie uda.. No cóż, i tak za bardzo się rozpisałam. Pozdrawiam Was wszystkich
Użytkownik the vampire edytował ten post 24.02.2012 - 15:45