Skocz do zawartości

Zdjęcie

Twoje Zdanie Na Temat Wydarzeń Z Dnia 11 Września 2001 R.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1248 odpowiedzi w tym temacie

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ty jesteś tego dobitnym przykładem. :]
  • 0

#347 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Radoslawie, jaki Ty jesteś, nawiedzony!! Byty astralne powiedziały Ci o tych artefaktach ?

Nie wiem ile masz lat i skąd czerpiesz swą wiedzę o świecie.
Wygląda jednak na to że nie zdajesz sobie sprawy kto założył USA, wcześniej Imperium Brytyjskie, jeszcze wcześniej Rzymskie, kto "wynalazł" i wprowadził do obiegu pieniądze i kto kiedyś rządził w Iraku.
Ignorancja nie boli i to najmilszy aspekt całej sprawy, ale żeby wypowiadać się na temat WTC należałoby jednak coś wiedzieć o świecie w którym się żyje.
Przeczytałeś np najstarsze przekazy pisane na tej planecie? Jest to pytanie retoryczne, bo tego nie zrobiłeś, tak jak reszta dzielnych sceptyków, zdrowo patrzących swymi super-trzeźwymi umysłami na świat.
Od kilku tysięcy lat rządzi nami tak naprawdę jedna rodzina, bawiąc się w wojenki i organizując takie szopki jak WTC, zabójstwo księżny Diany, Kennedych i wiele innych rzeczy opisanych w książkach z których uczą się nasze dzieci zupełnie inaczej. Są tak pewni swojej władzy że mogą sobie pozwolić nawet na mówienie nam o tym - tutaj wymowny przykład. . Mam policzyć jakie jest prawdopodobieństwo że to przypadek? Bo Aguilla się uśmiał jak tam zajrzał.
Wg mnie to nie do końca jest śmieszne....
Zamiast udowadniać niemożliwe dokształcić się trochę radzę, bo słuchając Waszych argumentów zaczynam sobie przypominać czasy gdy oglądałem telewizję, a to nieprzyjemne uczucie.
Aloha!
  • -1

Tiamat.
  • Tematów: 29
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Wybacz, mimo ze sam nie ogladam telewizji, uwazam ze internet jest o wiele bardziej oglupiajacy niz TV, zwlaszcza jesli ktos bezkrytycznie wszystko lyka, wtedy to jest niebezpieczne. Radze uruchomic obiektywne myslenie, a nie czytac tylko to, co chce sie czytac i co bardziej fascynuje. Bo co jak co, ale spiski to jest swego rodzaju pasja, zainteresowanie, ktore niewiele ma wspolnego z szukaniem prawdy, tylko podciaganiem wszystkiego pod spisek. A Ty mowiac, ze inni tak robia, przychodzi mi tylko jedno do glowy - "przyganial kociol garnkowi". Zarzucasz innym cos, czym sam sie w wiekszej mierze poslugujesz. Nie pouczaj innych, ze powinni czytac to i tamto bo nie jestes czlowiekiem obiektywnym. Doksztalcic sie mamy ? czyli czytac spiskowe, domorosle artykuly w necie.
  • 0

Alpha lyr.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja się wcale nie dziwię, radoslawie, że nikt na szczęście nie bierze twoich słów na poważnie. :) jesteś tutaj rezydentem i niejako maskotką z dowodu o lekko zachwianej kondycji umysłowej. Moze odłóż na jakiś czas internet jaszczury i artefakty na wszchodzie i poświęć czas na wizyty specjalistyczne.
Pozdrawiam. :)
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wygląda jednak na to że nie zdajesz sobie sprawy kto założył USA, wcześniej Imperium Brytyjskie, jeszcze wcześniej Rzymskie

Jest na tym forum taki temat o tych rewelacjach? Jeżeli nie ma, to prosiłbym Cię, Radoslawie, o stworzenie takiego, może z tego wyniknąć całkiem fajna dyskusja :)
  • 1

#351 Gość_radoslaw

Gość_radoslaw.
  • Tematów: 0

Napisano

Sorry, ale najstarsze pisane przekazy na tej planecie to nie domorosłe artykuły...
Tak samo jak wiedza zebrana przez Davida Icke czy Michaela Tsariona lub prezentowana przez Credo Mutavę - gdybyś Szanowny Moderatorze kiedyś zapoznał się z tym co mają do powiedzenia Ci panowie wiedziałbyś czemu.
A tak ośmieszasz się tylko, wypowiadając się na tematy o których nie masz pojęcia...
Nie przejmuj się za bardzo - to tylko w moich oczach:)
Niemniej czapkę masz fajną, moderuj sobie dalej na zdrowie!
  • -1

Confident.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Weźmy np argument o tym że po wkroczeniu do Iraku oficjalny export ropy z tego kraju zmalał. Czy pomyśleliście kiedyś że zmalał bo USA kradnie dużą jego część? Czy zdajecie sobie sprawę ile ropy codziennie zużywa USA właśnie w Iraku? Wiecie kto dostaje za nią pieniądze? Czy uważacie że to mało istotne szczegóły?

Jest tylko jeden mały problem. Do wkroczenia po rope i te twoje śmieszne artefakty, USA wystarczyłoby sama wzmianka o niebezpieczeństwie czy inne kłamstwo na temat Iraku itp.
Nie potrafie opisać, jak wielką głupotą jest wiara w te teorie. Po prostu w głowie mi sie to nie mieści.

Otóż drodzy Panowie napewno nie po ropę, chodzi o znacznie poważniejsze sprawy - o artefakty zakopane pod piaskiem

Trzymajcie mnie.. :rotfl: :rotfl:

Dodam że bardzo niebezpieczne zabawki, mogące także Wam w niedalekiej przyszłości zrobić krzywdę...

Tak, tajemne księgi i mikstury, albo starożytne artefakty ktorymi podcierali się Majowie...
To jest jakas podpucha nie? Nie mowisz tego człowieku poważnie? :rotfl: :rotfl:

W samej sprawie zawalenia się wież jest tyle pytań bez odpowiedzi że gratuluję przciwnikom teorii "wewnętrznej roboty" wytrwałości.

Gratuluje masy dowodow.

Następny fakt jest taki że nawet jeśli by się zawaliły, została by na miejscu WTC główna stalowa konstrukcja.

Oświeć mnie panie Znawco, skąd masz takie info? Przeprowadzałeś crashtesty jednych z największych budynkow na świecie, i wiesz co by się zawaliło a co nie, co by się spaliło a co nie.
Czekam aż ktoś tutaj powie "Mamy Cie", bo to jest po prostu żart.

Mógłbym napisać jescze dużo w tym temacie, mam znajomych którzy mieszkają w NY i byli na miejscu zdarzenia - mają do powiedzenia wiele ciekawych rzeczy z pierwszej ręki.
Wiem jednak że człowiek drugiego człowieka nie moze do niczego przekonać, szczególnie jeśli ta druga strona ze sceptycyzmu zrobiła swoją religię.

Wiesz, mogłbym dać ci dowody że w Pentagon i WTC uderzyła wielka cytryna, ale wiesz co? Nie chce mi się.

Tak moi drodzy, świat wygląda zupełnie inaczej niż podają w wiadomościach.

"Alebowiem słowo będzie Wam dane."

Pozdrawiam wszystkich ciepło, a zagubionych sceptyków z klapkami na oczach w szczegolności

Bez szydery dzieciaki.

Powiem coś do pana "niedzieciaka" i do Znawcy. W sumie to możecie sobie wierzyć w UFO, duchy, CIA mordujące tysiące swoich rodaków, w Wielką Stopę (przecież znajdowane swego czasu jego ślady - ludzie, OTWÓRZCIE OCZY, to są FAKTY !!!!), Yeti, Atlantydę, złote kierpce i w co tam jeszcze chcecie.
Tylko błagam, nie przylatujcie tu z każdą sensacyjką, otwierać oczu zarzucając im przy okazji niedorozwój intelektualny. Oczywiście, ja tą Waszą fascynację "Nie do wiary" rozumiem, bo jak się nie chce przyjąć do wiadomości, pewnych faktow, to trzeba gdzieś odreagować. W obcych cywilizacjach zrzucających kupy na Himalaje i starożytnych Inkach przepowiadających przyszłość z zupy ogórkowej można jak najbardziej.
To są rzeczy skrócie śmieszne, które normalni ludzie kwitują uśmiechem politowania. No chyba, że na własnym polu jakieś UFO zrobi im kręgi w zbożu. Dobra jest ta historia z kręgami, co nie?
To wszystko jest wmawiane młodym, gniewnym, zbuntowanym nastolatkom, dla których wiara jest totalnym wstydem i w ogóle czymś tak staroświeckim i niemodnym, że aż brzydzą się o tym mówić, da się wmówić 10x więcej pierdół, niż normalnym ludziom. Tak właśnie zrobił Dan Brown z setkami tysięcy otwartych na TANIE SENSACYJKI i szczelnych na zdrowy rozsądek, "nowooświeconych" umysłów, żeby zarobić kokosy, i tak właśnie będą różni osobnicy robić, żeby zarobić kokosy, dopóki będą natrafiać na tak chłonny materiał, jak Wy.

Swoją drogą Muhad to jest tak klasyczny schemat światopoglądu współczesnego człowieka " Zachodu ", że mógłby robić za wzorzec z Sevres. Tym samym ludziom, którzy " nie dadzą się już dłużej oszukiwać przez tych sk**** w sutannach " jednocześnie można wmówić dosłownie wszystko inne, byle tylko miało posmak czegoś " ukrywanego " i " podważającego fundamenty ".

To mowiłem ja, dzieciak. Ciao.
  • 0

Cahir.
  • Tematów: 74
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Znalałem niedawno pewne filmiki o niby kontrolowanym wyburzeniu:
Film 1
Film 2

Wnioski chyba oczywiste. Jak były na forum to przepraszam.
  • 0

above.
  • Tematów: 46
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

The Experts Are Starting To Say The 9/11 Conspiracy Wackos May Be Right

http://www.dvorak.org/blog/?p=17897 vid

wogole to : news z 21 maja

Dawny Gubernator Jesse Ventura ''obeszedł'' swój 9/11 sceptycyzm niż kiedykolwiek przedtem, dziś gdy powiedział Howardowi Surowe okazując swój strach, że elementy rządu ameryki przeprowadziły atak, stwierdzając "nie cierpię tego strachu....że być może zrobiliśmy to sobie."

reszta w linku
http://www.prisonpla...ntura_fears.htm
  • 0

Mariush.
  • Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Co ten filmik ma niby dowodzić, above? Wyburzenia?
Jeśli tak, to co najwyżej tak realnego, jak te "wybuchy" na krawędzi budynku WTC7. ;)
Aż szkoda komentować.
  • 0

above.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie chodzi o ten filmik, ktory jest raczej znany i stary, ale o to co jest napisane pod nim : ) szczegolnie na ''żółto''
  • 0

above.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

USA Military Officers Challenge Official Account of September 11

Twenty-five former U.S. military officers have severely criticized the official account of 9/11 and called for a new investigation. They include former commander of U.S. Army Intelligence, Major General Albert Stubblebine, former Deputy Assistant Secretary of Defense, Col. Ronald D. Ray, two former staff members of the Director of the National Security Agency; Lt. Col. Karen Kwiatkowski, PhD, and Major John M. Newman, PhD, and many others.

http://www.daily.pk/...ember-11.html

hmm
  • 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ten sam generał major Albert Stubblebine, który oglądając zmanipulowane zdjęcie dziury zakrytej pianą opowiadał bzdury na temat "dziura w Pentagonie jest za mała więc nie uderzył w niego Boeing"?

Wystarczy zastanowić się, co by się stało, gdyby nagle niektórzy ludzie z tego forum zrobili karierę w wojsku albo w polityce. Ich błędne poglądy by się przecież nie zmieniły, ale doszłoby stanowisko. Tylko czy w istocie cokolwiek by się zmieniło, kłamstwa dalej pozostałyby kłamstwami?

Są też i znani aktorzy, którzy ulegli tej manipulacji. Ona potrafi uderzyć w każdego, kto jest dość bezkrytyczny.
  • 1

above.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

dlaczego uwazasz 9/11 nie-oficjalna wersje za manipulacyjna? tzn, inaczej wiem dlaczego uwazasz tak, ale ja sadze ze oficjalne wyjasnienie jest manipulacja.
  • 0

Don Corleone.

Dispositif

• Tematów: 68
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

to wszystko zostało ukartowane przez ludzi pokroju Busha Seniora, widzieliście filmiki z jego jaszczurowymi oczami, to "Reptile man", lub może przez obcych, o których mówił ten ex-pracownik strefy 51 w rozmowie z Artem Bellem
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 5

0 użytkowników, 5 gości oraz 0 użytkowników anonimowych