Skocz do zawartości

Zdjęcie

Twoje Zdanie Na Temat Wydarzeń Z Dnia 11 Września 2001 R.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1248 odpowiedzi w tym temacie

golibroda.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

to wszystko zostało ukartowane przez ludzi pokroju Busha Seniora, widzieliście filmiki z jego jaszczurowymi oczami, to "Reptile man", lub może przez obcych, o których mówił ten ex-pracownik strefy 51 w rozmowie z Artem Bellem

E tam kosmita. Diabel na pewno! :lol
  • 0

Mr. Mojo Risin'.
  • Tematów: 23
  • Artykułów: 3
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

to wszystko zostało ukartowane przez ludzi pokroju Busha Seniora, widzieliście filmiki z jego jaszczurowymi oczami

Facet, dzięki, poprawiłeś mi humor :D Większego szmirowatego dowodu na istnienie Jaszczuroludów nie widziałem.
  • 0

#363 Gość_Shadorew

Gość_Shadorew.
  • Tematów: 0

Napisano

Co tu dużo pisać. Ameryka jest do wszystkiego zdolna. NASA kłamie. Rząd zabija swoich obywateli. Do wszystkiego się posuną jak chodzi o władze, potęgę i pieniądze .
  • 0

Kamyk..
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moje zdanie? 80% wina rządu, 20% rzekomej Al Kaidy, która dołożyła do pieca. Dla mnie WTC jest zagadką, której rozwiązanie znają sami winowajcy. Mam nadzieję, że kiedyś wyjdzie na światło dzienne konspiracyjna procedura rządu USA.
  • 0

#365 Gość_Horror

Gość_Horror.

Napisano

Niestety prawdą jest że w imię interesów - 'wyższych' interesów, można posunąc się nawet do ludobójstwa. Teoria napędzania przemysłu zbrojeniowego jest stara jak świat. 'Wał' z atakiem na Pentagon rzuca się cieniem na 'prawdziwośc' ataku na WTC. Jedno nie ulega wątpliwości. To z całą pewnością były ataki terrorystyczne - bez względu na to kto za tym stoi.
p.s.
Z samym Osamą też może byc 'wał'. Ta cała afera to nie zły bajzel.
  • 0

Kamyk..
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Jak wspomniałeś Horror - Pentagon jest dla mnie strasznie dziwną sprawą. Z jednej strony patrząc na relację telewizyjną niedopatrzyłem się żadnego samolotu, który mógłby uderzyć w ową instytucję, nie widziałem szczątków, ani niczego co miałoby wskazywać na to iż był to samolot, lecz patrząc z drugiej strony, gdy przeglądałem fotki, jednocześnie je analizując faktycznie mógł to być Boeing 757, paliwo mogło spokojnie spowodować takie szkody, ale jak dla mnie ZA MAŁO szkód w obrębie całego wypadku.
W tej chwili, pomimo, że minęło już prawie 7 lat trudno jednoznacznie stwierdzić czy rzeczywiście był to Boeing, czy może rakietka wycelowana przez rząd w stronę Pentagonu, aby narobić więcej hałasu wokół WTC, naprawdę ciężko powiedzieć.
  • 0

LOK.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem to rakieta, kamery ze stacji paliw nagraly to ale tasmy skomfiskowali. Ujawniona ich kawalkia ale na nich nie bylo nic widac. Na innych tasmach- po uderzeniu widac ogien ktory powstaje podczas palenie sie paliwa do rakiet NIE DO SAMOLOTOW!!!
  • 0

Lachon.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Moim zdaniem to był atak terrorystyczny RZĄDU AMERYKAŃSKIEGO na NARÓD AMERYKAŃSKI aby sprawić to żeby kraj który tak chwali się swą demokracją zmienić w kraj niewolnictwa i strachu -----> "PATRIOT ACT". Drugą rzeczą jest oczywiście chęć
wzbogacenia się - Afganistan, Irak, niedługo pewnie Iran te kraje = ROPA. Moim zdaniem to tyle.
  • 0

Remi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Wierzyć się nie chce...minęło już prawie 7 lat, a tak na prawdę jasnej i jedynej teorii co stało się 11 września nie ma. Każdy ma własne zdanie, ale do jasnej cholery, jak rząd USA musiał to perfidnie i tak niewiarygodnie precyzyjnie zaplanować! Po pierwsze Pentagon. Zaatakowany przez niby samolot. I my mamy w to uwierzyć...wszelkie dowody na to co uderzyło w Pentagon zostały skonfiskowane przez FBI. Jeśli chodzi o samo 9/11. Czytałem na forum, że nie było jakichkolwiek samolotów, które uderzyły w WTC. A amatorskie nagrania przechodniów z telefonów, aparatów itp. ? To, że w obu wieżach WTC były podłożone ładunki wybuchowe, to do tego nie ma wszelkich wątpliwości, to, ze uderzyły w nie samoloty, także, przecież musiało to wyglądać jak prawdziwy atak terrorystyczny. Ale to pytanie dręczy chyba każdego - jakim cudem wieże zawaliły się, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że samo paliwo mogło spowodować zawalenie. O 9/11 można by pisać w nieskończoność. Pozostaje tylko dziwić się, że w takim kraju jak Stany Zjednoczone, rząd może zrobić coś takiego ludziom, jedynie dla pieniędzy i wpływów, ale...THIS IS AMERICA!
  • 0

Lubię ciastka.
  • Tematów: 5
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pracuje dla holenderkiej pisarki i dziennikarki, jej dane zostawmy moze w spokoju. Dzis rano rozmawialysmy sobie, pijac kawe i palac papierosy, o tym, co ktora z nas ma dzis do zrobienia, umawialysmy sie na lunch - takie tam codzienne sprawy. Moja pracodawczyni powiedziala, ze ma dzis bardzo napiety grafik, bo musi zrobic kilka rzeczy, a nastepnie ma przeprowadzic wywiad z mezczyzna, ktory uczyl pilotazu ludzi odpowiedzialnych za spowodowanie katastrofy 11 wrzesnia - to oni wlecieli tymi samolotami w budynki WTC. Opowiedziala mi troche o tym mezczyznie: nie wiedzial, ze osoby, ktore ksztalci, maja zle zamiary. Po ogloszeniu, kto stal za zamachem, jego zycie leglo w gruzach - szybko wyszlo na jaw, kto nauczyl ich latac samolotem, i mimo ze nie mial nic wspolnego z samym zamachem - skad mogl wiedziec, ze zdobyta dzieki niemu wiedza posluzy do takich celow? - w Ameryce zostal skreslony. Banki nie udzielaja mu pozyczek, zona go zostawila, dlugo by wymieniac - zycie do kasacji, depresja, marazm i ogolna nagonka na jego osobe. Czy, jezeli to wszystko mialo byc odgornie ustalone, tak wygladalyby kulisy calej sprawy? "Terrorystow" poslano by na krotkie szkolenie pilozatu? Nie lepiej byloby wziac profesjonalnych pilotow, redukujac ryzyko wystapienia jakis niepowodzen i ewentualnej dekonspiracji calej intrygi? Nie bardzo wiem, co o tym sadzic.
  • 0

avallach.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

w Pentagon zostały skonfiskowane przez FBI

A dowody wszystkich innych zbrodni to są powszechnie dostępne ?

To, że w obu wieżach WTC były podłożone ładunki wybuchowe, to do tego nie ma wszelkich wątpliwości

Ja mam... Pobudka uderzył w nie samolot wybuchł pożar! To wystarczyło.

Ale to pytanie dręczy chyba każdego - jakim cudem wieże zawaliły się, bo jakoś nie chce mi się wierzyć, że samo paliwo mogło spowodować zawalenie.

Oczywiście, że nie spowodował je pożar paliwa + pożar wszystkiego wokół stal jak się nagrzewa to się wypacza i traci wytrzymałość

Pozostaje tylko dziwić się, że w takim kraju jak Stany Zjednoczone, rząd może zrobić coś takiego ludziom, jedynie dla pieniędzy i wpływów, ale...THIS IS AMERICA!

Uhum a Al-Kaida nie istnieje ? Nie przyznaje się do zamachów ? Pracuje dla rządu ?

Lubię ciastka: to wszystko to część spisku ;-)
  • 0

Remi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A dowody wszystkich innych zbrodni to są powszechnie dostępne ?

Są dostępne tylko te, które mamy zobaczyć, te niewyraźne i fałszywe. Reszta jest w tajemnicy...

Ja mam... Pobudka uderzył w nie samolot wybuchł pożar! To wystarczyło.

uważasz, że takie budynki jak WTC mógł "zawalić" TYLKO pożar? ja szczerze wątpie. Jest na świecie wiele bydnków, które nawet po większych pożarach stoją do dziś. Jeżeli budynek 7 zawalił się z powodu pożaru, byłby to 3 w historii bydnek, który zawalił się z powodu pożaru, pierwszymi dwoma byłyby dwie wieże. W historii był pożar (także spowodowany przez samolot) w Empire State Building. Budynek stoi do dziś. Los Angeles - pożar drapacza chmur...stoi do dziś. Sądzisz, że takie wieże jak WTC zawaliły się od zwykłego pożaru i topnienia stali? Pozdrawiam...
  • 0

hubiii p.
  • Tematów: 7
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

http://video.google....610169657809939 tu jest film dok. niestety po angielsku z analizna i wyniaka z niego ze nie ma opcji zamozawalenia .. wyburzenie , perfekcyjne

swoja droga pojutrze 11 ;( mam nadzieje ze nic sie nie stanie, chyba ze usa zacznie jakims incydendtem ofensywe na iran ... jackowski przewidzial wojne w tym roku usa - iran .. moze 11 bedzie punktem zapalnym ...
  • 0

Remi.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Oczywiście, że było to wyburzenie...pod pretekstem samolotów :/ właśnie jtr 11... http://wiadomosci.on...50,12,item.html dzisiejszy artykul
  • 0

avallach.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Co do Empire State Building porównajmy oba zdarzenia:
ESB:
Wysokość: 381 m
Kondygnacje: 103
Samolot: B-25
Rozpiętość skrzydeł: 20 m
Masa startowa 19 t - 9 t masy własnej to daje 10 t MAX. na paliwo :)
Przeleciał 300 km / ok. 4000 km maksymalnego zasięgu czyli też można założyć, że był pełny

WTC:
Wysokość: 417 m
Kondygnacje: 110
Samoloty: Boeing 767
Rozpiętość skrzydeł: ~ 50 m
Max masa startowa: max 179 t (!!!) (zwracam uwage ze zaraz po starcie mial pełno paliwa)

Helloł pobudka oba zdarzenia są podobne, ale widać ewidentnie, że B-25 miał dużo mniej paliwa ok. 20 krotnie mniej, które mogło wywołać pożar w budynku. Uderzył też z dużo mniejszą prędkością (piloci szukali drogi we mgle), co znacznie wpływa na siłę uderzenia. Dalej warto zauważyć, że WTC były także zaprojektowane by wytrzymać uderzenie samolotu, ale nikt nie pomyślał o takim kolosie jak 767.

Sądzisz, że takie wieże jak WTC zawaliły się od zwykłego pożaru i topnienia stali?

Stal się nie mogła stopić czytaj co napisałem.. Tak mógł się zawalić i to nie był zwykły pożar.

Ja pójdę w zaparte hubiii twój film oglądam
1 Eksplozje słyszane przez ludzi - paliwo dostało się do szybów wind przez co rozprowadziło się po całym budynku, wraz z innymi płonącymi rzeczami. Zamknięte pomieszczenie wzrost ciśnienia i mamy eksplozję. Pewnie puszczały drzwi. A pomyślcie co słyszeli Ci na dole jak samolot uderzył ? Jak nazwali ten huk - eksplozją naturalnie...
2. Swobodny spadek ? Wolne żarty... WTC walił się ponad dwukrotnie dłużej..

Heh.. dalej mi się nie chce oglądać nie mam siły..
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 10

0 użytkowników, 10 gości oraz 0 użytkowników anonimowych