Napisano 16.09.2008 - 21:53
Napisano 18.09.2008 - 14:21
Oczywiście prościej wierzyć w książeczki (i filmiki) robione przez ludzi, którzy z tragedii robią sobie źródło dochodu. A nie przepraszam oni tylko służą prawdzie.
Napisano 18.09.2008 - 18:51
No chyba żartujesz, każdy (dosłownie każdy!) rzekomy dowód na to można spokojnie wyjaśnić...Udowodniono chyba na każdy możliwy sposób, iż 9/11 było wewnętrzną robotą.
To nie oznacza, że na tym nie zarabia... Ani nie oznacza, że są prawdziwe...Alex Jones odstawił kawał dobrej roboty. Jego dokumenty można obejżec za darmo,
Masz mnie nie oglądałem... Gdybym chciał obejrzeć każdy film i przeczytać każdą książkę o teorii spiskowej odnośnie 9/11 to nie starczyłoby mi na to życia. Mogę zapytać również czy Ty czytałeś każdą teorię na temat 9/11 i czy czytałeś wszystkie relacje i opinie ludzi uznających oficjalną wersję ? Podejrzewam, że nie.raczej wątpię żebyś oglądał któryś z tych dokumentów
Napisano 19.09.2008 - 23:49
No chyba żartujesz, każdy (dosłownie każdy!) rzekomy dowód na to można spokojnie wyjaśnić...
To nie oznacza, że na tym nie zarabia... Ani nie oznacza, że są prawdziwe...
Dla mnie niepokojące jest, że niewielkiej grupie ludzi udało się przekonać 40% społeczeństwa i nastawić je przeciwko rządowi.
Masz mnie nie oglądałem...
i podejrzewam, że chodzi Ci o filmy EndGame i Terror storm final cut ?
cóż jest to 270 minut oglądania zestawienie tego z faktami zajmie pewnie z dwa razy więcej czasu czyli łącznie 810 minut co daje jakieś 13 godzin pracy...
Skąd to się wzięło, że ktoś coś nakręci i ludzie od razu w to wierzą nawet nie próbując tego zweryfikować...
Napisano 20.09.2008 - 09:51
Oczywiście, że dla nich pracuję jestem częścią spisku. Jak 99% niezależnych ekspertów, 99% gazet i stacji telewizyjnych i radiowych .Albo pracujesz dla rządu, albo jesteś tak naiwny, by wierzyc w te ich bzdury(mam się bac?).
A jakby ta niewielka grupa ludzi zmanipulowała podobne ilości ludzi każąc im na przykład tłuc Murzynów albo Polaków?Chwała tej "niewielkiej grupie ludzi", mam nadzieje że to będzie więcej niż 40%.
No jak zwał tak zwał.Pracy? Toż to czysta przyjemnośc!
Najlepiej zarobić na czyjejś naiwności, głupocie i tragedii innych. Fakt. Z czegoś trzeba żyć.No z czegoś trzeba życ?
Słuchaj obejrzałem póki co połowę EndGame i nie było tam ŻADNEGO twardego dowodu. Tylko hipotezy! Bo niby co tam miało być dowodem ? Że bogacze i poliycy się spotykają ? Sorry to żaden dowód... Była tylko grupka świrów wrzeszczących na nich... Słuchaj ja też nie przepadam za tymi bogaczami, nie podoba mi się dwu - trzysetka ludzi ma tyle samo pieniędzy co wszystkie kraje trzeciego świata razem wzięte, ale to nie powód by rzucać bezpodstawne oskarżenia..wszystko tam jest przedstawione jasno i są przedstawione twarde dowody.
Przepraszam, czy ty wiesz jak pentagon został zbudowany ? Czy samolot musiał od razu wybić swój obrys? A jeśli uderzył bokiem ? Jeśli skrzydło się odłamało ? jeśli się oderwały a dziurę wybił kadłub ?Ten "samolot" który uderzył w pentagon, który nawet nie mieścił się do dziury którą wybił,
Powiedz mi co to do cholery jest:nie zostawił żadnych szczątek na zewnątrz,
A w jaki inny budynek wyrżnął duży samolot pasażerski z pełnymi zbiornikami paliwa ? Patrz argumenty wcześniej.Człowiek czasem się zastanawia, jak te wieże mogły się zawalic w taki magiczny sposób, jak jeszcze żaden budynek prędzej, ani puzniej.
Pewnie cokolwiek bym tu napisał i tak Cię nie przekona...Te wysadzenie WTC7 też ciekawe.
Napisano 20.09.2008 - 12:00
Jak 99% niezależnych ekspertów, 99% gazet i stacji telewizyjnych i radiowych smile2.gif.
A jakby ta niewielka grupa ludzi zmanipulowała podobne ilości ludzi każąc im na przykład tłuc Murzynów albo Polaków?
Oczywiście szczątki pasażerów jakie znaleziono zostały tam podrzucone. Tą i inne części rozrzuciło CIA, które pomyślało o dosłownie wszystkim tylko zapomniało, że dziura po samolocie powinna być ciut większa ?
A w jaki inny budynek wyrżnął duży samolot pasażerski z pełnymi zbiornikami paliwa ? Patrz argumenty wcześniej.
Oooo nie, ja bardzo lubię słuchac, wystarczy mi sensowne wyjaśnienie, czekam na nie. Jak rządowy super nowoczesny budynek(w którym znajdowało się wiele ciekawych dokumentów) mógł się zawalic, mimo że budynki obok były nie ruszone? Człowiek który ubezpieczył ten budynek przed tym jakże "niespodziewanym atakiem" zgarnął niezłą kasę, powiedział nawet w TV że postanowili wysadzic budynek, to była robota na tygodnie, a oni wszystko zrobili tak profesjonalnie w mgnieniu oka? Wez sobie wideo z zawalenie się WTC7, zobaczysz kontrolowane wyburzenie. Nie ma żadnej oficjalnej wersji, która by wyjaśniała zawalenie się WTC7.CYTAT
Te wysadzenie WTC7 też ciekawe.
Pewnie cokolwiek bym tu napisał i tak Cię nie przekona...
Oczywiście, że dla nich pracuję jestem częścią spisku.
Napisano 20.09.2008 - 12:36
Napisano 20.09.2008 - 13:07
Ekstra wszystko jest kupione przez rząd ! Wszystkie uniwersytety, dziennikarze... Wszyscy Ci ludzie są w garści rządu tylko ten 1% jest szczery prawdziwy uczciwy i się nie myli.Niezależne? Chmmmm...
No oczywiście rząd sprawił, że ludzie przestali wierzyć w to co widzieli na własne oczy.Tak chyba działa rząd?
Pisałem o tym wcześniej poczytaj. O hiszpanii jakiś link mogę prosić ? Namiar ?w empire state building uderzył bombowiec ale budynek stoi do dziś i ma się dobrze.
Nie pochwalam tego. Przede wszystkim zostały zatrzymane by nikt ich nie skasował. A potem.. Potem nawet jakby je udostępnili to szanowni państwo od spiskowych powiedzielby, że to zmontowane jest... Na WTC było widać samoloty i co ? Dały Ci coś te nagrania ? I tak w to nie wierzysz.Dlaczego wszystkie filmy z kamer budynków obok zostały "zarekwirowane"?
I przyszli niewidzialni panowie i poukładali szczątki. I weszli do Pentagonu i podrzucili szczątki pasażerów.Na pierwszych zdjęciach jakie były wykonane było widac ładną czyściutką trawę, żadnych szczątków,
No oczywiście pasy bezpieczeństwa i poduszki powietrzne ich uratowały.w otworze po samolocie stali ludzie, czekający na pomoc
To rzecz względna...gdzie nie widac samolotu,
Ale wiesz jak dobrze mi płacą ? Żałuję, że dolar słaby! Fakt nazwa kodeka za nick brzmi dużo ciekawiej.Można się było tego spodziewac. smile2.gif) "avallach" też nie za ciekawie brzmi.
Masz na myśli Silversteina ? 3,5 mld, które musi przeznaczyć na droższą odbudowę ? Interes, że ja nie mogę...Człowiek który ubezpieczył ten budynek przed tym jakże "niespodziewanym atakiem" zgarnął niezłą kasę,
Mało jest zdjęć z uszkodzonym WTC7 ?budynki obok były nie ruszone
Masz na myśli wyrwane z kontekstu słowo "pull" które padło w rozmowie ze szefem straży pożarnej ?powiedział nawet w TV że postanowili wysadzic budynek,
Nie nie widzę, choćbym nie wiem jak się starał to nie widzę.Wez sobie wideo z zawalenie się WTC7, zobaczysz kontrolowane wyburzenie
Stal uszkodzona stal... Pożar to nie to samo co ładunek wybuchowy.Pożar w wieżach WTC przed zawaleniem już praktycznie wygasł,
A Ty myślisz, że przechwytywanie samolotów to rutynowa czynność ?dlatego nie zadziałał norad,
Też się nie dziwię. Wiesz jakie dane mogli tam trzymać...Dodam jeszcze, że gdy miało dojśc do wywiadu ze strażakiem który gasił pentagon, powstrzymali go panowie z CIA.
Napisano 21.09.2008 - 11:09
Napisano 21.09.2008 - 11:30
Ok. Mam pierwsze:Przemyślenia należą do Was...
O godzinie 10:03 na terenie nieczynnej kopalni węgla gminy Somerset w Pensylwanii koło Stonycreek Township i Shanksville rozbija się 4. samolot pozostawiając po sobie dołek o średnicy 3 metrów i troche metalowych części, a według słów koronera nie było tam „nawet kropli krwi”.
Napisano 21.09.2008 - 12:23
To ciekawe doprawdy. Bo tak się składa, że w ciągu dekady miało miejsce tylko jedno przechwycenie nad USA był to Learjet. Oficer mówiący o 67 miał na myśli starty alarmowe "scramble". Większość z nich nie zakończyła się przechwyceniem i problemy były "offshore". Co to znaczy możesz sobie dośpiewać. O wyłączonych transponderach nie wspominam. Jak namierzyć właściwy samolot wśród tylu kropek na radarze?jak do tej pory kontrola powietrzna radziła sobie świetnie, w ciągu ostatnich 8 miesięcy na terenie USA miało miejsce 67 interwencji w przypadkach zboczenia samolotów pasażerskich z kursu i za każdym razem myśliwce przechwytywały takie maszyny w ciągu kilku, kilkunastu minut.
Ekhm. Learjet przechwytywano 76 minut...za każdym razem myśliwce przechwytywały takie maszyny w ciągu kilku, kilkunastu minut.
i wystarczyło 30 sekund, by rozpoznać prawdziwe zagrożenie... Są nagrania rozmów...bo w tym dniu odbywało się jeszcze jedno ćwiczenie zwane „Vigilant Guardian", którego celem trenowanie procedur w czasie porwań samolotów,
Tak ale 707, lecącego z niską prędkością zagubionego we mgle czyli 3 razy mniejszą... Nie było żadnych badań na temat efektów wywołanych przez pożar., mimo iż były zaprojektowane tak aby wytrzymać uderzenie takiego samolotu jak Boening
Napisano 21.09.2008 - 20:03
“Przypadkiem” w tym dniu odbywają się ćwiczenia wojskowe "Northern Vigilance" przez które w większość myśliwców została wyekspediowana do dalekich zakątków USA, a do obrony wschodniego wybrzeża pozostawiono 2 myśliwce F-15.
Jakieś potwierdzenie tej informacji?w ciągu ostatnich 8 miesięcy na terenie USA miało miejsce 67 interwencji w przypadkach zboczenia samolotów pasażerskich z kursu i za każdym razem myśliwce przechwytywały takie maszyny w ciągu kilku, kilkunastu minut.
O godzinie 8.46 w jedna z wież WTC uderzył samolot Boeing 767. 15 minut później w drugą wieże uderzył kolejny Boeing. Według późniejszych oświadczeń rządu USA samoloty zostały porwane przez terrorystów Al-Kaidy. Jeśli wierzyc tym oświadczeniom terroryści mieli niezwykłe szczęście że trafili na dzień w którym obrona powietrzna USA była mocno ograniczona wymienionymi wyżej ćwiczeniami, a może w magiczny sposób sami je wywołali?
Otóż powtarzasz spiskowe brednie. Otwór w ścianie idealnie pasuje do Boeinga co widać nawet w debacie.otóż samolotem o rozpiętości ponad 35 metrów i wysokości ponad 13 metrów, zrobił w ścianie Pentagonu zaledwie kilkumetrowy otwór i zupełnym „przypadkiem” w tej części budynku która akurat była remontowana
Poczym niczym Harry Potter sprawił że wszystkie części po Boeingu zniknęły, a w zamian na miejscu katastrofy pojawily części małego niezidentyfikowanego statku powietrznego i ciała ofiar
Następnie Hanni hipnotyczną mocą wpłynął na FBI aby ta skonfiskowała wszystkie nagrania z kamer przemysłowych które mogłyby pokazać lecący w stronę Pentagonu samolot i utajniła te nagrania przed opinią publiczną.
Podchodzcego do lądowania i mającego małą ilość paliwa a nie lecącego pełną prędkością i z ogromną ilością paliwa...Wróćmy do wież WTC które niczym domki z kart zawaliły się kolejno o godz: 9:59 i 10:28, mimo iż były zaprojektowane tak aby wytrzymać uderzenie takiego samolotu jak Boening.
Które były wyrzucaniem szczątków, śmieci i pyłu pod wpływem rosnącego ciśnienia...Mało kiedy wspomina się że przed zawaleniem budynków wystąpiły widziane z zewnątrz dziwne wybuchy w dolnych częściach budynków.
Które w istocie były dużymi uszkodzeniami strukturalnymi i wywołały pożary które były niemożłiwe do opanowania, a sami strażacy stwierdzali że stali i czekali aż runie, bo byli pewni, że z powodu takich uszkodzeń i pożarów to było nieuniknione (ale pewnie byli przekupieni przez rząd...).Owy wieżowiec został trafiony po zawaleniu się wież zaledwie paroma odłamkami które wybiły część szyb i wywołały małe pożary w kilku biurach.
Co jest kłamstwem, nawet tak lubiany przez spiskowców budynek Windsor w Madrycie palił się dość długo i zawaleniu uległa jego górna część - właśnie konstrukcja ze stali.był to pierwszy na świecie budynek z konstrukcji stalowej który zawalił się pod wpływem pożaru
"I remember getting a call from the er, fire department commander, telling me that they were not sure they were gonna be able to contain the fire, and I said, 'We've had such terrible loss of life, maybe the smartest thing to do is pull it.' And they made that decision to pull and we watched the building collapse."
Po co? Wyklęli go i zerwali z nim wszelkie kontakty kilkanaście lat wcześniej, więc po co to robić?można dodać że rodzinę Bin-Ladenów natychmiast wywieziono ze Stanów nawet ich wcześniej nie przesłuchując.
nieaktualna sensacja. Poza tym wpisz w naszej klasie np Anna Kowalska i zobacz ile ich wyskoczy (ew. inne nazwisko - w przypadku moich koleżanek i kolegów z LO prawie zawsze pojawia sięich kilkoro w wynikach wyszukiwania).Można dodać że wielu spośród domniemanych “terrorystów” którzy mieli zginąć w porwanych przez siebie samolotach nadal żyje.
Napisano 21.09.2008 - 21:16
No oczywiście pasy bezpieczeństwa i poduszki powietrzne ich uratowały.
CYTAT
budynki obok były nie ruszone
Mało jest zdjęć z uszkodzonym WTC7 ?
Napisano 22.09.2008 - 10:15
Masz chyba poranioną psychikę?
Mmmm ślicznie wal jeszcze...Boże, z kim ja rozmawiam?
Czy ty chociaż przeczytałeś co napisałem o konstruktorze ? I jego twierdzeniach ? Co powinien wytrzymać, a co nie? Nie? To szkoda., jak sam konstruktor stwierdził, budynek powinien bez problemu stac dalej
Czy wysoka temperatura oznacza, że wszystko wokół miało być ogarnięte ogniem ? Ogień i paliwo rozprowadza się zawsze równomiernie we wszystkich kierunkach ? I uwaga Ci skoczkowie skakali z jakiego powodu ? Widać ćwiczyli skoki do konkursu w Zakopanem...Jak mógł zawalic się od wysokiej temperatury, skoro w otworze po samolocie stali ludzie?
Widać zapomnieli o jednym samolocie I oczywiście celowo tak wyburzyli dwie wieże, żeby celowo uszkodził WTC 7.Przecież o tym mówię- WTC7 się zawalił, a budynki obok były całkowicie nie ruszone,
No oczywiście części popodrzucona po całym terenie i zakopano w kraterku, żeby potem można je było odkopać Ten silnik co poleciał kawałeczek też podrzucono, świadków przekupiono.Bo tam chyba powinien byc jakiś samolot, ale niestety nic nie widac.
Napisano 22.09.2008 - 15:00
No oczywiście części popodrzucona po całym terenie i zakopano w kraterku, żeby potem można je było odkopać smile2.gif
Widać zapomnieli o jednym samolocie smile2.gif I oczywiście celowo tak wyburzyli dwie wieże, żeby celowo uszkodził WTC 7.
Wiesz nie słyszałem o takich sposobach wyburzania.... Wiesz nie zrozumiałem za bardzo o co ci chodzi. Co z tego, że budynki obok były nieruszone?
Pewnie jeśli powiem, żebyś spojrzał na szkic opracowany przez FEMA jak wyglądała strefa zniszczeń po upadku wież to powiesz, że to manipulacja...
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych