Wybacz. Ja doskonale zrozumiałem o co chodzi. Tiamatowi nerwiki puściły a sam się nie umiesz kontrolować. Nie wyzywaj.
Jakbyś nie zauważył, to to te słowo "idiota" skierowane było do sceptyków. To miał być przykład, czego mozemy spodziewać się od Quintusa. On bowiem lubi, w momentach kiedy obala się jego naiwne teorie, obrażać nas słowami tego typu. Naprawdę, nie myślałem, że będę musiał to tłumaczyć...
Jesteś autorem - moim zdaniem - najbardziej bzdurnego stwierdzenia, że strażacy, którzy mówili o odgłosach ładunków wybuchowych, mieli na myśli WALĄCE SIĘ PIĘTRA.
Pytanie - skoro te moje słowa były aż tak strasznie bzdurne, to czemu panowie od spiskowych "dokumentów" nie pofatygowali się do tych strażaków i nie zrobili z nimi wywiadu? Przecież wywiad z osobami, które słyszały wybuchy bomb - toż to musiałoby być bezcenne!
Wiesz dlaczego? Bo żaden ze strażaków nie wierzy w te spiskowe brednie. Kiedy Ace Baker (jeden z liderów "no plane") wysłał kiedyś prośbę do strażaków o rozmowę, wiesz co mu odpowiedzieli?
"F*ck off". Mamy dwie opcje - albo są w spisku i dlatego mu, "poszukiwaczowi prawdy" odmówili albo po prostu mają gdzieś człowieka, który żeruje na tym zamachu Al-Kaidy.
Więc mamy "strażaków, którzy mówili o bombach" a we wszystkich spiskowych filmikach mamy jedynie słowa z tamtego dnia (na dodatek mówiących "jakby to były bomby" - a "jakby" robi różnicę) - zero wywiadów późniejszych. To proste - bo ci ludzie nie wierzą w żadne teorie spiskowe i wcale nie chodziło im o żadne bomby. Ale tym obiecałem się zająć dokładniej, ale to zapewne nie dziś. Być może jak skończę pisać tekst o Egipcie.