Skocz do zawartości

Zdjęcie

Twoje Zdanie Na Temat Wydarzeń Z Dnia 11 Września 2001 R.

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
1248 odpowiedzi w tym temacie

Quintus Maximus.
  • Tematów: 8
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Jak JA się CIESZĘ.

Na zdrowie

Z mojej strony powiem jeszcze tylko - profesjonalne analizy materiałów z YT to po prostu śmiech na sali.

Tak jak Twoje posty, nie na temat i bełkotliwe. I jeszcze zapewne masz wrażenie, że Twoje wypowiedzi mają jakąkolwiek merytoryczną wartość.

r3vo, co tu gadać, koleś prezentuje klatki z materiału poddanego wielokrotnej obróbce, rekompresji z 10 razy, w loresie, i WIE wszystko.

To przejdź do meritum i odpowiedz KOLESIOWI na zadane dwa banalne pytanie! NA TEMAT - wiesz co to znaczy?

Zapewne na oczy nie widział nieprzerabianego, możliwie bliskiego źródłowemu, materiału, ale WIE wszystko. parodia.

Parodią są filmiki, które wrzuciłeś - ZUPEŁNIE NIE NA TEMAT - kolejny, który zaśmieca forum.

czy mozesz mi podać siłę ciągu tego samolotu(objętość powietrza zasysaną przez jego silnik w czasie sekundy) widziałeś, co moze zassać taki silnik z odległości 1 m?? Zakładam, że by cię wyssał razem z ramą i oknem.

Ja piszę o wklejonej grafice samolotu a Ty pytasz o siłę jego ciągu? Jaja sobie chłopie robisz?

chcesz analizowac dymki, to analizuj mapę wentylacji budynku najpierw.
debrisu, padre, była cała MASA, nie moja wina, że głównie z budynku.

Ale jakie dymki? Potrafisz w ogóle czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja o dymkach napisałem? Przepraszam, ale mam wątpliwości, czy pisałeś to na trzeźwo. No i tymi debris - ROZWALIŁEŚ MNIE - jest ich cała masa, ale nie od samolotu :D i jeszcze to nie Twoja wina - no jasne że nie Twoja.

To, co się tu dzieje z miejsca sprawia, że muszę zrewidować swój pogląd na to forum.
powtórzę, skończcie parodię.

Twój pogląd na to forum obchodzi mnie równie bardzo, co pogoda na Madagaskarze.

mój poglad na sprawę - pentagon nie istnieje, jest wklejony, WTC też. Sprawy NIE ma. mozemy wrócić do atlasu reptilianów, ulga. a o 3.45 znów zobaczę 7 emerytów grzebiących w śmietniku obok bloku, skanowanych przez nasze nowe Predatory. NAsz błogi, tuskowy RAJ. jeszcze coś, czy ktoś moze zrobić i pokazać wymowny obrazek nakładający typowy polski wieżowiec na sylwetkę WTC? niektórzy zdaje sie nie rozumieją skali.

Taki bełkot powinien być od razu wywalany jao EWIDENTNE, CELOWE zaśmiecanie tematu. Ani to śmieszne, ani ironiczne, nic nie wnoszące do dyskusji klepanie bzdur.

Gość zapomniał dodać, ile realnie czasu mu to zajęło. Jedynie Turbodymomen zrobi to w 17 sekund.
To tak banalnie proste.

Nie napisałem, że akurat TE zaprezentowane przeze mnie grafiki samolotu zostały wklejone w ciągu 17 sekund. One zostały zrobione później. Odnosi się to do nagrań, które zostały wyemitowane "NA ŻYWO" 11 września. Pokazałem to w tym poście.Twój brak wiedzy i ignorancja jest przerażająca i jeszcze masz czelność sobie ze mnie kpić.

Olałem Twoje wcześniejsze posty i oleję kolejne, bo w odróżnieniu od Ironmacko NIE MASZ DOSŁOWNIE NIC DO POWDZENIA. Myślisz, że jesteś zabawny, a jesteś żałośny. Tyle mam Ci do napisania. Nie obraź się, ale więcej nie będę ci odpisywał, bo nie traktuję cię poważnie.

Alien Grey - Poprzednio dawałeś mi ostrzeżenia dosłownie za wszystko. Teraz tylko czekałeś, aby mnie zblokować COOOOO misiu? Nie udało ci się, ten Twój chwyt był tani i naiwny - możesz wywalić ten podpis o zawieszeniu konta. Swoją drogą wyjątkowo bezczelny zabieg, najprawdziwsza cenzura. Moim zdaniem nie powinieneś być tutaj moderatorem. Jesteś wyjątkowow stronniczy.

EDIT: xoenx - LOL? Nie masz nic ciekawszego do powiedzenia? :D I ta sama śpiewka, kiedy nie wiecie już co napisać - ZGŁOŚ TO PRZESTĘPSTWO :D Na razie wykazałem, jaka jest prawda. No i "z fizycznym nie pogadasz" :> Matko, jakie wy musicie czuć wk...nie :D Żal mi was chłopaki. Dawajcie sobie dalej plusy - tylko to wam zostało.

Tiamat - Kolejny, który nie ma nic do powiedzenia oprócz "bełkoczesz bzdury", "jesteś psychiczny". Czy wy nie rozumiecie, że takimi gówniarskimi reakcjami tylko uwiarygodniacie to, co napisałem?
- jeżeli za kolejne sugerowanie przez Tiamata mojej choroby psychicznej, nie dostanie on ostrzeżenia to żegnam się z tym forum. W sumie i tak już to miałem zrobić, bo temat uważam za zamknięty

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 07.02.2010 - 15:31

• 0

#572 Gość_xoenx

Gość_xoenx.
  • Tematów: 0

Napisano

Po prostu lol.

Skoro masz monopol na prawdę i masz dowody, to zgłoś przestępstwo.

upd:

Nie masz nic ciekawszego do powiedzenia?

W myśl zasady - z fizycznym nie pogadasz, nie, nie mam nic więcej do powiedzenia.

..a to było tak:
Dołączona grafika

Użytkownik xoenx edytował ten post 06.02.2010 - 17:48

• 0

Darken.
  • Tematów: 2
Reputacja ponadprzeciętna
Reputacja

Napisano

Ironmacko - zanim dostanę bana (co niewątpliwie za chwilę nastąpi) - moja ostatnia gorąca prośba:
Opowiedz mi na mój post nr 565 i zawarte tam pytania

1. Jakim cudem samolot wchodzi w wieżę niczym w masło? Przecież przy uderzeniu jednego obiektu w drugi np. samochodu w ścianę, drugi samochód etc. MUSI być jakiś jego ślad w postaci latających części, kawałków poszycia itd. Tutaj tego nie ma! Jakim cudem pytam.
2. Jakim cudem nad i pod prawym skrzydłem możemy zaobserwować dwa wyraźne wybuchy? Skąd one się tam wzięły? To jest po prostu niewiarygodne i niemożliwe, żeby one tam były. A są.

Ja nie wiem gdzie Ty się tam dopatrzyłeś tych wybuchów. A co do Twojego pierwszego pytania to zauważ że tak naprawdę tylko rdzeń budynku był mocny i wytrzymały, zewnętrzne powłoki składały się głownie ze szkła, więc na drodze samolotu nic nie stało. Tam były biura które nie były nawet oddzielone grubymi ścianami. Nie wiem czemu Ty się aż tak bardzo dziwisz że samolot wbił się w budynek jak w masło?
  • 0

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Tutaj w zwolnionym tempie - zatrzymaj sobie na 6 sekundzie (szukałem tego nagrania w lepszej jakości HD i WRESZCIE znalazełm :D) Uwielbiam te wybuchające skrzydła - naprawdę, że ludzie dali się na to nabrać ;)
[url="http://www.youtube.com/watch?v=sPeNkZz4mmU&feature=related"]http://www.youtube.c...feature=related[/url]

EDIT: Nie chcę zaśmiecać tego tematu kolejnymi postami więc odpiszę tutaj - Aquila - pisz NA TEMAT, o błyskach jest osobny temat - rozmawialiśmy tam o błyskach, które pojawiły się PRZED zawalaniem się wieży, a nie PO! Naprawdę nie masz na to żadnego wytłumaczenia? Twoi fani Z PEWNOŚCIĄ liczyli na coś więcej :D Czekam z niecierpliwością na Ironmacko, bo wsiąkł nam coś tajemniczo. PANOWIE NAJWYŻSZY CZAS PRZYZNAĆ, ŻE TO KONIEC.

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 06.02.2010 - 18:27

• 0

Aquila.

LEGATVS PROPRAETOR

• Tematów: 33
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Skrzydła i ich niewidoczne wybuchy Cię na tym filmiku ciekawią jak widzę. A widoczne tu latające w powietrzu "błyski" (ups, przepraszam - przecież kiedyś udowodniłeś nam, że to "eksplozje bomb")? Czy one już może nie są tak interesujące? ;)
  • 1

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Quintus - zwróć uwagę, że takie same "wybuchy" pojawiają się również na bocznej (prawej) ścianie budynku. A ja tylko zwrócę uwagę na takie zjawisko jak kompresja, które MUSI sie pojawić przy uderzeniu takiej masy w przestrzeń zamkniętą. Tak, zamkniętą, poniewaz tego typu budynki nie mają i nie mogą mieć otwieranych okien, cała wymiana powietrza odbywa się poprzez system wentylacyjny, który jest jednoczesnie czymś w formie działa ciśnieniowego. Jesli w jakimś pomieszczeniu, pomieszczeniach następuje wybuch, to we wszystkich innych, które są z nimi połączone poprzez system wentylacji natychmiast występuje gwałtowny wzrost ciśnienia. Wywala wtedy wszystkie słabsze elementy przegrody zewnętrznej. W takich budynkach, na każdej kondygnacji, co któreś okno jest to tzw. "klapa wybuchowa", czyli element który jest wydmuchiwany na zewnątrz w przypadku np. wybuchu, taki element ma specjlanie osłabione mocowanie. Chodzi o to, żeby chronić wewnętrzne elementy konstrukcyjne i pomieszczenia sąsiednie. Poza tym, stropy w takich obiektach to wręcz całe tzw. kondygnacje techniczne, pełne plataniny przewodów, rur itd. to nie jest płyta żelbetowa grubości 24 cm jak w naszych blokach, czy domach. Tam całkowiat grubość stropu z przestrzenią techniczną może sięgać nawet ponad 2m. A to IDEALNE miejsce do przemiaszcania się różnego rodzaju czynników - ogień, ciśnienie - w przypadku tak znacznej destrukcji, jaka zachodzi przy uderzeniu tak dużego samolotu, który demoluje od razu kilka pięter.
Czy ktoś widział co się dzieje z drzwiami od windy, której kabina spada z wys. 4 piętra? Są wydmuchiwane jak wybuchem ZANIM kabina spadnie na sam dół. Siła ciśnienia jest potworna.
Dodatkow przy wybuchu paliwa powstaje dodatkowa fala uderzeniowa ciśnienia, która jest głównym czynnikiem niszczącym, ogień tylko dopełnia zniszczenia.
Poza tym w chwili uderzenia, przez całą konstrukcje przenoszą się drgania, które muszą wywalić jakieś słabsze elementy, w tym przypadku szyby konkretnych okien, które mogły być słabsze przez nawet JEDEN niewielki pęcherzyk powietrza w całej tafli.
  • 2

Lynx.
  • Tematów: 4
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Uwielbiam te wybuchające skrzydła - naprawdę, że ludzie dali się na to nabrać

Ja nie widzę nic dziwnego w "wybuchających" skrzydłach - przecież mają ażurową konstrukcję. Ale chciałbym spytać, Quintusie, jak powinno wyglądać uderzenie samlolotu w WTC. Masz może jakieś filmy, albo chociaż animacje komputerowe?
  • 1

#578 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Quintus pokazał świetne filmy, które pokazują że wszystkich nas zrobiono w bambuko.
  • 0

Quintus Maximus.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Quintus - zwróć uwagę, że takie same "wybuchy" pojawiają się również na bocznej (prawej) ścianie budynku.

Kapuchy daj już spokój. Po prawej stronie również eksplodowały materiały wybuchowe. Liczyłem na Ironmacko, że - tak jak obiecał - odpowie mi na postawione pytania: dlaczego nie ma śladów uderzenia itp., ale on chyba uznał, że dalsze brnięcie w kłamstwie nie ma sensu. Wykazałem, że samolot to nic innego jak grafika komputerowa.

Nic więcej nie trzeba dodawać. Dawajcie sobie plusiki, bo jak na razie Kapuchy dostałeś tylko 3. A potencjalnie możesz i 6 zebrać.

Panowie zabawa już się skończyła.

Skończcie kłamać i wróćcie do swoich zajęć - zadbajcie o dziewczyny, wyprowadźcie psa. Argumenty które przedstawiłem są jasne i logiczne. Każdy głupi to zrozumie - oczywiście nie manipulator. Mariush nawet jak już oficjalnie będą trąbić o tym w mediach, zamknął Busha i spółkę, dalej będzie nas przekonywał do oficjalnej wersji :D

Ja już nie mam nic więcej do napisania.

Jeśli ktoś chce poznać prawdę, to ją pozna. Znajdziecie ją na forum. Poczytajcie też jak vkali obnażył kim naprawdę jest mariush i spółka.

Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 07.02.2010 - 00:37

• 0

kapuchy.
  • Tematów: 10
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Jak narazie, to jeszce NIKT NICZEGO nie wykazał. Ani ci "oświeceni" ani "manipulatorzy".
To wszystko wciąż tylko i wyłacznie spekulacje na dość wątpliwych "dowodach".
  • 1

#581 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Jak już byli agenci mówią, że raport komisji jest pełen sprzeczności, to mamy kolejną solidną podstawę, by dojść do wniosku, że 11 Września to pic na wodę fotomontaż :)
  • 0

#582 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

Niech ktoś wyjaśni w logiczny sposób następującą rzecz. Temperatura topnienia tytanu z którego zostały wykonane wynosi 1688 (temp. wrzenia 3287) a paliwo lotnicze może osiągnąć maksymalną temperaturę palenia 1120 jeśli pali się przez 40 minut w sposób ciągły.
- Jak mimo tego że samolot wyparował (jak głosi oficjalna wersja) zidentyfikowano 184 z 189 ofiar? Mam na myśli pentagon ;-)
  • 0

#583 Gość_xoenx

Gość_xoenx.

Napisano

Dotychczas sądziłem, że te samoloty robi się z stopu aluminium, no ale to Ty tu rządzisz i urządzisz...
Co do ofiar, to tylko słowo zęby mi na mysl przychodzą.
I tak banalna rzecz, jak lista pasażerów(co zresztą niby NIC nie potwierdza).

upd: przez to, że nawiązujesz tu do Pentagonu w 3 minuty po stworzeniu osobnego wątku o Pentagonie przyznaję się do małej pomyłki - nie wiedzieć czemu uroiło mi się, ze tu pytasz o samoloty z wież, przepraszam.
Reszta, j.w.

Z tematu wypadam i więcej nie przeszkadzam.

Użytkownik xoenx edytował ten post 07.02.2010 - 14:40

• 0

#584 Gość_Muhad

Gość_Muhad.

Napisano

To tak poza kontekstem :)

Poza tym nie gadaj, bo ma części tytanowe. Pomijając tworzywo to oświadczenie, że można było zidentyfikować ciała, ma w sobie błąd. Gdyby coś miało wyparować, to najpierw ludzie ;)
  • 0

balas.
  • Tematów: 15
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Niech ktoś wyjaśni w logiczny sposób następującą rzecz. Temperatura topnienia tytanu z którego zostały wykonane wynosi 1688 (temp. wrzenia 3287) a paliwo lotnicze może osiągnąć maksymalną temperaturę palenia 1120 jeśli pali się przez 40 minut w sposób ciągły.
- Jak mimo tego że samolot wyparował (jak głosi oficjalna wersja) zidentyfikowano 184 z 189 ofiar? Mam na myśli pentagon ;-)

Muhad, a możesz mi pokazać gdzie w raporcie FEMA jest informacja o tym, że samolot, a przede wszystkim silniki wyparowały ? Przeglądałem uważnie ten raport i nigdzie nie zauważyłem takich informacji. Więc wg. mnie to kompletna bzdura z tym wyparowaniem silników tytanowych i samolotu wg. oficjalnej wersji. Zresztą przecież fragmenty jednego z silników są na zdjęciach i były już tu na tym forum prezentowane. A to, że nie ma zdjęć drugiego silnika to nie jest dowód, że on wyparował.

Co do DNA pasażerów to w jakiej temperaturze DNA zostaję tak zniszczone, że nie możliwa jest identyfikacja ?
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych