Na zdrowieJak JA się CIESZĘ.
Tak jak Twoje posty, nie na temat i bełkotliwe. I jeszcze zapewne masz wrażenie, że Twoje wypowiedzi mają jakąkolwiek merytoryczną wartość.Z mojej strony powiem jeszcze tylko - profesjonalne analizy materiałów z YT to po prostu śmiech na sali.
To przejdź do meritum i odpowiedz KOLESIOWI na zadane dwa banalne pytanie! NA TEMAT - wiesz co to znaczy?r3vo, co tu gadać, koleś prezentuje klatki z materiału poddanego wielokrotnej obróbce, rekompresji z 10 razy, w loresie, i WIE wszystko.
Parodią są filmiki, które wrzuciłeś - ZUPEŁNIE NIE NA TEMAT - kolejny, który zaśmieca forum.Zapewne na oczy nie widział nieprzerabianego, możliwie bliskiego źródłowemu, materiału, ale WIE wszystko. parodia.
Ja piszę o wklejonej grafice samolotu a Ty pytasz o siłę jego ciągu? Jaja sobie chłopie robisz?czy mozesz mi podać siłę ciągu tego samolotu(objętość powietrza zasysaną przez jego silnik w czasie sekundy) widziałeś, co moze zassać taki silnik z odległości 1 m?? Zakładam, że by cię wyssał razem z ramą i oknem.
Ale jakie dymki? Potrafisz w ogóle czytać ze zrozumieniem? Gdzie ja o dymkach napisałem? Przepraszam, ale mam wątpliwości, czy pisałeś to na trzeźwo. No i tymi debris - ROZWALIŁEŚ MNIE - jest ich cała masa, ale nie od samolotu i jeszcze to nie Twoja wina - no jasne że nie Twoja.chcesz analizowac dymki, to analizuj mapę wentylacji budynku najpierw.
debrisu, padre, była cała MASA, nie moja wina, że głównie z budynku.
Twój pogląd na to forum obchodzi mnie równie bardzo, co pogoda na Madagaskarze.To, co się tu dzieje z miejsca sprawia, że muszę zrewidować swój pogląd na to forum.
powtórzę, skończcie parodię.
Taki bełkot powinien być od razu wywalany jao EWIDENTNE, CELOWE zaśmiecanie tematu. Ani to śmieszne, ani ironiczne, nic nie wnoszące do dyskusji klepanie bzdur.mój poglad na sprawę - pentagon nie istnieje, jest wklejony, WTC też. Sprawy NIE ma. mozemy wrócić do atlasu reptilianów, ulga. a o 3.45 znów zobaczę 7 emerytów grzebiących w śmietniku obok bloku, skanowanych przez nasze nowe Predatory. NAsz błogi, tuskowy RAJ. jeszcze coś, czy ktoś moze zrobić i pokazać wymowny obrazek nakładający typowy polski wieżowiec na sylwetkę WTC? niektórzy zdaje sie nie rozumieją skali.
Nie napisałem, że akurat TE zaprezentowane przeze mnie grafiki samolotu zostały wklejone w ciągu 17 sekund. One zostały zrobione później. Odnosi się to do nagrań, które zostały wyemitowane "NA ŻYWO" 11 września. Pokazałem to w tym poście.Twój brak wiedzy i ignorancja jest przerażająca i jeszcze masz czelność sobie ze mnie kpić.Gość zapomniał dodać, ile realnie czasu mu to zajęło. Jedynie Turbodymomen zrobi to w 17 sekund.
To tak banalnie proste.
Olałem Twoje wcześniejsze posty i oleję kolejne, bo w odróżnieniu od Ironmacko NIE MASZ DOSŁOWNIE NIC DO POWDZENIA. Myślisz, że jesteś zabawny, a jesteś żałośny. Tyle mam Ci do napisania. Nie obraź się, ale więcej nie będę ci odpisywał, bo nie traktuję cię poważnie.
Alien Grey - Poprzednio dawałeś mi ostrzeżenia dosłownie za wszystko. Teraz tylko czekałeś, aby mnie zblokować COOOOO misiu? Nie udało ci się, ten Twój chwyt był tani i naiwny - możesz wywalić ten podpis o zawieszeniu konta. Swoją drogą wyjątkowo bezczelny zabieg, najprawdziwsza cenzura. Moim zdaniem nie powinieneś być tutaj moderatorem. Jesteś wyjątkowow stronniczy.
EDIT: xoenx - LOL? Nie masz nic ciekawszego do powiedzenia? I ta sama śpiewka, kiedy nie wiecie już co napisać - ZGŁOŚ TO PRZESTĘPSTWO Na razie wykazałem, jaka jest prawda. No i "z fizycznym nie pogadasz" Matko, jakie wy musicie czuć wk...nie Żal mi was chłopaki. Dawajcie sobie dalej plusy - tylko to wam zostało.
Tiamat - Kolejny, który nie ma nic do powiedzenia oprócz "bełkoczesz bzdury", "jesteś psychiczny". Czy wy nie rozumiecie, że takimi gówniarskimi reakcjami tylko uwiarygodniacie to, co napisałem?
- jeżeli za kolejne sugerowanie przez Tiamata mojej choroby psychicznej, nie dostanie on ostrzeżenia to żegnam się z tym forum. W sumie i tak już to miałem zrobić, bo temat uważam za zamknięty
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 07.02.2010 - 15:31