Podziwiam, że wyłączasz nagranie w połowie zadowolony i szczęśliwy, że nikt nie powiedział o rakieciepodziwiam Twoją interpretację tych filmów:) Przecież tam jest mowa o "czymś na niebie", w którym miejscu (poza wstawianymi tekstami autora filmiku "missile, missile, missile" jest mowa o rakiecie?
http://www.youtube.com/watch?v=nDT7RHDeX64&feature=player_embedded
Od 12 sekundy masz "Some people said they saw, they saw a missile" a następnie, że istnieje więc możliwość, że był to atak rakietowy. Jeśli tak samo dokładnie oglądałeś dokument September Clues to nie mamy o czym dyskutować.
Jak to wszystko i nic? Co za BS! Może to być palec boży, albo wieloryb, albo łódź podwodna? Nie! Da się to tylko wytłumaczyć, że jest to grafika samolotu, którą beznadziejny grafik niechcący wysunął poza wieże. Nie są to żadne części, ani kłąb dymu. Sam jesteś niepoważny.A kto powiedział, że to nos? To może być wszystko i nic, zakładanie, że to napewno nos w oparciu o takie nagranie jest niepoważne.
Wykazałem wielokrotnie, że były to jedynie (zaznaczam, że wyjątkowo marne i amatorsko wykonane) grafiki samolotów.I na koniec zadam Ci proste pytanie: To w końcu były to grafiki czy samolot z podczepioną pod kadłubem bombą ( bo i taki film widziałem)
Graficy zatrudnieni przy tym największym w historii fałszerstwie popełniali również inne błędy
tutaj zjedli krawędź wieży
tutaj jedno z okien
tutaj też się nie popisali
Przykładów można mnożyć w nieskończoność. Kłamstwo zawsze, albo prawie zawsze ma krótkie nogi.
dzustin
Bo zeznania świadków, którzy widzieli rakietę, jak już wcześniej pisałem, korespondują z cholernie obszernym materiałem dowodowym świadczącym, że w wieże WTC, ani w Pentagon nie wleciały żadne samoloty. Proste. Materiał dowodowy w tym zakresie jest szalenie spójny i logiczny.Właśnie. Jedna osoba będzie mówić o rakiecie, inna o małym samolocie, trzecia o boeingu. Czemu akurat uważasz, że prawdę mówi ta osoba która widziała rakietę. Może była naćpana, zmęczona lub zwyczajnie spanikowana i była w takim stanie że konia od psa by nie rozróżniła.
Użytkownik Quintus Maximus edytował ten post 25.05.2011 - 09:15