Napisano 09.02.2007 - 18:58
Napisano 12.02.2007 - 05:04
Napisano 12.02.2007 - 09:58
Napisano 12.02.2007 - 10:39
Tzn. można coś bliżej, bo nie rozumiem - zdjęcia są prawdziwe czy sfałszowane?Abstrachując od zdejęć z "Księżyca", które mogły zostać słałszowane, a więc nie nieguję ich prawdziwości, choć są conajmniej zastanawiające, to cała ściema na temat lotu z orbity w kierunku księżyca jest już niewybaczalna.
Napisano 12.02.2007 - 11:03
Napisano 12.02.2007 - 11:37
Napisano 12.02.2007 - 15:04
... Dopuszczam taką możliwość ponieważ ciężko ocenić ich prawdziwość bądź podróbkę Dlatego nie jest to dla mnie wymiernym świadectwem podpierającym bądź obalającym tezę. btw... nie będę się rozpisywał co jest, a co nie jest prawdziwe na zdjęciach, to wszytko było i nie będę powielał wątków. Mogę tylko powiedzieć, że fotki SĄ autentyczne - bo przecież wypuszczone przez NASA, ale czy pochodzą z Księżyca akurat, a nie ze "studia nr.8" nie będę oceniał. Dla mnie większą wartość ma np. nagranie z wnętrza kabiny maciupeńkiej Ziemi i ewidentne oszustwo nieświadomych maluczkich. Ale widzę, że większość osób nawet pośród mnóstwo faktów dalej się upiera przy swoim W takim razie podajcie mi jakieś naprawdę solidne fakty mówiące o tym, że USA w 1969 mogło umieścić człowieka na Księżycu, przy posiadanej technologii i zebranemu doświadczeniu.To może ja jeszcze raz się dopytam. Sitchin skoro dopuszczasz mozliwosć (jeżeli dobrze zrozumiałem), że zdjęcia z powierzchni są prawdziwe to co z tym "lotem z orbity"?
`Pi3gi~aka`Michał eehhh darował byś sobie tego typu posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. W takim razie co mam napisać, że jestem pewny, wyskoczyć na ulicę i z okrzykiem na ustach proklamować odkrycie typu "eureka amerykańce nie były na Księżycu" .On jest przekonany ale nie potrafi zadać sensownych ku temu pytań - bo on jest przekonany, wierzy w spisek.
Napisano 12.02.2007 - 15:24
Ale to już mocno "zakręcone". Popraw mnie o ile się mylę: zdjęcia są autentyczne ale ich autentyczność nie oznacza, że pochodzą z Księżyca. To w taki razie co oznacza - "autentyczność", bo chyba nie samą fizyczną obecność obrazów, które określamy jako zdjęcia. Jednocześnie nie analizując tego, co jest na nich zobrazowane?... Dopuszczam taką możliwość ponieważ ciężko ocenić ich prawdziwość bądź podróbkę Dlatego nie jest to dla mnie wymiernym świadectwem podpierającym bądź obalającym tezę. btw... nie będę się rozpisywał co jest, a co nie jest prawdziwe na zdjęciach, to wszytko było i nie będę powielał wątków. Mogę tylko powiedzieć, że fotki SĄ autentyczne - bo przecież wypuszczone przez NASA, ale czy pochodzą z Księżyca akurat, a nie ze "studia nr.8" nie będę oceniał.
Ależ świadczy o tym wszystko, a przede wszystkim obrazy: czy to w postaci zdjęć czy też obrazów filmowych, zeznań świadków.Dla mnie większą wartość ma np. nagranie z wnętrza kabiny maciupeńkiej Ziemi i ewidentne oszustwo nieświadomych maluczkich. Ale widzę, że większość osób nawet pośród mnóstwo faktów dalej się upiera przy swoim W takim razie podajcie mi jakieś naprawdę solidne fakty mówiące o tym, że USA w 1969 mogło umieścić człowieka na Księżycu, przy posiadanej technologii i zebranemu doświadczeniu.
Z góry zakładzasz, że NASA musi się do tego przyznać.Świat jest tak skonstruowany, że pewność będziemy mieli dopiero w przypadku oficjalnego stanowiska NASA, że tak naprawdę nie byli nigdy na Księżycu, a to jak wiadomo jest niewykonalne. Mocarstwo zostało by ośmieszone, a do tego napewno nie dopuszczą, więc będą nam wciskać kit w zaparte... :wall:
Napisano 12.02.2007 - 15:30
W takim razie zapraszam tutaj :-)Dla mnie większą wartość ma np. nagranie z wnętrza kabiny maciupeńkiej Ziemi i ewidentne oszustwo nieświadomych maluczkich.
Interesujące. Mam bardzo podobne odczucia ;->Ale widzę, że większość osób nawet pośród mnóstwo faktów dalej się upiera przy swoim
Apollo Lunar Surface JournalW takim razie podajcie mi jakieś naprawdę solidne fakty mówiące o tym, że USA w 1969 mogło umieścić człowieka na Księżycu, przy posiadanej technologii i zebranemu doświadczeniu.
Napisano 12.02.2007 - 15:38
Napisano 12.02.2007 - 16:16
:brawo: Mnie to też zastanawia ... dobry argument, przynajmniej ktoś napisał coś konkretnego.A mnie zawsze nawraca jedna refleksja i tupta po głowie. Milczącego Związku Radzieckiego. Czyż dla Rosjan nie byłoby nic bardziej smakowitego niż wykazanie w roku 1969 lub trochę później, że cała misja Apollo to zwykłe kłamstwo. Czyż Rosjanie przy wykorzystaniu ówczesniej techniki nie śledzili krok po kroku amerykańskich "podchodów" do Księżyca?
Zdaje się, że Mavo mniej więcej nakreślił o co tam chodziło. A ja dodam np. ten skrypt z NASA ukazujący odległości pomiędzy ciałami w naszym układzie słonecznym. Można zauważyć, że średnica kątowa Ziemi widzianej z Księżyca, a już tym bardziej w pół drogi od planety jest OGROMNA! :wow:W takim razie zapraszam tutaj :-)
A swoją drogą, co sądzisz o filmach z Księżyca? Polecam dyskusję zaczynającą się w tym miejscu.
NoMeansNo autentyczne ponieważ ich źródłem jest NASA, a przedstawionych treści nie chcę poprostu komentować, ponieważ jest za dużo zwolenników teorii spisku i za dużo podtrzymujących ogólno-przyjętą prawidłowość treści. Coś mnie tu łapiesz za słówka ...Ale to już mocno "zakręcone". Popraw mnie o ile się mylę: zdjęcia są autentyczne ale ich autentyczność nie oznacza, że pochodzą z Księżyca. smile1.gif To w taki razie co oznacza - "autentyczność", bo chyba nie samą fizyczną obecność obrazów, które określamy jako zdjęcia. Jednocześnie nie analizując tego, co jest na nich zobrazowane?
Napisano 12.02.2007 - 16:35
Czyli trzeba wykazać, że ZSRR nie miało mozliwości "śledzenia" misji, bo to, że celowo ukrywało wiedzę o fake-misji biorąc pod uwagę ówczesną sytuację polityczną nalezy przyjąć ze uśmiechem.:brawo: Mnie to też zastanawia ... dobry argument, przynajmniej ktoś napisał coś konkretnego.
Co mogę napisać ... że USSR siedzi w tym razem z USA po same uszy Żartowałem... biorąc pod uwagę klimat zimno-wojenny w tamtym czasie jest o czyste science-fiction, a od tego staram się trzymać z daleka. :cafe:
no wiesz - to, że oglądam autentyczne zdjęcie - oznacza dla mnie to, że widzę zarejestrowane zjawisko, które miało miejsce, a to zdjęcie jest dowodem.NoMeansNo autentyczne ponieważ ich źródłem jest NASA, a przedstawionych treści nie chcę poprostu komentować, ponieważ jest za dużo zwolenników teorii spisku i za dużo podtrzymujących ogólno-przyjętą prawidłowość treści. Coś mnie tu łapiesz za słówka ...
Napisano 12.02.2007 - 18:38
Napisano 12.02.2007 - 18:51
sitchin
`Pi3gi~aka`Michał eehhh darował byś sobie tego typu posty, ponieważ nic nie wnoszą do tematu. W takim razie co mam napisać, że jestem pewny, wyskoczyć na ulicę i z okrzykiem na ustach proklamować odkrycie typu "eureka amerykańce nie były na Księżycu" .btw.. jakich pytań, nie bardzo Cię rozumiem? Napisałem to co myślę na ten temat, a jak chcesz pytanie to masz wyżej.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych