Skocz do zawartości

Zdjęcie

Duch/postać - Wilczy Szaniec - bunkry

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
147 odpowiedzi w tym temacie

Kronikarz Przedwiecznych.

Ten znienawidzony

• Tematów: 272
  • Artykułów: 8
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

My ze znajomkami wybieramy się na tripa we wrześniu właśnie do Gierłoży i Wliczego Szańca. Chcemy w dzień rozeznać się w terenie i pozwiedzać legalnie a w nocy wbić się na dziko w lasy i bunkry. Mamy zamiar rozbić obóz na polu namiotowym niedaleko Szańca. To nie pierwszy taki wypad także wiemy co i jak. Postaram się obcykać całe miejsce i wrzucić na forum. Ja osobiście jestem za graffiti chociaż nie chciałbym go tam znaleźć :D
Wyobraźcie sobie...idziemy w nocy do tego bunkra, światło latarki pada na tę ścianę a tam nic...
Jeśli jest ktoś chętny na dołączenie do wyprawy to zapraszam na priv.

Użytkownik HPLovecraft edytował ten post 14.08.2012 - 21:56

• 0

Connor.

Kings Never Die

• Tematów: 60
  • Artykułów: 5
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Wyobraźcie sobie...idziemy w nocy do tego bunkra, światło latarki pada na tę ścianę a tam nic...

A wyobraź sobie, że idziecie w nocy do tego bunkra, światło latarki pada na tę ścianę a tam graffiti....
  • 0

Penguin.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A wyobraź sobie, że idziecie w nocy do tego bunkra, światło latarki pada na tę ścianę a tam graffiti....

Wtedy wiele osób byłoby zawiedzionych, bo to byłby bardzo bardzo namacalny dowód na istnienie ducha. No ale nie ma co zakładać z góry, że to duch - lepiej poczekać na rozwiązanie sprawy.
  • 0

Ten znienawidzony

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Ja jednak wolę pozostać przy fantazji że graffiti tam nie ma :) racjonalności mam po uszy na co dzień...obok wiejska, sejmy, senaty i afery. Fajnie czasem popuścić wodze fantazji i poczuć coś extraordinary, prawda?
  • 2

Connor.

Kings Never Die

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Prawda, też tak lubiłem jak byłem młodszy ale teraz po prostu jestem tak strasznie sceptyczny, że czasem tęsknię za czasami gdy myślałem, że to czy tamto to duchy.
  • 0

erebeuzet.
  • Tematów: 32
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ja jednak wolę pozostać przy fantazji że graffiti tam nie ma :) racjonalności mam po uszy na co dzień...obok wiejska, sejmy, senaty i afery. Fajnie czasem popuścić wodze fantazji i poczuć coś extraordinary, prawda?

Więc wyobraź sobie jak pięknym doświadczeniem byłoby pojechanie tam i wejście do środka w celu zbadania sprawy, której samo zakończenie mogłoby być... rozczarowujące. Te emocje. Jak bym miał kase to już jutro wsiadałbym w pociąg.
  • 0

Penguin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Więc wyobraź sobie jak pięknym doświadczeniem byłoby pojechanie tam i wejście do środka w celu zbadania sprawy, której samo zakończenie mogłoby być... rozczarowujące. Te emocje. Jak bym miał kase to już jutro wsiadałbym w pociąg.

Potwierdzam - tylko odpowiednia gotówka w portfelu i już bym mogła jechać! Podejrzewam, że cholernie bym się bała, ale opłaciłabym sobie z tej kasy jakiegoś osiedlowego bodyguarda :mrgreen:
  • 0

WYP3H.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja bym z Tobą pojechał chętnie Penguin, gdyby nie praca :)
  • 0

Penguin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja bym z Tobą pojechał chętnie Penguin, gdyby nie praca :)

Kurcze, zawsze coś musi stać na przeszkodzie, ale chyba za rok zorganizuję sobie wycieczkę do wilczego szańca tak na kilka nocy pod namiotem, bo aż wstyd mi że jeszcze tam się nie zapuściłam :>
  • 0

Ten znienawidzony

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

A cZy to aż tak zawrotną sumę trzeba zebrać? Paredziesiąt pln na bilety i paredziesiąt na namiot/żarcie, w sumie 200zł plus aparat i w drogę - spoklojnie da się ogarnąć uważam jak ktoś naprawdę chce; w innym wypadku doskonała wymówka ;)
  • 0

Penguin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A cZy to aż tak zawrotną sumę trzeba zebrać? Paredziesiąt pln na bilety i paredziesiąt na namiot/żarcie, w sumie 200zł plus aparat i w drogę - spoklojnie da się ogarnąć uważam jak ktoś naprawdę chce; w innym wypadku doskonała wymówka ;)

Nie każdy ma tyle kasy by wysupłać ponad 300 zł na taki wypad :)
  • 0

WYP3H.
  • Tematów: 6
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja bym chętnie z kimś pojechał, gdyby nie to że pracuję ciągle, za to w wakacje za rok na 100 % wezmę urlop większy, bo wcześniej takowego nie dostanę i pojadę jeśli to się nie wyjaśni do tej pory :D Wiem że marna obietnica, ale lepsze to niż nic. Fajnie jakby był ktoś chętny stąd, bo moi przyjaciele są dosyć strachliwi :) A że jestem dość dobrze zbudowany, to chętnie wybiorę się z Penguin :) :D

Użytkownik WYP3H edytował ten post 15.08.2012 - 15:28

• 0

Penguin.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja bym chętnie z kimś pojechał, gdyby nie to że pracuję ciągle, za to w wakacje za rok na 100 % wezmę urlop większy, bo wcześniej takowego nie dostanę i pojadę jeśli to się nie wyjaśni do tej pory :D Wiem że marna obietnica, ale lepsze to niż nic. Fajnie jakby był ktoś chętny stąd, bo moi przyjaciele są dosyć strachliwi :) A że jestem dość dobrze zbudowany, to chętnie wybiorę się z Penguin :) :D

hahaha to za rok się wybierzemy, nawet jeśli okaże się że to tylko graffiti :D
  • 0

Hologram.
  • Tematów: 31
Reputacja Bardzo zła
Reputacja

Napisano

no nie, tak ciężko jest się wybrać tam spowrotem..ludzie ogarnijcie.
  • 0

Connor.

Kings Never Die

Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Robicie trochę Off top z tematu. Rozmowę o zebraniu się i wspólnej wycieczce dokończcie na PW.
  • 1

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych