Napisano 24.10.2012 - 22:40
Napisano 25.10.2012 - 18:20
Widać jakie z was forum paranormalne, banda tchórzy i tyle.
Każdy jest za biedny żeby pojechać zobaczyć twór narkomana na ścianie opuszczonego bunkru- to zrozumiałe. Osobiście nie znam opuszczonych bunkrów gdzie nie było by rysunków.
Gorzej że jednocześnie wy "zbyt biedni aby" wykazujecie dużą naiwność wraz z wrodzonym brakiem inicjatywy. Istnieje więc korelacja pomiędzy głupotą biedotą oraz brakiem zapału.
Użytkownik Visenna edytował ten post 25.10.2012 - 18:22
Napisano 25.10.2012 - 18:50
Napisano 26.10.2012 - 14:42
Widać jakie z was forum paranormalne, banda tchórzy i tyle.
Ja chętnie wstąpię w szeregi grupy eksploracyjnej ale ze względu na zdrowy rozsądek zaczęłabym przygody z obcymi facetami z internetu bardziej lokalnie i w publiczniejszym miejscu, i takie rozwiązanie proponuje w kilku miastach naszego uroczego kraju.
Zacznijmy od małych spotkań w kilka osób w celu zbadania np. nawiedzonych domów (ten w Krakowie który ponoć nie istnieje to idealna lokacja - wśród ludzi, tuż obok przystanku itp), jak się polubimy i będziemy sobie w stanie zaufać - zaczną się ogólnokrajowe wycieczki w bardziej niebezpieczne miejsca jak te bunkry.
Jeśli ktoś już ma taką zaufaną ekipę to byłoby miło żeby już teraz tam pojechał, kto wie co wpadnie wandalom do głowy i czy to miejsce całkowicie nie zmieni się w przeciągu roku czy więcej.
Napisano 26.10.2012 - 15:30
O widzisz, i tak to mozemy rozmawiać. Tylko że ja nie upieram się że widzę medalion, ja upieram się że za oknem niewątpliwie coś leży, tylko z obiektywnych przyczyn nie jestem w mocy pójść i sprawdzić co to, chociaż bardzo mnie to ciekawi. Zatem nie wybrałeś odpowiedniej osoby na adwersarza, bo być może są tu tacy co się upierają ze złoty, ale to nie ja.To jest tak:
Dwie osoby sterczą przy oknie, jedna upiera się że dostrzega złoty medalion. Druga kategorycznie neguje te domniemane spostrzeżenie. Jednak ta pierwsza osoba nie daje za wygraną i gorliwie perswaduje swój punkt widzenia . Adwersarz replikuje więc: skoro widzisz tam ten złoty medalion, dlaczego jeszcze po niego nie pobiegłeś?
Napisano 26.10.2012 - 17:00
Napisano 02.11.2012 - 19:07
Napisano 05.12.2012 - 15:59
Napisano 05.12.2012 - 19:36
I co z pomysłem na stworzenie grupy eksploracyjnej? Naprawdę nikt się na to nie pisze, nikt się tam nie wybrał?
Napisano 06.12.2012 - 20:34
I co z pomysłem na stworzenie grupy eksploracyjnej? Naprawdę nikt się na to nie pisze, nikt się tam nie wybrał?
Coz, pisza, ze to bzdura i wgl ale w sobie maja cykora i gdyby zobaczyli tam wrone to by srali po gaciach i szczali strumieniami az by sie wkoncu potopili.
Smutna prawda o wiekszosci userow
Napisano 06.12.2012 - 22:58
Napisano 06.12.2012 - 23:05
Napisano 06.12.2012 - 23:22
No to trzeba skończyć z gadaniem i zabrać się do działaniaz tego co kojarzę, jedna z forumowiczek była tam, tylko nie znalazła tego bunkra. chociaż na prawdę dobrym pomysłem byłoby się zebrać w którąś sobotę i wybrać się na przejażdżkę, nie jest to bardzo daleko, jednak gadać każdy może.
Napisano 06.12.2012 - 23:34
No to trzeba skończyć z gadaniem i zabrać się do działania
z tego co kojarzę, jedna z forumowiczek była tam, tylko nie znalazła tego bunkra. chociaż na prawdę dobrym pomysłem byłoby się zebrać w którąś sobotę i wybrać się na przejażdżkę, nie jest to bardzo daleko, jednak gadać każdy może.
Proponuję założyć osobny temat do organizacji takich wypraw. Te bunkry to jednak materiał na poważniejszą wyprawę ze sprzętem i pozwoleniami, narazie zacznijmy od małych lokalnych wycieczek typu słynne "nawiedzone" domy w Gdańsku, Warszawie, Krakowie.
Napisano 07.12.2012 - 00:03
0 użytkowników, 4 gości oraz 0 użytkowników anonimowych