Skocz do zawartości

Zdjęcie

Wywolalam ducha

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
113 odpowiedzi w tym temacie

umklajder.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

diavolo, będę się czepiał błędów ponieważ po to są reguły językowe aby ich przestrzegać, a ortografia jest chyba jednym z najłatwiejszych do opanowania aspektów. Myślę że osobie w twoim wieku nie wypada robić tak kolosalnych błędów, rozumiem jeżeli przyznała byś się że masz jakieś problemy, ale używanie argumentu że to nie konkurs jest imo. żałosne.

(przepraszam za drobne błędy, piszę z telefonu ;>)

Aha dzięki że zminusowałaś mi poprzedni post, ten też możesz, bo przecież to nie konkurs językowy.

Wracając do zjawiska, daj jakieś dowody np. zdjęcia, bo tak to ciągnięcie tematu chyba nie ma sensu.

Użytkownik umklajder edytował ten post 30.07.2012 - 23:23

• 0

diavolo.
  • Tematów: 4
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

diavolo, będę się czepiał błędów ponieważ po to są reguły językowe aby ich przestrzegać, a ortografia jest chyba jednym z najłatwiejszych do opanowania aspektów. Myślę że osobie w twoim wieku nie wypada robić tak kolosalnych błędów, rozumiem jeżeli przyznała byś się że masz jakieś problemy, ale używanie argumentu że to nie konkurs jest imo. żałosne.

Aha dzięki że zminusowałaś mi poprzedni post, ten też możesz, bo przecież to nie konkurs językowy.

Wracając do zjawiska, daj jakieś dowody np. zdjęcia, bo tak to ciągnięcie tematu chyba nie ma sensu.

Czepiasz sie moich bledow, a sam je robisz. Dobre sobie. To ze piszesz z telefonu (ty tak twierdzisz bo tego nie udowodnisz. Rownie dobrze moge ja napisac ze pisze z telefonu, ale to nikogo nie obchodzi) to nie zwalnia cie do poprawnego pisania. Akurat ty nie masz prawa mi wytykac bledy skoro sam nie umiesz poprawnie pisac.

A co do dowodow to juz pisalam i nie mam zamiaru sie powtarzac.
  • 1

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Popatrz na moje błędy, a na Twoje. (wojka... =.=). Po za tym, nie zrobiłem żadnego rażącego błędu... (tym bardziej że żadnego nie potrafiła byś wskazać).
Wracając do sedna sprawy, czego oczekujesz od forum? Mamy przyjechać i wygonić ducha? Jeżeli woda święcona pomogła (co jest wg. ,mnie nie możliwe - jestem ateistą), To macie kościół/pana księdza.

I btw. Ponownie piszę z telefonu.

Ps: Ty - piszemy wielką literą.

Użytkownik umklajder edytował ten post 31.07.2012 - 07:45

• -1

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Popatrz na moje błędy, a na Twoje. (wojka... =.=). Po za tym, nie zrobiłem żadnego rażącego błędu... (tym bardziej że żadnego nie potrafiła byś wskazać).
Wracając do sedna sprawy, czego oczekujesz od forum? Mamy przyjechać i wygonić ducha? Jeżeli woda święcona pomogła (co jest wg. ,mnie nie możliwe - jestem ateistą), To macie kościół/pana księdza.

I btw. Ponownie piszę z telefonu.

Ps: Ty - piszemy wielką literą.

Ty albo tobie czy ciebie pisze z wielkiej litery tylko wtedy jezeli mam do kogos szacunek. Skoro jestes ateista to po co kazesz wzywac egzorcyste przeciesz nie wierzysz w to. Sam sie pogubiles w wypowiedziach.
  • -2

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ponieważ jeżeli podobno woda święcona działała, a ty wierzysz w swojego boga, to daje Ci radę, co możesz zrobić... Prostymi słowami?
Forum więcej Ci nie pomoże, zwłaszcza że nie masz wiarygodnych dowodów.

po drugie "Ty" pisze się z dużej litery, ponieważ w internecie obowiązuje coś takiego jak szacunek do innych... (W przypadku jeżeli jest się człowiekiem normalnym).
To że mnie nie lubisz, bo podważam twoją historię i szanuję nasz język, a przecież poprawne pisanie (Chociaż w małym stopniu) jest taaaakie trudne, to nie znaczy że od razu trzeba robić stodołę.
A poza tym popatrz na swoją reputację, czy to czegoś nie dowodzi?

Użytkownik umklajder edytował ten post 31.07.2012 - 10:08

• 0

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Ponieważ jeżeli podobno woda święcona działała, a ty wierzysz w swojego boga, to daje Ci radę, co możesz zrobić... Prostymi słowami?
Forum więcej Ci nie pomoże, zwłaszcza że nie masz wiarygodnych dowodów.

po drugie "Ty" pisze się z dużej litery, ponieważ w internecie obowiązuje coś takiego jak szacunek do innych... (W przypadku jeżeli jest się człowiekiem normalnym).
To że mnie nie lubisz, bo podważam twoją historię i szanuję nasz język, a przecież poprawne pisanie (Chociaż w małym stopniu) jest taaaakie trudne, to nie znaczy że od razu trzeba robić stodołę.
A poza tym popatrz na swoją reputację, czy to czegoś nie dowodzi?

Ale mnie w ogole nie obchodzi twoje zdanie. Czepiles sie jak rzep.
  • -1

Aequitas.
  • Tematów: 13
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ty albo tobie czy ciebie pisze z wielkiej litery tylko wtedy jezeli mam do kogos szacunek. Skoro jestes ateista to po co kazesz wzywac egzorcyste przeciesz nie wierzysz w to. Sam sie pogubiles w wypowiedziach.

Na tym forum szacunek i kultura ponad wszystko, do tej pory bynajmniej tak mi się wydawało.
Dlaczego czepiasz się jego indywidualnych poglądów w momencie gdy proponuje Ci jakieś rozwiązanie?
Według mnie to nie ma nic do sprawy, kiedy ktoś proponuje jakieś rozwiązanie.
Ja się też pod to podpisuję, jeżeli zjawisko występuję przez cały czas i nie ma żadnego racjonalnego wytłumaczenia to wypytać księży w okolicy, oni już powinni wiedzieć jak podejść do danej sprawy. Można też zapytać osoby świeckie, tak zwane medium. Tylko może być problem ze znalezieniem takiej osoby.

Życzę powodzenia i pozdrawiam :)

EDIT.

To nie jest zbyt miłe z Twojej strony, masz zamiar traktować tak każdego forumowicza?

Użytkownik Aequitas edytował ten post 31.07.2012 - 10:45

• 0

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To nie jest zbyt miłe z Twojej strony, masz zamiar traktować tak każdego forumowicza?

Wkurza mnie to ze on czepia sie mojej ortografi,a sam robi mase bledow. Sam powiedzial ze mi nie wierzy wiec po co dalej ciagnie ten temat. Szukam ludzi ktorzy przezyli cos podobnegio, a on jedno i to samo mi pisze. Czyz nie wystarczy raz?
  • 0

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dzięki za poparcie Aequitas ;) Niestety, kultura to coś na co coraz więcej osób przestaje zwracać uwagę, :<.
I tak szerzy się chamstwo, a temat wg. mnie powinien powoli znikać z popularnych... Bo już chyba stracił sens.

edit: @UP
Nie wskazałaś mi do tej pory ani jednego błędu (a ciągle o nich powtarzasz). Napisałem że nie wierzę w waszego boga, nigdzie nie powiedziałem/napisałem że Ci nie wierzę. Jednak historia nei wydaje mi się do końca wiarygodna, dostałaś już radę nie tylko ode mnie, może najpierw zrób sama coś w tym kierunku, a nie użalasz się że masz w domu ducha, szukasz rad - a wcale się do nich nie stosujesz, przez internet nikt go nie "wygoni".

Użytkownik umklajder edytował ten post 31.07.2012 - 11:11

• 0

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

Dzięki za poparcie Aequitas ;) Niestety, kultura to coś na co coraz więcej osób przestaje zwracać uwagę, :<.
I tak szerzy się chamstwo, a temat wg. mnie powinien powoli znikać z popularnych... Bo już chyba stracił sens.

Nie wskazałaś mi do tej pory ani jednego błędu (a ciągle o nich powtarzasz). Napisałem że nie wierzę w waszego boga, nigdzie nie powiedziałem/napisałem że Ci nie wierzę. Jednak historia nei wydaje mi się do końca wiarygodna, dostałaś już radę nie tylko ode mnie, może najpierw zrób sama coś w tym kierunku, a nie użalasz się że masz w domu ducha, szukasz rad - a wcale się do nich nie stosujesz, przez internet nikt go nie "wygoni".

Jak nie widzisz swoich bledow to przeczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi. Nie bede ci palcem pokazywac sam powinienes wiedziec. Po za tym nie uzalam sie nad soba (nie wiem po czym to wywnioskowales). No i jezeli chodzi o rady- napisalam wyraznie ze szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami, a nie bede sie stosowac do raz ludzi ktorzy na oczy ducha nie widzieli i tak naprawde nie wiedza co zrobic. Egzorcyste wezwij najlepiej tak powtarzac. Egzorcysta sie zajmuje wypedzaniem z ludzi duchow, po za tym jak juz pisalam rowniez potrzebuje pozwolenia od tych wyzej. Wiec nie dawaj mi glupich rad jak sie nie znasz.

nei wydaje -pierwszy blad
przyznała byś się- nastepny blad
imo. żałosne.- tutaj rowniez
Dalej mam szukac bledow u ciebie? Popatrz jak sam piszesz, a pozniej czepiaj sie do innych.
  • 0

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie wiesz co ja w swoim życiu przeżyłem, więc zdanie...

napisalam wyraznie ze szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami, a nie bede sie stosowac do raz ludzi ktorzy na oczy ducha nie widzieli i tak naprawde nie wiedza co zrobic.

Nie ma sensu.
-------------------

Po drugie

Jak nie widzisz swoich bledow to przeczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi. Nie bede ci palcem pokazywac sam powinienes wiedziec.

Może po prostu nie potrafisz ich wskazać?

-------------------

Po trzecie

Egzorcysta sie zajmuje wypedzaniem z ludzi duchow

Teraz popisałaś się niewiedzą, po pierwsze nie duchów tylko demonów, a po drugie NIE TYLKO ;>.

A nawiązując do

napisalam wyraznie ze szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami

To chyba musisz szukać gdzie indziej, bo tutaj to ludzie dają Ci minusy...

---------------------

Zostawiam Cię z twoim problemem, życzę wielu "osób które miał doczynienia z podobnymi przypadkami" I ogólnie zdrowia.
Starałem się pomóc? Starałem.
A Ty jeżeli nie zaczniesz traktować ludzi z szacunkiem (poważnie) to nie wymagaj tego samego od nich. Żegnam.

edit: Nei wydaje to literówka, a ty robisz okropne błędy ortograficzne... imo. żałosne - jest ok, przyznała byś - tutaj serio błąd, ale nadal robię 1 procent twoich błędów.

Użytkownik umklajder edytował ten post 01.08.2012 - 08:39

• 0

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

napisalam wyraznie ze szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami, a nie bede sie stosowac do raz ludzi ktorzy na oczy ducha nie widzieli i tak naprawde nie wiedza co zrobic.

Nie ma sensu.
-------------------

Po drugie

Jak nie widzisz swoich bledow to przeczytaj swoje wczesniejsze wypowiedzi. Nie bede ci palcem pokazywac sam powinienes wiedziec.

Może po prostu nie potrafisz ich wskazać?

-------------------

Po trzecie

Egzorcysta sie zajmuje wypedzaniem z ludzi duchow

Teraz popisałaś się niewiedzą, po pierwsze nie duchów tylko demonów, a po drugie NIE TYLKO ;>.

A nawiązując do

napisalam wyraznie ze szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami

To chyba musisz szukać gdzie indziej, bo tutaj to ludzie dają Ci minusy...

---------------------

Zostawiam Cię z twoim problemem, życzę wielu "osób które miał doczynienia z podobnymi przypadkami" I ogólnie zdrowia.
Starałem się pomóc? Starałem.
A Ty jeżeli nie zaczniesz traktować ludzi z szacunkiem (poważnie) to nie wymagaj tego samego od nich. Żegnam.

Bledy ci wskazalam juz we wczesniejszym poscie. Jak bys go przeczytal to bys wiedzial.
Co do nastepnego sam sie wlasnie niewykazales wiedza poniewaz Egzorcysta wypedza z ludzi duchy (demony, anioly itd. to sa tylko duchy).
A co do minusow to sam wiesz dlaczego je dostaje. Ludzie nigdy w zyciu nie przezyli takiego zdarzenia jak ja i zwyczajnie nie wierza ze takie cos moze sie zdarzyc. W swoim krotkim zyciu przezylam tyle spotkan z duchami ze moglabym ksiazke napisac.

Użytkownik diavolo edytował ten post 31.07.2012 - 11:56

• 0

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

To pisz... Tylko umieść dowody (zdjęcia?), bo nikt jej nie kupi :<

kilka razy ktos mnie uderzyl, ale nikogo nie bylo,a nawet za oknem widzialam stojaca postac.

Masz kolejnego świadka, skoro ta czarna postać stała za oknem, to pewnie widziała co Cię bije.

-------------

Ludzie nigdy w zyciu nie przezyli takiego zdarzenia jak ja

szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami

Poszukiwania zakończone niepowodzeniem :<

---------------

Dobra, teraz serio kończę (Odpisując tylko utrzymuję ten temat w popularnych), bo ta rozmowa dalej nie ma sensu... Polecam jeszcze raz przeczytać czym się zajmuje Egzorcysta/Medium.

Użytkownik umklajder edytował ten post 31.07.2012 - 12:26

• 0

diavolo.
Reputacja Zła
Reputacja

Napisano

To pisz... Tylko umieść zdjęcia, bo nikt jej nie kupi :<

kilka razy ktos mnie uderzyl, ale nikogo nie bylo,a nawet za oknem widzialam stojaca postac.

Masz kolejnego świadka, skoro ta czarna postać stała za oknem, to pewnie widziała co Cię bije.

-------------

Ludzie nigdy w zyciu nie przezyli takiego zdarzenia jak ja

szukam osob ktore mialy doczynienia z podobnymi przypadkami

Poszukiwania zakończone niepowodzeniem :<

---------------

Dobra, teraz serio kończę (Odpisując tylko utrzymuję ten temat w popularnych), bo ta rozmowa dalej nie ma sensu... Polecam jeszcze raz przeczytać czym się zajmuje Egzorcysta/Medium.

Widze ze niestety czytajac nie potrafisz logicznie myslec. Skoro masz jakies watpliwosci do ktoregos zdarzenia to bylo napisac opowiedzialabym ze szczegolami, a nie sam sobie dopowiedziales i robisz z kogos glupa. Bardzo sie ciesze ze juz konczysz pisac bo nie mam ochoty czytac twoich bezsensownych wypocin.
  • -1

umklajder.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

finita est comoedia.

Kończę pisać ponieważ nie jesteś osobą godną do poważnych rozmów.
Miło mi że mogłem Cię przy okazji uszczęścliwić.

Dołączona grafika

/mylo

Wiedziałem że dostanę warna, drogi modzie ;> A może zwróć uwagę na to jak zachowuje się użytkowniczka wobec innych.

Użytkownik umklajder edytował ten post 31.07.2012 - 20:17

• 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 3

0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych