Napisano 31.08.2012 - 18:44
Napisano 31.08.2012 - 18:47
A wiecie że jest chrześcijański kościół ayahuasji? Zamiat hostii spożywana jest aya, również przez dzieci.
Oddam kompromitujące mnie zdjęcia za namiary na ten kościół.
źródło: http://www.ayahuasca...l/koscioly.htmlKościoły ayahuaskowe jak Uniao do Vegetal, Danto Daime... to wspólnoty chrześcijańskie, dla których sakramentem jest ayahuasca.
Napisano 31.08.2012 - 19:50
Cejrowski to jest gość, który przesiedział więcej lat niż jesteś w stanie policzyć, wśród dzikich plemion Afryki i Południowej Ameryki, a ty gadasz jakieś farmazony z kółka lewackiej wzajemnej adoracji. Facet nie boi się wypowiadać własnej opinii, co jest solą w oku niańkom społeczeństwa z lewicowych ugrupowań.Cejrowski - ten koleś powinien pójść siedzieć za to że pogardza i obraża kulturę innych plemion, niż plemie katolickie.
Jeśli jesteś zwykłym lewaczkiem, na jakiego się robisz, to stawiam dyche na Cejrowskiego z jego jednym płucem.Mam nadzieje że nigdy nie spotkam tego pana, bo nie wiem czy bym się powstrzymał obić mu m..
Napisano 31.08.2012 - 21:00
Cejrowski to jest gość, który przesiedział więcej lat niż jesteś w stanie policzyć, wśród dzikich plemion Afryki i Południowej Ameryki
Napisano 31.08.2012 - 21:18
Cejrowski to jest gość, który przesiedział więcej lat niż jesteś w stanie policzyć, wśród dzikich plemion Afryki i Południowej Ameryki
Z ciekawości, ile?
Napisano 31.08.2012 - 21:35
Napisano 31.08.2012 - 22:23
Napisano 31.08.2012 - 22:25
Napisano 31.08.2012 - 22:46
DMT jest używką zakazaną prawnie czyli jest narkotykiem, czego ty nie rozumiesz? DMT, THC i bóg wie co jeszcze jeżeli jest zakazane prawnie to jest narkotykiem i to, że jest mniej szkodliwe od alkoholu, papierosów itd nie zmienia tego, że jest narkotykiem, wbij to sobie do głowy.Mówimy ci czym dokładnie jest DMT, a ty o narkotykach.
Dobrze, że twoje są na wielkim poziomie, szczególnie ortografia i styl wypowiedzi, gdybym nie przeczytał twoich postów to mógłbym uznać ten dzień za stracony, dzięki ci wielkie, że podzieliłeś się z nami swoją ogromną wiedzą i za wkład w ten temat...Twoje wypowiedzi w tym topicu są conajmniej na niskim poziomie merytorycznym.
Przecież wyraziłem swoją opinię, powinno to być legalne jak każdy inny narkotyk, a czy zamierzam to ćpać? Nie. Skoro jest wytwarzany przez ludzki mózg podczas śmierci to chyba znaczy, że właśnie wtedy człowiek powinien mieć do tego dostęp a nie w każdym innym momencie... A do prawicy to mi daleko więc swoje głupawe komentarz zostaw dla siebie.Piszesz o swoich prawicowo-korwinowsko-mikkowskich poglądach, zamiast wyrazić opinię na temat NAJPOTĘŻNIEJSZEGO PSYCHODELIKA NA ZIEMI, KTÓRY JEST WYTWARZANY PRZEZ LUDZKI MÓZG W OGROMNYCH ILOŚCIACH PODCZAS ŚMIERCI.
Napisano 31.08.2012 - 23:58
Napisano 01.09.2012 - 00:18
Skoro to nie jest przyjemne to po co je zażywać? Strata czasu i kasy.Mówi się i mówi, a tu dalej, Psychodeliki to nie używki, nie wydaje się na nie resztek pieniędzy, nie stacza się i nie umiera w slumsach.
Uwierz mi MrOsamaful, nikt nie robi tego z jednego prostego powodu - przyjmowanie ich po prostu nie jest przyjemne i psychodeliczny trip to ostatnia rzecz o jakiej pomyślałby stereotypowy ćpun spod śmietnika. Już nawet nie mówię o tym, że po tripie, nieważne jakim, przez długi czas po prostu nie masz ochoty na kolejny.
Napisano 01.09.2012 - 00:30
Napisano 01.09.2012 - 11:31
Użytkownik Muhomorniczy.Cylon edytował ten post 01.09.2012 - 11:42
Napisano 01.09.2012 - 12:03
..
DMT jest używką zakazaną prawnie czyli jest narkotykiem, czego ty nie rozumiesz? DMT, THC i bóg wie co jeszcze jeżeli jest zakazane prawnie to jest narkotykiem i to, że jest mniej szkodliwe od alkoholu, papierosów itd nie zmienia tego, że jest narkotykiem, wbij to sobie do głowy.
..
Użytkownik manitoris edytował ten post 01.09.2012 - 12:04
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych