To po co chcecie legalizacji DMT skoro już go wytwarzamy?Skoro to wiesz oraz to ze ich produkcja jest rowniez prawnie zabroniona, to jako wzorowy obywatel oddaj sie w rece sprawiedliwosci poniewaz co noc twoj mozg produkuje DMT w czasie snu
Napisano 01.09.2012 - 12:13
To po co chcecie legalizacji DMT skoro już go wytwarzamy?Skoro to wiesz oraz to ze ich produkcja jest rowniez prawnie zabroniona, to jako wzorowy obywatel oddaj sie w rece sprawiedliwosci poniewaz co noc twoj mozg produkuje DMT w czasie snu
Napisano 01.09.2012 - 12:55
To po co chcecie legalizacji DMT skoro już go wytwarzamy?
Skoro to wiesz oraz to ze ich produkcja jest rowniez prawnie zabroniona, to jako wzorowy obywatel oddaj sie w rece sprawiedliwosci poniewaz co noc twoj mozg produkuje DMT w czasie snu
Użytkownik manitoris edytował ten post 01.09.2012 - 13:05
Napisano 01.09.2012 - 15:07
a na powaznie, czy nie zastanawiajace jest to ze substancja ktora sami wytwarzamy, jest substancja zakazana na rowni z heroina?
Bo człowieka naćpanego łatwiej odróżnić od kolesia na sterydach?jest wiele "takich" substancji jak np. testosteron, zakazany jest nielegalny handel nim oraz wiadome sa skutki jego naduzywania (w sporcie) ale nikt nie sciga napakowanych kolesi na ulicy w celu rewizji osobistej czy aby przypadkiem ampulki tescia nie maja przy sobie i by mozna ich wsadzic na min. pol roku do jednej celi z mordercami (ach ta resocjalizacja).
Ale jak DMT może nawrócić? Przecież podobno wytwarzamy to każdej nocy, a jakoś mnie jeszcze nie nawróciło, nadal uczestniczę w wyścigu szczurów, coś to twoje DMT chyba nie działaTylko w przeciwienstwie do np. tego tescia, to DMT w jednej chwili moze cie nawrocic na wiare w swiat duchowy, uswiadomic cie niczym w basni Grima jakim dupkiem byles i totalnie zmienic twoje podejscie do zycia i innych ludzi oraz "tesciu" nie sprawi ze odstapisz od wyscigu szczurow ktory jest tak pozadany obecnie aby nakrecac przychody korporacji..
Napisano 01.09.2012 - 15:44
Napisano 01.09.2012 - 16:43
Użytkownik barakudo edytował ten post 01.09.2012 - 16:58
Napisano 02.09.2012 - 09:20
Napisano 02.09.2012 - 09:58
To mnie zaciekawiło, choć nie mam zamiaru zjadać jakiejś zabiej skóry. To legalne?Ale Ale Jak chcesz DMT a raczej jego substytut kup sobię żabę Bufo Alvarius.
Napisano 02.09.2012 - 10:09
Chyba nie chodzi o zjadanie skóry tylko o polizanie jej.Fajnie by było spróbować tej ayahuaski, ze wszystkimi konsekwencjami ^^
To mnie zaciekawiło, choć nie mam zamiaru zjadać jakiejś zabiej skóry. To legalne?Ale Ale Jak chcesz DMT a raczej jego substytut kup sobię żabę Bufo Alvarius.
Napisano 02.09.2012 - 10:21
Napisano 02.09.2012 - 10:23
Jeju, nie wiem, nie znam się. Kiedyś czytałem, że jakaś tam żaba (nie wiem czy akurat ta) ma taki system obronny na swojej skórze. I jak człowiek poliże tą żabę (ŻYWĄ! a nie żeby wywalić do kosza -.-) to będzie to miało efekt halucynogenny.ta? A resztę niby wywalić do kosza? Poza tym taka zaba kosztuje pewnie grubo ponad 100zł I jeśli to narkotyk dla bogaczy to widzimy niesprawiedliwość społeczną...
Napisano 02.09.2012 - 10:41
Ale Ale Jak chcesz DMT a raczej jego substytut kup sobię żabę Bufo Alvarius.
Jej Ci nikt nie zabroni, a działanie przebija Ayahuaske
Napisano 02.09.2012 - 11:29
Napisano 02.09.2012 - 11:45
Napisano 02.09.2012 - 11:46
źródło: http://hyperreal.info/node/1808Zabrane ze sklepu żaby pochodzą z Ameryki Łacińskiej - znane są z tego, że polizanie brodawek, znajdujących się na ich skórze, powoduje halucynacje podobne do wywoływanych przez narkotyk LSD.
Lekarze ostrzegają, że lizanie żab może mieć poważne skutki uboczne jak gwałtowne puchnięcie języka czy czasowy paraliż.
Rzecznik policji w Amsterdamie Harry Oenema zasugerował, że kradzieży mogli dokonać miejscowi narkomani.
źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/5-MeO-DMTChociaż chemicznie 5-MeO-DMT podobne jest do DMT, to znacznie różni się działaniem, choć jest ono dosyć charakterystyczne dla tryptamin. Palenie i wstrzykiwanie daje dużo intensywniejsze efekty niż wciąganie do nosa. Efekty powodowane przez 5-MeO-DMT obejmują między innymi: zmiany percepcyjne, uczucie zagubienia w rzeczywistości, mętlik w głowie, śmiech, lęk. Dużo rzadziej występują efekty wizualne. Działanie 5-MeO-DMT zależnie od drogi podania utrzymuje się 10 do 25 minut i bardzo szybko występuje tolerancja.
Tradycyjnie 5-MeO-DMT było używane jako psychodeliczna tabaka robiona z kory Viroli. 5-MeO-DMT w śladowych ilościach występuje też w roślinach wykorzystywanych do wytwarzania ayahuaski, jak np. Diplopterys cabrerana. 5-MeO-DMT występuje też w jadzie ropuch Bufo alvarius.
Klasyfikacja: Legalność w Polsce: substancja niesklasyfikowana.
Użytkownik Ratohnhaké:ton edytował ten post 02.09.2012 - 11:52
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych