Wspomniałbym, gdyby dostał zielone światło, tak ... cóż. Strata czasu.
Oglądasz tyle epków, a tu ende
Użytkownik D.B. Cooper edytował ten post 03.03.2014 - 17:48
Napisano 03.03.2014 - 18:00
No niestety jak na razie nie ma 2 sezonu i nie wiadomo czy będzie. Jednak myślę, że to żadna strata czasu obejrzeć tylko ten 1 sezon bo naprawdę serial wciąga.
Napisano 03.03.2014 - 18:24
Użytkownik Oomek edytował ten post 03.03.2014 - 18:27
Napisano 03.03.2014 - 18:40
House of Cards
Napisano 08.06.2014 - 17:50
Polecam Hannibala, świetny serial!
Ze względu na moje zamiłowanie do seryjnych morderców i czarnych charakterów nie mógłbym go pominąć.
Opisywać nie będę, łatwiej jest po prostu wyszukać od razu wyszukać frazę w google i rzucić okiem na opis z filmwebu gdzie będzie więcej szczegółó ^.^
Od siebie tak dodając nie rozumiem jak niektórych ludzi może obrzydzać widok (często zmasakrowanych) ludzkich zwłok i nie być w stanie jeść podczas takiego serialu , dla mnie to zupełna normalka
No i wreszcie serial w którym to nie zawsze dobro wygrywa ze złem <3
Napisano 19.10.2014 - 19:30
Napisano 19.10.2014 - 20:43
Cold Case
Cała seria CSI pochłaniana chyba nałogowo (szczególnie chyba Las Vegas)
Criminal Minds, Roswell, Dolmen, X files, Lost, NCIS, Ghost whisperer, Without trace, Buffy the Vampire Slayer
Duchy, duchy, duchy:
The Haunting of
Joe Rogan Question Everything (nawet nie tyle o duchach co o zjawiskach niewyjaśnionych - gość jest świetny)
The Ghost Inside My Child
Paranormal State
Paranormal Witness
Ghost Hunters
A haunting
Weird or what?
I do tego wszystkie dodam jeszcze wybitny serial - Through the Wormhole (Zagadki wszechświata z Morganem Freemanem).
Napisano 19.10.2014 - 22:45
@up
Ile to ja czasu spędziłam nad chirurgami i ostrym dyżurem
Przydałoby się jeszcze dodać do tego serial House
Napisano 24.10.2014 - 20:12
Natknąłem się ostatnio na bajkę "Pora na Przygodę" - bardziej porąbanej już dawno nie było, a nawiązań do filmów i książek jest tyle, że momentami odcinki wydają się zrobione dla dorosłych.
to jak się skończy to poczekaj po ty,m masz "zwyczajny serial"jest jeszcze bardziej pocisnięta
ja odwiedziłem ten temat po raz pierwszy tydzień temu i na pierwszej stronie ktoś polecił Breaking Bad,obejrzałem pierwszy odcinek i muszę powiedzieć,że dobry ,zobaczymy jak się rozwinie...
Użytkownik luk26 edytował ten post 24.10.2014 - 20:13
Napisano 28.11.2014 - 08:32
Lost Girl - Główną bohaterką jest Bo Dennis, która jest sukubem. Po wieloletnim ukrywaniu przed ludźmi swojej mocy, nieświadomości samej siebie poznaje innych podobnych do niej. Żyją oni pośród ludzi tworząc swój własny świat podzielony na Światłych i Mrocznych Fae, nieustannie toczących walkę o wpływy. Liczne odwołania do mitologii z każdego zakątka świata, poczynając od syren przez walkirie do Slandermana. Świetne poczucie humoru, wciągająca fabuła. Polecam z całego serduszka, mój ulubiony serial. Obecnie ukazały się 4 sezony, 7.12 ma premierę piąty, ostatni sezon.
Trailer http://www.youtube.c...h?v=WJzS8BivBcE
Orphan Black - Uliczna oszustka, Sarah, będąc świadkiem samobójstwa dziewczyny, która wygląda tak jak ona, postanawia przejąć jej tożsamość, przez co trafia w sam środek śmiertelnego spisku. Mistrzowska gra Tatiany Maslany, akcja której nie da się przewidzieć. Duże serducho ode mnie, polecam, moje drugie miejsce.
Trailer http://www.youtube.c...h?v=do_BCA-vR9E
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych