PYTANIE BRZMI: Czy chcecie żeby akcja którą wykonał Breivik się powtórzyła? Jeśli tak, to życze wam aby kolejny "Breivik" pozabijał wasze rodziny i znajomych. Będzie mniej debili na świecie.
[IroniamodeOn]Wiesz ja tam wolę, aby ekstremiści Islamscy dokonywali ataków na ludzi którzy, od pokoleń żyją na danym terenie wiesz marzy mi się wiele, ataków samobójczych w imię Allaha na terenie Europy te tłumy, zwłok białych ludzi którzy nie chcieli przejść na religie "pokoju" [/IroniamodeOff]
A tak na serio jeżeli, ktoś przyjeżdża do jakiegoś kraju i tylko, żąda o coś bo mu, się robić nie chce to za przeproszeniem takiego albo się wywala z kraju albo odbiera się socjal co dla mnie głupotą jest żeby, obcokrajowcom dawać socjal mimo że nie są obywatelami kraju a do tego, nic nie robią tylko siedzą i żądają bo przecież pracy się, nie będą tykać bo rząd da im pieniądze za robienie dzieci.
@Edyt
Zaraz ktoś przytoczy, że Chrześcijanie/Katolicy podobnie postępowali tylko, że to było kilka wieków temu oczywiście nie zwalnia to tej religii, aby o tym zapominać bo wiadomo zabijanie, w imieniu czegoś/kogoś nie mając 100% racji czy w ogóle istnieje czy jest, to tylko wytwór wyobraźni pasterzy z dawnych ziem Palestyny.
Ale nie można też bronic Islamu, że to młoda religia dopiero się uczy etc. bo to nie prawda widząc jakie zbrodnie popełniła religia Chrześcijańska/Katolicka bo to już, są różne pojęcia na ten temat mogli wyciągnąć wnioski i nie popełniać tych samych błędów co dobitnie wskazuje, że każda religia w nieodpowiednich rękach staje, się groźną bronią która prowadzi do zagłady milionów istnień.
Użytkownik Jęk Lodowatych Ulic edytował ten post 17.09.2012 - 10:03