Napisano 18.09.2012 - 17:24
Napisano 18.09.2012 - 18:14
Napisano 18.09.2012 - 18:22
Użytkownik cichy45 edytował ten post 18.09.2012 - 18:23
Napisano 18.09.2012 - 18:50
Napisano 18.09.2012 - 20:39
Jest to oczywiście prawda, kłamstwo nie tylko w obronie, ale także w celu szerzenia islamu,
nie jest grzechem. To się nazywa bodajże taquiyya i kitman.
Napisano 18.09.2012 - 20:39
Napisano 18.09.2012 - 20:52
Użytkownik hayashi edytował ten post 18.09.2012 - 21:00
Napisano 18.09.2012 - 21:12
mam dziwne przeczucie, że jeśli nie teraz, to kiedy indziej może dojść do rzezi muzułmanów w jakimś miejscu w europie, gdzie gorycz ludzka przeważy szalę.
Gdzieś chyba czytałem(może widziałem, nie pamiętam gdzie) że w Koranie ponoć jest napisane że kłamstwo w obronie religii to nie grzech. Czasami mam "atak paniki" że, jeśli to prawda, to cały współczesny ekosystem społeczny jest misternie ustawiony przez tychże ludzi, aby w pewnym momencie odsłonić swoje prawdziwe oblicze.
Wiem, że to strasznie naiwnie i głupio brzmi, ale ja nie byłbym w jakimś wielkim szoku gdyby to się okazało prawdą.
Zresztą całe to dzieło dopełniają fundamentalistyczni duchowni muzułmańscy - później taki
delikwent jest jak robot. Dlatego należy kontrolować, co się dzieje w meczetach, i jeżeli jakiś
imam tutaj w Europie głosi nienawiść do Zachodu - deportować.
Masz rację, tacy indoktrynatorzy byliby w niebezpieczeństwie, dlatego pierwsze lata tej
operacji byłyby prowadzone przez Internet, na muzułmańskich stronach, z bezpiecznych krajów.
Organizacja, o której myślimy, mogłaby położyć kres islamskiemu ekstremizmowi, jednak
musimy zacząć działać już teraz - czytałem gdzieś, że w Niemczech chcą utworzyć Emirat już
w 2060r.
hayashi usunięcie socjalu to dla Ciebie walka z muzułmanami? mylisz się kolego. Usunięciem socjalu zrobisz większą krzywdę naszym obywatelom (nie mówie tu o społeczeństwie patologicznym) tylko zwykłym ludziom pracującym którzy ledwo wiążą koniec z końcem.
Powiem tak, Islamizacja to problem realny ale wątpie żeby miało to taką skale jak głoszą co niektóre media,
może to być również zwykła propaganda "głownych" krajów toczących wojnę z krajami bliskiego wschodu.
Napisano 18.09.2012 - 23:05
Pracujący człowiek w Polsce który wychowuje samotnie dzieci bardzo często korzysta z socjalu, ponieważ jego zarobki są zwyczajnie śmieszne w porównaniu do podatków i reszty opłat.A jak pracującym ludziom może zagrozić brak socjalu? On raczej właśnie im pomoże. Jedynie nierobom i leniom zaszkodzi brak socjalu to przecież logiczne. Pracujący ludzie tego nie potrzebują to socjal sprawia że wiążą koniec z końcem bo muszą go finansować wysokimi podatkami.
Raz wybroniliśmy Europe przed Islamizacją. Na szczęście narazie się to nas nie tyczy bo co jak co porównywalnie do Francji, Niemiec czy UK mamy zbyt mały socjal na takich "gości".A po co powątpiewać wystarczy zobaczyć na ich demografię. Mnożą się jak króliki.
Napisano 19.09.2012 - 10:23
Napisano 19.09.2012 - 12:29
Użytkownik hayashi edytował ten post 19.09.2012 - 12:34
Napisano 19.09.2012 - 14:57
Pracujący człowiek w Polsce który wychowuje samotnie dzieci bardzo często korzysta z socjalu, ponieważ jego zarobki są zwyczajnie śmieszne w porównaniu do podatków i reszty opłat.
W naszym kraju ludzie nie mogą sobie pozwolić na kupno (a jak już to zazwyczaj korzysta z kredytów) tego co jest zwykłą codziennością np w takich Niemczech, USA, czy krajach Skandynawskich.
Raz wybroniliśmy Europe przed Islamizacją. Na szczęście narazie się to nas nie tyczy bo co jak co porównywalnie do Francji, Niemiec czy UK mamy zbyt mały socjal na takich "gości".
Z nimi koniecznie należy zrobić porządek. Nie szanują żadnego wolnego narodu. Za to bardzo chętnie korzystają z naszych samochodów, komputerów, broni, telefonów. Nasi przodkowie o wolność dla nas walczyli bardzo długo. Teraz oni chcą byśmy przyjęli jedyną słuszną ich religię i zamieszkali w lepiankach.
Może to zabrzmi całkiem radykalnie, ale jakoś nie miałbym oporów posłać tam parę atomówek by raz na zawsze zamknąć rodział terroru na naszej planecie.
Co do fizycznej eliminacji duchownych - jestem zdania, że taka "produkcja męczenników" może
nie przynieść spodziewanych efektów, tylko zostać użyta przez duchownych w krajach arabskich
do jeszcze większej radykalizacji nastrojów i plan indoktrynacji "weźmie w łeb". Myślę, że
utworzenie dla nich miejsca odosobnienia gdzieś na wyspie na środku Pacyfiku w zupełności by
wystarczyło. Kluczem jest eliminacja obecności fundamentalistów tutaj, w Europie.
Mając na myśli Internet chodziło mi o początkową fazę operacji - indoktrynację młodzieży z krajów
Bliskiego Wschodu i Północnej Afryki. Bezpośrednia interakcja z nimi mogłaby zakończyć się
śmiercią indoktrynatorów. Przez Internet jest bezpieczniej. Po ugruntowaniu pozycji
indoktrynatorów w krajach muzułmańskich i osłabieniu islamu - można podjąć działania
bezpośrednie - wysłać ich na Bliski Wschód. Co do bojówek - przydałyby się tutaj, w Europie,
do prowadzenia tłumu podczas manifestacji.
Napisano 19.09.2012 - 16:12
Użytkownik hayashi edytował ten post 19.09.2012 - 16:14
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych