Napisano 19.09.2012 - 17:06
Napisano 19.09.2012 - 22:23
Napisano 20.09.2012 - 08:23
Niemieccy neonaziści zamierzają wyświetlić film o Mahomecie, który rozsierdził muzułmanów.
Pro Deutschland to neonazistowska partia nowej generacji. Walczy z każdym przejawem islamizacji Europy.0
Gościem honorowym pokazu ma być pastor Terry Jones, który w zeszłym roku zasłynął spaleniem Koranu, co wywołało zamieszki w Afganistanie.Prawdopodobnie dojdzie do zamieszek w niemieckiej stolicy, bo żyjący nad Renem salafici, ultraortodoksyjni wyznawcy islamu, nie odpuszczą - pisze serwis.Wcześniej członkowie Pro Deutschland demonstrowali pod meczetami, trzymając karykatury Mahometa. Salafici z kamieniami w rękach rzucili się na policjantów oddzielających ich od neonazistów.
Użytkownik Jęk Lodowatych Ulic edytował ten post 20.09.2012 - 08:24
Napisano 20.09.2012 - 09:41
Użytkownik hayashi edytował ten post 20.09.2012 - 10:30
Napisano 20.09.2012 - 10:28
Użytkownik D.B. Cooper edytował ten post 20.09.2012 - 10:30
Napisano 20.09.2012 - 15:17
Akcja wywołuje reakcję, w momencie krytycznym zostaną po prostu wyrzuceni. Nie jest ich tak wielu by mogli nam realnie zagrozić. 5-7% populacji to nie jest ilość która może coś zdziałać, a zirytować owszem.
Problem wielokulturowości obejmuje głównie wyznawców Islamu. Czy ktoś słyszał o Hindusach, Chińczykach, lub Wietnamczykach urządzających takie hucpy? To właśnie agresywność i prymitywizm dzisiejszego Islamu jest winna
Widzisz, co się dzieje w Niemczech - Europa ma dość islamu. Wyrzucenie ich to tylko kwestia
czasu - zależy tylko, jak się będą zachowywać. Im gorzej - tym prędzej nastąpią manifestacje
antyislamskie i (mam nadzieję) deportacje muzułman.
Napisano 21.09.2012 - 15:59
Napisano 21.09.2012 - 16:49
Napisano 21.09.2012 - 17:10
A może taki socjal itp jest to zaplanowana akcja pewnych ludzi "z góry" do tego aby narody europejskie się zjednoczyły i powstało jedno-super państwo?
Kto wie, mam dziwne przeczucie że niedługo zacznie się coś dziać pod tym względem w Europie...
Skoro wyjechali bo było pewnie im źle tam gdzie byli to czemu chcą robić to samu tutaj, w Europie? Polityka absurdu i głupota ludzi.
Osobiście twierdze że wszystko to skończy się to jakąś małą wojną domową na skale Europy Zachodniej. Ciekawe tylko po której stronie stanie np armia państw zachodnich; przecież możliwe jest że dużo osób w niej wyznaje Islam. Będzie się działo... może nie teraz, ale za jakiś okres czasu na pewno, trzeba czekać tylko na jakichś zapalnik.
Co do imigranckich dzielnic moje zdanie jest takie - nie należy dopuszczać do ich tworzenia.
Jeżeli przyjeżdżasz do Europy - masz być taki jak my i postępować tak jak my, jesteś tylko
gościem i swoje zasady i kulturę zostawiasz w swoim kraju. Jeżeli nie - deportacja. Ale
jednego nie rozumiem - imigranci z Chin czy Japonii tutaj żyją jak my i dostosowują się do
nas jednocześnie wzbogacając naszą kulturę. A islam? Co ma nam do zaoferowania? Krok
do tyłu w rozwoju i powrót do lepianek? Jeżeli chcą żyć w lepiankach, niech po prostu wrócą
do siebie i nie zmuszają innych do przyjęcia swojej ideologii. Należy ich po prostu deportować,
zabraniać przyjazdu do Europy i indoktrynować na Bliskim Wschodzie, jak już pisałem
wcześniej.
Napisano 25.09.2012 - 10:01
Imigranckie dzielnice były i są w Ameryce (wszelkiej maści china town, włoskie dzielnice) i nikomu nie przeszkadzają ba nawet są atrakcjami. Uważam ,ze jedynie co powinni zrobić to zakręcić kurek z pieniędzmi dla ludzi którzy nie są obywatelami kraju. Dzięki temu będą przyjeżdżał osoby które chcą pracować a nie żyć z zasiłków.@ reformator
Co do imigranckich dzielnic moje zdanie jest takie - nie należy dopuszczać do ich tworzenia.
Jeżeli przyjeżdżasz do Europy - masz być taki jak my i postępować tak jak my, jesteś tylko
gościem i swoje zasady i kulturę zostawiasz w swoim kraju. Jeżeli nie - deportacja. Ale
jednego nie rozumiem - imigranci z Chin czy Japonii tutaj żyją jak my i dostosowują się do
nas jednocześnie wzbogacając naszą kulturę. A islam? Co ma nam do zaoferowania? Krok
do tyłu w rozwoju i powrót do lepianek? Jeżeli chcą żyć w lepiankach, niech po prostu wrócą
do siebie i nie zmuszają innych do przyjęcia swojej ideologii. Należy ich po prostu deportować,
zabraniać przyjazdu do Europy i indoktrynować na Bliskim Wschodzie, jak już pisałem
wcześniej.
Napisano 25.09.2012 - 12:37
Użytkownik Cahir edytował ten post 25.09.2012 - 12:40
Napisano 25.09.2012 - 13:06
Użytkownik cichy45 edytował ten post 25.09.2012 - 13:07
Napisano 01.10.2012 - 08:33
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych