..
rozumiem ze znasz sie na tym na tyle zeby tak stanowczo twierdzic??
...
nie obawiaj sie o tych rodzicow domyslam sie ze sa duzo madrzejsi od Ciebie
a prawa rodzicielskie odbieraj w swojej rodzinie..
Nie wiem i wole sie nie domyslac, dlaczego tak wsciekle mnie zaatakowales broniac zboczen ksiedza, ktory zreszta za samo wystepowanie bez sutanny i koloratki powinien zostac skrytykowany.
Tak mnie to zachowanie oburzylo, ze w pospiechu i nerwach niesprecyzowalem swojej wypowiedzi, otoz:
Jak tobie nic nie mowi co mialem na mysli, bo brak ci doswiadczen (normalnych zdrowych zachowan dwoch doroslych osob, przeciwnej plci), to zawsze mozesz sie posilkowac kaseta od ojca z szafki nocnej albo z internetu

gdzie taki obraz -> siedzacego, rozkraczonego kolesia na fotelu, a przy nim kobiety na kolanach zlizujacej "smietanke" z jego okolic intymnych jest ewidentna i jedyna sytuacja mozliwa, gdy chodzi o kontakt erotyczny (akt), a w momencie kiedy zamiast kobiety, robi to dziecko - to jest to PEDOFILIA! stad moje stwierdzenie.
Powiesz ale oni zlizuja z kolan, a nie okolic intymnych.. dla naiwnych dzieci to i tak ostateczne maximum jakie sie dalo wmowic aby to zrobily pod pretekstem wyglupow (kawalek wyzej byloby juz nie symbolika, a aktem dokonanym), a dla ksiedza to "prawie tam" i "prawie bezkarnie", a tylko on wie co on mial w myslach gdy to robily..
Dlaczego nie ze stop, albo rak - jako symbol uleglosci "kotow" wobec dyrektora, co mialoby sens wg. ich poplatanego umyslu.. jak np. w zakonach siostry caluja matke przelozona po stopach, a ksieza caluja pierscien biskupa, lub gdy w literaturze spotykane symbole "mycia stop" bogacza biednemu itd..
Nie smietanka?? jak mozna byc tak oglupialym i nie rozpoznac opakowania ufajac w slowa klamcow pseudobozych.. a to zdjecie to pewnie fotomontaz? albo trzeba bylo dzieciom jezyki ogolic?

i tu znowu symbolika: w erotycznej scenie, facet stoi przed kleczaca kobieta i final "aktu" konczy w ustach partnerki (nie wszyscy to preferuja, ale to zadne wynaturzenie), czyli oddaje nasienie (dla dzieci biologia bardziej zrozumiala) do jej buzi (Nasienie inaczej sperma: substancja biala, kleista kojarzona ze"smietanopodobna" z plemnikami..) wiec tu nie ma skojarzen???? tylko ze znowu zamiast kobiety - tu sa DZIECI!!
Wiec "duran duran", nie wiem czym sie kierowales piszac do mnie i minusujac mojego posta, bedacego reakcja oburzenia na ten fakt, bo twoja reakcja widocznie kierowana jest wlasnymi preferencjami, w mojej opini - albo przez pryzmat glupoty, slepoty albo upodoban..
Użytkownik manitoris edytował ten post 19.09.2012 - 13:34