Skocz do zawartości

Zdjęcie

Czy wierzysz w horoskopy ??Z jakiego znaku zodiaku jesteś ?

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
134 odpowiedzi w tym temacie

.
  • Tematów: 0
Reputacja

Napisano

Horoskopy to zwykłe bajki :D
Sa po to zeby zarobic ... a niektorzy sie na to nabieraja ... :)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Horoskopy to zwykłe bajki Smile
Sa po to zeby zarobic ... a niektorzy sie na to nabieraja ... Sad

W większości. Czasami (ale to bardzo rzadko) trafi się ktoś kto potrafi coś prawdziwego o Twojej przyszłości powiedzieć. W końcu niektórzy takie zdolności mają.
  • 0

#63 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

nie ma sie co dziwic...czesto jak cos pisze a potem to czytam, bardzo mi sie nie podoba..najgorsze jest to ze czasem nawet nie wiem ze robie bledy... a przeciez umiem odroznic kiedy pisze sie rz a kiedy ż lub u a ó. :D
  • 0

.
Reputacja

Napisano

jeśli coś się naprawde sprawdzi to musi byc to całkowicie 100% zbieg okoliczności :D
  • 0

.
Reputacja

Napisano

jeśli coś się naprawde sprawdzi to musi byc to całkowicie 100% zbieg okoliczności :D

Oczywiście ze tak : D

Ciemność @ ja tam we wrozki ani w jasnowidzow nie wierze ... jakies lipne to sie wydaje ...
Ale bardziej powazni ludzie np. Nostradamus daja do myslenia :)
  • 0

ciemność.
  • Tematów: 21
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Ciemność @ ja tam we wrozki ani w jasnowidzow nie wierze ... jakies lipne to sie wydaje ...
Ale bardziej powazni ludzie np. Nostradamus daja do myslenia

Ja też nie wierzę. A w cyganki, które się przywalają tym bardziej. Jednak sądzę, że są osoby, które jakieś zdolności mają. O, np: Pan Krzysztof Jackowski.
  • 0

Baal.
  • Tematów: 7
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W horoskopy nie wierze, a mój znak to Leo
  • 0

kassia13.
  • Tematów: 4
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Rzeczywiście horoskopy to strata czasu itp , itd , ale czasem z nudów każdy tam zagląda , zaglądał...
  • 0

#69 Gość_muhad

Gość_muhad.

Napisano

z nudow to ja chodze na ryby :)
  • 0

Guliwer.
  • Tematów: 9
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

W tym miesiącu najprawdopodobniej bez zmian. Bądź ostrożny w poznawaniu nowych ludzi. Możliwe że uda Ci się to, czego oczekujesz. Samopoczucie Twoje będzie zmienne. Bądź miły dla rodziny, może będziesz potrzebować jej pomocy. Uważaj na siebie - nigdy nic nie wiadomo.

:lol :

To sądzę o większości gazetowych horoskopów - ten sam napisałem z marszu. Chociaż ... indywidualne robione przez profesjonalnego astrologa to być może co innego, ale nie dam sobie uciąć ręki, bowiem nie korzystałem z usług takiego kogoś.
  • 0

footman.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Horoskopy - wmawianie bzdur za przeproszeniem "idiocie", który w to wierzy, przez drugiego "idiotę"... Mój znak: Lew.
  • 0

Batteria.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

horoskopyyy :rotfl: buuuu... i w każdej gazecie piszą co innego :D niema se co nimi głowy zawracać!!!
  • 0

Tengron.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dla mnie to jest największa głupota na świecie.Żadne taroty i horoskopy niedziałają.Kiedyś często je czytałem i nic się nie sprawdziło.Ja w to niewieże.A co do znaku do waga.
  • 0

M_lenka.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Ja tez nie wierze, czasami czytam w gazecie, ale nie przejmuję się, ain nie dąze do niczego jak jest napisane ze "dobre połozenie Wenus I merkurego może nie wpłynąc obojętnie..." heh... :lol : bajeczka
a ja jestem blizniakiem :P
  • 0

Bee_Soul.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No , a czy jest na sali jakkiś Strzelec ?????

Ja jestem Strzelcem! Jaaaaa! a co do horoskopów to ostatnio dziwnie wszystko pasuje... :/
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych