Napisano 26.12.2012 - 18:01
Napisano 27.12.2012 - 08:29
Z tego co przypuszczam to grupa wróciła do domów. Dostałem wczoraj np. maila od Patryka z prośbą o sprawdzenie pewnej firmy w której chce znaleźć pracę, bo jej zwywczajnie poszukuje . Tak, tak... więc upada kolejny mit, że gość się dorobił milionów i odpoczywa gdzieś na Bachama. Pytałem go czy ma nowy termin ogłoszenia końca świata. Odpowiedział wymijająco. Napewno nie ten rok, wieć możemy spać spokojnie Nie wiem jak Wy, ale ja wracam do zarabiania pieniędzy i korzystania z życia, bo jest zbyt krótkie.Z ciekawości spytam, ta grupa nadal istnieje? Geryl nadal jej przewodzi? Wyszli już w ogóle z tego bunkra, czy dalej się w nim chowają?Biorac pod uwagę, że coś nie coś w ten bunkierek i infrastrukturę wrzuciłem uważam, że mam coś do powiedzenia w tej grupie.
Napisano 27.12.2012 - 11:06
Pomylił się w na szczęście w podstawowej kwestii, więc jak po raz kolejny coś ogłosi to pewnie też się pomyli. Napisał tak "Its another date. Looking at line ups for next year. Have to check." Niech kazdy sobie odczytuje to jak chce, ale ja uważam, że niema żadnej koncepcji i dobrze.Na pewno nie 2012 czy na pewno nie 2013 ?
Napewno nie ten rok, wieć możemy spać spokojnie
Podejrzewam, ze chodzi o 2013 ale wolę się upewnić.
Napisano 27.12.2012 - 14:45
Taki znany astrofizyk, a nie może znaleźć pracy... Do czego to doszło? Nie zdziw się, jeśli za jakiś czas zapyta, czy nie znalazł byś mu miejsca w swojej firmie.Dostałem wczoraj np. maila od Patryka z prośbą o sprawdzenie pewnej firmy w której chce znaleźć pracę, bo jej zwywczajnie poszukuje
Lepiej było go spytać czy domyśla się już błędów w swojej teorii przebiegunowania.Pytałem go czy ma nowy termin ogłoszenia końca świata. Odpowiedział wymijająco.
0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych