Napisano 14.10.2012 - 21:38
Napisano 14.10.2012 - 22:17
Dobra, jak uważacie, że to prawda, to sam to sprawdzę. Tylko pytaniem jest, co mam zrobić ?, kartka z napisem " diable, przybywaj, chcę podpisać pakt z tobą, oddaję ci duszę na 5 minut , a ty w zamian uczyń mnie wszechpotężnym". No i dalej tylko dziabnąć się w palca i przybić tzw. "pieczątkę" ?.
Bo tak mi się to widzi. Oczywiście są tu wstawki humorystyczne, ale tej nocy mam zamiar zabrać się poważnie za to, wypróbuję, to co nazywacie paktem z diabłem.
Napisano 14.10.2012 - 22:58
Podobno mozna widziec na codzien rozne nie ciekawe rzeczy i najogolniej mowiac miec schizy.Bartoloneo, a konkretnie o jakich skutkach ubocznych słyszałeś jeśli można?
Użytkownik Bartoloneo edytował ten post 14.10.2012 - 22:58
Napisano 14.10.2012 - 23:07
Nie na 5 minut ale na wieczność. Nie że cię namawiam, wręcz przeciwnie, odradzam. Ale jeśli już byś się za to zabierał, to może sfilmuj wszystko i udokumentuj ładnie, z dyktafonem i wszystkim, żeby było dla potomnych
Użytkownik owerfull edytował ten post 14.10.2012 - 23:08
Napisano 14.10.2012 - 23:07
No i po co, tylko byśmy się rozczarowali bo kompletnie nic by się nie stało.Nie na 5 minut ale na wieczność. Nie że cię namawiam, wręcz przeciwnie, odradzam. Ale jeśli już byś się za to zabierał, to może sfilmuj wszystko i udokumentuj ładnie, z dyktafonem i wszystkim, żeby było dla potomnych
Napisano 14.10.2012 - 23:30
Podalem akurat przyklat ktory ta osoba mi powiedziala wiecej niechciala z siebie wydusic.To co wyżej przedstawiłeś można z tego co wiem, łatwo osiągnąć poprzez OOBE. A w nocy to jestem obserwowany, przez własnego psa , uwierz mi, niemiłe uczucie, gdy obudzisz się a tutaj pies na dywanie i się lampi na ciebie jak wryty.
Nie na 5 minut ale na wieczność. Nie że cię namawiam, wręcz przeciwnie, odradzam. Ale jeśli już byś się za to zabierał, to może sfilmuj wszystko i udokumentuj ładnie, z dyktafonem i wszystkim, żeby było dla potomnych
Nikt z nas by tego nie sfilmował, no nie oszukujmy się, równie dobrze mogę poprosić kogoś żeby zapisał ten pakt, więc jak wam to udowodnię ? .
Spróbować spróbuję, ale tak naprawdę wątpię żeby to cokolwiek dało. Dużo w tym na pewno będzie autosugestii.
Użytkownik Bartoloneo edytował ten post 14.10.2012 - 23:29
Napisano 15.10.2012 - 12:47
Napisano 15.10.2012 - 13:05
Zacytuję sobie mniej lub bardziej błędnie mojego ziomka internetowego "Jeśli coś działa na zasadzie wiary, to znaczy, że nie działa" nic dodać, nic ująć. Wystarczy, że zlikwidujemy źródło opętań i jakichś paktów, a wszystko to zniknie. Trzeba by było więc zlikwidować tą religię.i tak to duzo ze wypowiadam sie na forum mimo iz nie do konca otwarcie. A co do wszystkich sceptyków i niedowiarkow watpie zeby byly
jakies efekty jesli bedziecie to robic dla zartów.
Ja osobiście nie wszedłem jeszcze w ten stan, ale słyszałem, że można w niego wejść spontanicznie, tak po prostu nie chcąc wejść w taki stan.Aha i jeszcze jedno ta osoba nigdy nie praktykowala OOBE.
Napisano 15.10.2012 - 15:32
A gdybys pisal o meskich prostytutkach spod dworca, to czy na potrzeby artykulu dalbys d* i podzielil sie wrazeniami?jutro najprawdopodobniej opublikuję kolejną część. Co do moch osobistych doświadczeń, chciałem ja potrzeby artykułu podpisać pakt z diabłem. W trakcie pisania, wyszło, że całej dokumentacji będzie za dużo. Opiszę to w kolejnej części, wraz ze zdjęciami całej akcji,w celu udowodnienia prawdziwości moich słów.
Użytkownik Uzurpator edytował ten post 15.10.2012 - 15:43
Napisano 15.10.2012 - 17:04
Napisano 15.10.2012 - 17:09
Mówisz powaznie że to zrobiles czy tylko sie zgrywasz?Zrobiłem, jak zadziałało ?, nie mogłem spać prawie całą noc, raczej nic więcej się nie działo oprócz paranormalnego chrapania mojego ojca. Nie wiem czy to jakaś autosugestia czy co, ale zaraz przed tym jak kompletnie zapadłem w sen, czułem jakby oddech na twarzy, chciałem się obudzić, ale było bardzo błogo i usnąłem konkretnie. Strachu się ogólnie najadłem i myślę, że tylko tyle.
Myślę, że na podobnej zasadzie działają opętania : mocno wierząca osoba, ma "grzechy na sumieniu" i zaczyna bać się szatana, popada więc w jakiś rodzaj paranoi, a potem może przekształca się to w jakąś konkretną chorobę psychiczną. No naprawdę, ja nie wierzę w demony i inne takie(chociaż ostatecznie niczego nie da się wykluczyć), a bałem się prawie przez całą noc, a co dopiero jak weźmie się za to osoba wierząca ?, hehe, całkiem możliwe, że stanie się to co wyżej opisałem. Ogólnie nie polecam tego.Zacytuję sobie mniej lub bardziej błędnie mojego ziomka internetowego "Jeśli coś działa na zasadzie wiary, to znaczy, że nie działa" nic dodać, nic ująć. Wystarczy, że zlikwidujemy źródło opętań i jakichś paktów, a wszystko to zniknie. Trzeba by było więc zlikwidować tą religię.i tak to duzo ze wypowiadam sie na forum mimo iz nie do konca otwarcie. A co do wszystkich sceptyków i niedowiarkow watpie zeby byly
jakies efekty jesli bedziecie to robic dla zartów.Ja osobiście nie wszedłem jeszcze w ten stan, ale słyszałem, że można w niego wejść spontanicznie, tak po prostu nie chcąc wejść w taki stan.Aha i jeszcze jedno ta osoba nigdy nie praktykowala OOBE.
Użytkownik Bartoloneo edytował ten post 15.10.2012 - 17:12
Napisano 15.10.2012 - 18:08
Kraza glosy, ze zbawienie duszy jest wazniejsze od ludzkich kiszek, nie mowiac o zaspokajaniu ciekawosci internetowych znajomych...Uzurpator, wyobraź sobie, że są na tym forum ludzie, których te wrażenia Seraila będą interesować. W takiej sytuacji twoje prymitywne uwagi są nie na miejscu
Napisano 15.10.2012 - 18:27
Użytkownik coś_innego edytował ten post 15.10.2012 - 18:28
Napisano 15.10.2012 - 18:41
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych