Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niepokoje związane z datą 21 grudnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
643 odpowiedzi w tym temacie

Serenity.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Dlaczego z górnej czesci forum znikneło odliczanie do końca świata?
Co będzie teraz skoro nie wiem o ktorej nastąpi i jeżeli je przgapie to na nastepne bede czekał ze 20 lat :(
  • -1

٢٠١٢.
  • Tematów: 2
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

żałosne, jaki jest sens wrzucania fejków ufo do internetu? podbudowanie własnego ego? dla mnie najbardziej żałośni są ludzie siejący dezinformację wrzucający takie fake-filmy bo później internet jest mieszany: prawdziwe obserwacje z fejkami. Później trudno jest odróżnić prawdziwe ufo od imitacji bo ktoś postanowił się pobawić w wielkiego grafika komputerowego. Już dochodzi do absurdów kiedy naprawdę coś ciekawego zostanie nakręcone na niebie to nikt w nic nie uwierzy bo wcześniej wielu ludzi lubiło się bawić w rozsiewania kłamstwa w sieci. Idźcie ludzie zacznijcie robić coś pożytecznego zamiast marnować energię i czas na bezsensowne i bezużyteczne wrzucanie kolejnego nic nie wnoszącego filmiku do sieci. Dla mnie takie filmy to śmieci a my ludzie zamiast pomagać sobie w dążeniu do odkrywania prawdy itd. to świetnie się bawimy mydląc sobie sami oczy dzięki czemu panowie rządzący na górze nawet nie muszą nic dokładać z własnej dezorientacji.
  • 0

Jarecki.
  • Tematów: 426
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Znalazłem jakiś zegar, który cały czas odlicza.
http://www.timeandda...wn/maya?p0=1440

A co do naszego słoneczka to nic nie wskazuje na to aby jutro miał być jakiś katastrofalny wybuch, chyba że z nowej plamy o sygnaturze 1635 która widoczna jest obecnie na zachodnich obrzeżach gwiazdy.
Ale to dopiero za parę dni będzie cokolwiek wiadomo.

Dołączona grafika

http://spaceweather.com/
  • 0

manitoris.
  • Tematów: 4
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

*
Popularny

Ludzie z 4chan szykują małą akcję na 21 Grudnia, instrukcja:

http://pastebin.com/m9x0adqr

W skrócie; będą dawać fałszywe informacje na różnych portalach społecznościowych, że widzieli jakieś dziwne światła.
Oczywiście zaleją YouTube fejkami video, będą wysyłać także fałszywe foty do mediów, a nawet wydzwaniać do policji i straży pożarnej z fałszywymi informacjami na temat że widzieli UFO...
Akcja w Europie zacznie się o 14:00.
Wszystko jest opisane w linku. (english)

Ja sądze że nic nie wywalczą wielkiego.

Moi znajomi tez maja juz podobne filmiki przygotowane : ) after effects rządzi : )

Ile trzeba miec lat aby sie tym jarac?

Użytkownik manitoris edytował ten post 20.12.2012 - 14:17

• 5

JackXP.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Coś czuje, że będzie mega rozczarownie. O ile rozczarowaniu można mówić w sytuacji w któej zamiast śmierci 3/4 ludności będziemy mieć święta razem z rodziną i bliskimi. ; )
  • 1

BrainCollector.
  • Tematów: 101
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

W skrócie; będą dawać fałszywe informacje na różnych portalach społecznościowych, że widzieli jakieś dziwne światła.
Oczywiście zaleją YouTube fejkami video, będą wysyłać także fałszywe foty do mediów, a nawet wydzwaniać do policji i straży pożarnej z fałszywymi informacjami na temat że widzieli UFO...

Moi znajomi tez maja juz podobne filmiki przygotowane : ) after effects rządzi : )

Właśnie o czymś takim mówiłem w swoim wcześniejszym poście. Widocznie mają po 13lat bo wcześniej to jednak jest ciężko pisać składnie na forach internetowych. I oczywiście oni są normalni, yeaaa. Jeśli mają zamiar wydzwaniać do policji i straży to trzeba mieć naprawdę narypane w głowie. hyhyhyhy ale sem żarta srobimy hyhyhyhyhy
A ja okropnie życze żeby coś się zdarzyło, cokolwiek, żeby tylko tym wszystkim popaprańcom szczęki poopadały i żeby zamilkli raz na zawsze.

Użytkownik BrainCollector edytował ten post 20.12.2012 - 15:27

• 1

SheZ.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

A czego się spodziewać po 4chanie? Myślicie że ktoś normalny tam przesiaduje?;p
  • 0

paweldexter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Właśnie o czymś takim mówiłem w swoim wcześniejszym poście. Widocznie mają po 13lat bo wcześniej to jednak jest ciężko pisać składnie na forach internetowych.

A ja okropnie życze żeby coś się zdarzyło, cokolwiek, żeby tylko tym wszystkim popaprańcom szczęki poopadały i żeby zamilkli raz na zawsze.

pudło - 30 lat : ) A rzeczy takie są tworzone na potrzeby przeróżnych kampanii, nie tylko dla jaj : ) Swoją drogą jedni za rozrywkę mają picie piwa w klubie, inni tworzenie materiałów sci-fi : ) co w tym złego? Czy to jakieś świeto religijne i kogoś uczucia są tutaj obrażane, że się jaja z tej daty robi?:) A jeśli już życzysz komuś żeby się wydarzyło, to zamilkniesz razem ze wszytskimi, a wtedy to już będzie wszystko jedno kto co robił przedtem : ) Pozdrawiam i więcej luzu, dystansu życzę w nadchodzącym roku : )
  • 0

Wszystko.
  • Tematów: 74
  • Artykułów: 1
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

żałosne, jaki jest sens wrzucania fejków ufo do internetu? podbudowanie własnego ego? dla mnie najbardziej żałośni są ludzie siejący dezinformację wrzucający takie fake-filmy bo później internet jest mieszany: prawdziwe obserwacje z fejkami.

Nie popieram dzwonienia na policję, straż pożarną itp. bo to są fałszywe alarmy i powinny być karane. Ale dziwię się takiemu oburzeniu bo w tematach o nibiru jest mnóstwo filmików przedstawiających zwykłe flary albo planety takie jak wenus, tak samo jest z większością fimików z UFO. Jakoś nie widziałem żeby wiele osób protestowało przeciw takim wstawkom. Zawsze było wytłumaczenie że przecież to forum paranormalne to co się dziwisz

A ile trzeba mieć lat żeby podniecać się tym http://www.paranorma...zez-pasmo-zero/

Użytkownik Wszystko edytował ten post 20.12.2012 - 15:41

• 0

michalp.
  • Tematów: 98
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Witam, rozważałem 3 szkoły teorii dot. daty 21.12.2012 - o zagładzie ludzkości, o przemianach duchowych, o wizytacji obcej inteligencji. Nie wiem co sprawdzi się jako pierwsze, dawno mnie tu nie było więc prosze o napisanie co jest na topie w ostatnim czasie :lol

Ps. Dobra mam nadzieje że jutro wszyscy normalnie obudzimy się rana i nie zginiemy :)
  • 0

XGOŚĆ.
  • Tematów: 11
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Przestańcie się nakręcać. Zamieszczam ciekawy filmik z pytaniani i odpowiedziami pewnego specjalisty

http://www.youtube.c...&v=gi_l6nC5CmQ#

Użytkownik XGOŚĆ edytował ten post 20.12.2012 - 17:24

• 0

SZpachel.
  • Tematów: 2
Reputacja Kiepska
Reputacja

Napisano

W Australii i innych krajach już wszyscy powinni nie żyć :)
  • 0

Staniq.

In principio erat Verbum.

• Tematów: 781
  • Artykułów: 33
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

No właśnie. I co? Zamykamy temat, czy jeszcze trochę po pomstujemy?

Yaw.
  • Tematów: 61
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

W Australii i innych krajach już wszyscy powinni nie żyć :)

Nieprawda. Polecam poczytać wczorajszą rozmowę z shoutboxa między Dzikim Kurakiem a Lynxem ;)

Czas końca świata pokazuje forumowy licznik ;) - dla Australii też ;)
  • 0

SheZ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

No właśnie. I co? Zamykamy temat, czy jeszcze trochę po pomstujemy?

Poczekajmy do jutra na małe podsumowanie tego wszystkiego ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych