Skocz do zawartości

Zdjęcie

Niepokoje związane z datą 21 grudnia

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
643 odpowiedzi w tym temacie

suspect0.
  • Tematów: 1
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

tak samo ciekaw jestem co się teraz dzieje w tej 'nieszczęsnej' francuskiej wioseczce. Chociaż z drugiej strony tak na to patrząc monopolowe tamtejsze przeżywają pewnie właśnie swój renesans.
  • 0

Aequitas.
  • Tematów: 13
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Przepraszam, ale czy można przełożyć Koniec Świata, bo mam jednak plany na najbliższe dni, a szkoda by było gdyby "cały ten misterny plan też w pi***" :D
  • 0

TikTak.
  • Tematów: 3
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Niby w to nie wierzę, ale boje się pójść spać :D Skąd ta pewność,że to nastąpi akurat o 11:00 ? :)
  • 0

Aequitas.
  • Tematów: 13
Reputacja bardzo dobra
Reputacja

Napisano

Niby w to nie wierzę, ale boje się pójść spać :D Skąd ta pewność,że to nastąpi akurat o 11:00 ? :)

Idź spać normalnie, ja już lecę bo mnie choroba męczy :D
Jedyne na czym się zawiodłem to niewielkie zamieszanie. Spodziewałem się że ludziom odbije przed "końcem świata", że będzie to temat numer jeden w wiadomościach, a tutaj nic :P
  • 0

G0L14T.
  • Tematów: 2
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Akurat wtedy będę miał religę z księdzem, będzie ciekawie...
  • 1

suspect0.
Reputacja Nieszczególna
Reputacja

Napisano

na szczęście dziś przypada moja zmiana - nocny monopolowy, więc jak coś się ma dziać to prosiłbym w nocy bo przynajmniej i will die a happy man :P
  • 0

D.B. Cooper.
  • Tematów: 108
  • Artykułów: 2
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Macie może jakieś linki, gdzie można oglądać koniec świata - live? xD

Użytkownik D.B. Cooper edytował ten post 20.12.2012 - 22:30

• 0

bolekilolek.
  • Tematów: 27
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

W ciągu 24h dojdzie do końca swiata, a jeszcze nic się nie dzieje - brawo. Naprawdę dobrzy ci Majowie, wyliczyli datę apokalipsy co do dnia, może nawet i do godziny? Czy takie zjawiska to nie procesy długotrwałe, których początek powinien być widoczny już dawno temu? Ja chcę zobaczyć miny tego Geryla i jego wiernych, jak nic się nie stanie. "Sorry ludziska, przekładamy koniec swiata na 13 czerwca 2015, bo Anuukakim zepsuły się statki".
  • 0

SheZ.
  • Tematów: 0
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Nie obliczyli daty apokalipsy tylko przejścia w nową "erę", z tym że większość ludzkości myśli że tego dnia ma nastąpić koniec świata... ;p
  • 0

paweldexter.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

z tego co wiem live bedzie na niewiarygodne.pl , przynajmniej zawsze byl:p ostatnio ogladalem w maju 2011 jak harold cemping (czy jakos tak) zapowiadal biblijne trzesienia ziemi... no ale jakos nie wyszlo i biedak dostal wylewu:( w kazdym razie w takich chwilach zastanawiam sie jak to jest z tym poziomem ksztalcenia na swiecie, niby cywilizacja tak rozwinieta, nauka i medycyna do przodu, wszyscy niby tak wiele wiedza.... ale rownie dobrze łykaja wszelkie bzdury.. i w jaki sposob kiedykolwiek mamy dotrzec do innych cywilizacji, skoro sami dajemy sie wciagnac w przeksztalcone przepowiednie i wierzenia prastarych ludów, rece opadaja:/ ps znajomy z australii pisze ze wszystko ok:p
  • 0

JackXP.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Spokojnie, jutro są ostatnie "wysokonapięciowe" testy w CERN, a dokładniej - LHC. Zawsze tam może dojść do jakiejś awarii... A jak ogromne to jest chyba nie muszę przypominać.
  • 0

SheZ.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Pechową datę sobie obrali, mogli by poczekać z tym miesiąc..., jeszcze ostatnio jak ich wyniki były zależne od "poluzowanego kabla"... Boże, oni wiedzą jakie niosą ze sobą ryzyka a dopuszczają do czegoś takiego jak poluzowany kabel...

Użytkownik SheZ edytował ten post 20.12.2012 - 22:57

• 0

Claire.
  • Tematów: 12
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jak ktoś oglądał Melancholię to wie doskonale jakby wyglądała ta planeta w przededniu apokalipsy. ;]

Ja oglądałam.. rewelacyjny film. Polecam każdemu na dzisiejszą noc. Na pewno stanie się bardzo klimatycznie... :)
Taki Koniec Świata z innego punktu widzenia.
  • 0

JackXP.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

3 minuty po 0:00 i wciąż żyjemy.
  • 0

Dzejkop56.
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

Beep Beep. Jest godzina 00.007 21.12.12. W Szczecinie jest tylko ciemno i pochmurno.... Co u was???
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 2

0 użytkowników, 2 gości oraz 0 użytkowników anonimowych