Smutne, że wielu nie zauważyło od początku tego, o czym mówiłem. Inside job. Szczególnie, że te same osoby często chcą widziec spisek gdzie indziej.
Użytkownik pdjakow edytował ten post 19.11.2012 - 23:38
Napisano 19.11.2012 - 23:37
Użytkownik pdjakow edytował ten post 19.11.2012 - 23:38
Napisano 20.11.2012 - 07:29
Pdjakow
Takie tezy będą uprawnione gdy( jeśli) przyjdą próbki z Rosji i je zbadamy
Napisano 20.11.2012 - 09:15
Napisano 20.11.2012 - 09:59
pdjakow,
co Ty bierzesz czlowieku? Ciekawi mnie jaka masz pewnosc, ze na wraku
rzadowego tupolewa nie bylo materialow wybuchowych. Ja Ci powiem, ze
jeszcze NIC sie nie wyjasnilo, a Ty chyba te swoje teorie bierzesz z
kosmosu za wszelka cene broniac tezy o nieszczesliwym wypadku. Lapiesz
sie doslownie kazdego, nawet najdrobniejszego dowodu, ze to nie byl
zamach, a nie potrafisz sie ustosunkowac do chociazby tajemniczych
samobojstw czy zmiany pogladow pana Latkowskiego o 180 stopni. Skad masz
wiedze, ze nie znajdzie sie zadnych materialow wybuchowych? Czy Ty
rowniez zaczales podejrzewac Rosjan o sfalszowanie probek?
Napisano 20.11.2012 - 14:14
Heh, śmieszne. Czyli że muszę wybrać jeden z tych podpunktów? Nie mogę nie zgadzać się z innym fragmentem, tylko muszę z jednym z tych wymienionych?Teraz odetchnij jeszcze raz i napisz z którym fragmentem mojego powyższego postu się nie zgadzasz
a) Jak w próbkach nic nie będzie, to gro osób powie że to manipulacja
b) Gmyz mówi, że pytanie o ppm jest idiotyczne
c) Gmyz stwierdził, że pisanie o ppm nie ma sensu, bo ludzie tego nie zrozumieją.
Użytkownik Bobrov edytował ten post 20.11.2012 - 14:15
Napisano 20.11.2012 - 14:58
Po raz kolejny bardzo Ci dziękuję za ustosunkowanie się do mojego fragmentu postu o samobójstwach i płk Latkowskim. Ty razem z kolegą Wszystko nie umiecie odnieść się do faktów, które nie są Wam na rękę.
Napisano 20.11.2012 - 15:48
Heh, śmieszne. Czyli że muszę wybrać jeden z tych podpunktów? Nie mogę nie zgadzać się z innym fragmentem, tylko muszę z jednym z tych wymienionych?
Po raz kolejny bardzo Ci dziękuję za ustosunkowanie się do mojego fragmentu postu o samobójstwach i płk Latkowskim. Ty razem z kolegą Wszystko nie umiecie odnieść się do faktów, które nie są Wam na rękę.
Napisano 20.11.2012 - 22:18
Ty za to doskonale jak widać wiesz, że to nie były samobójstwa, a płk Latkowski to beton - nie może zmienić zdania.
Zaiste trudne by było życie pod waszymi rządami Bobrov.
Napisano 21.11.2012 - 12:26
Wierzysz w takie zbiegi okoliczności? Dziwnym trafem "samobójcami" były osoby, które były zamieszane w katastrofę smoleńską i sprzeciwiali się oficjalnej wersji.- a jakie są dowody że to faktycznie nie były samobojstwa? być moze ci ludzie i tak by się zabili gdyby nawet tej katastrofy nie było.
Dziękuję Ci bardzo. A więc nie zgadzam się z tym, że "właściwie teraz jest już niemal pewne, że cała historia z trotylem była wymyślona". Mogę?Możesz się odnieść do dowolnego fragmentu. Żyjemy w wolnym kraju.
Teraz to mnie dopiero rozśmieszyłeś. Może mi wyjaśnisz więc, dlaczego płk Latkowski zmienił zdanie na całkowicie odmienne? Co nim kierowało? Jak dla mnie to nie jest normalne.Ty za to doskonale jak widać wiesz, że to nie były samobójstwa, a płk Latkowski to beton - nie może zmienić zdania.
Użytkownik Bobrov edytował ten post 21.11.2012 - 12:28
Napisano 22.11.2012 - 14:57
Użytkownik Avenarius edytował ten post 22.11.2012 - 14:58
Napisano 22.11.2012 - 21:21
Użytkownik Tempter edytował ten post 22.11.2012 - 21:22
Napisano 24.11.2012 - 19:26
Teraz to mnie dopiero rozśmieszyłeś. Może mi wyjaśnisz więc, dlaczego płk Latkowski zmienił zdanie na całkowicie odmienne? Co nim kierowało? Jak dla mnie to nie jest normalne.Ty za to doskonale jak widać wiesz, że to nie były samobójstwa, a płk Latkowski to beton - nie może zmienić zdania.
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych