A Wy cały czas z tym politycznym kapitałem i szopkami na grobie...
Widać, że platforma tonie, nawet tutaj wyłazi coraz więcej lemingów bezmyślnie powtarzających stare slogany
Gdybyś choć trochę kiedyś poczytał moje posty wiedziałbyś, że Platformy nie znoszę równie mocno jak PiSu.
Ale proszę bardzo, minusuj, jak reszta twoich kolegów od kaczki, proszę bardzo, mnie to nie boli. W końcu to cecha katoprawicy, że obraża się za przedstawianie faktów.
Co do samej analizy chemicznej - raz, jak prokuratorzy wspomnieli - sprzęt, z którego korzystali NIE był specyficzny, a jedynie dawał wyniki pi-razy-drzwi.
Dalej - analiza chemiczna może potrwać tyle, ile mówią. Bo trzeba tu przeprowadzić dokładną analizę jakościową, by wykluczyć ryzyko błędu - konieczne będzie przeprowadzenie sporej ilości prób potwierdzających dany wynik. W szkołach często zapomina się wspomnieć o tym, że o wiele substancji daje bardzo zbliżone rezultaty testów w zależności od warunków, czy składu mieszanki - nie można sobie tu na takie rzeczy pozwolić. Tok analizy swoje niestety zajmuje.
Nawet jeśli by się potwierdziło, że coś tam jest, w co osobiście wątpię, ale nigdy nie wiadomo, to w końcu lotnisko wojskowe przy poligonie było - to trzeba ustalić ile i SKĄD. Przypominam, że nitrogliceryna jest dość popularnym składnikiem pewnych preparatów stosowanych przy pielęgnacji włosów.
PiS chce prawdy? Nie, PiS chce sensacji i politycznej hucpy, co widać było wczoraj. A jeśli tezy PiSu, choć efektowne, nie powiem, przeczą faktom... Cóż, to fakty trzeba nagiąć lub zignorować.
Dam sobie rękę uciąć, że Jaruś kompletnie oleje informacje z prokuratury, oraz przeprosiny Rzeczpospolitej w tej sprawie lub przynajmniej zrobi z tej biednej gazety kolejny aparat "opresji" Tuska. Innymi słowy, przyjmie tylko takie "fakty" jakie będzie chciał.
EDIT: Dziękuję, czekam na więcej, potwierdzajcie tym moje słowa, bardzo proszę
Użytkownik HidesHisFace edytował ten post 31.10.2012 - 12:39