Mylisz pojęcia, gimbusiarnia jest u Palikota, a hoolsy się po lasach biją. Tu masz patriotów
Oczywiście zdaje sobie sprawę z tego, że do żadnej delegalizacji nie dojdzie. Wrzuciłem to raczej jako ciekawostkę, ale oczywiście musicie się spinać
@kiper - widziałeś ty człowieku Warszawę na oczy? Rozwalona połowa? heh, poza tym daruj sobie epitety, z tego co wiem administracja jest dość skrupulatna jeśli chodzi o rozdawanie ostrzeżeń
@Wszystko - gimbusów na MN raczej nie widziałem, gimnazjaliści pewnie jacyś byli

Zadymiarze z policji nie klikają pod takimi profilami więc przykład nie trafiony...
Poza tym za moim klikaniem zawsze mogą pójść czyny. Nie wiem jak to jest z prawnym aspektem delegalizacji ale jestem otwarty na propozycje działania a takie kliknięcie wyświetla informacje wrzucane przez dany profil, więc może czegoś ciekawego się dowiem
@OBEE za każdym razem jak czytam twoje posty poprawia mi się humor
@Serail mało uważnie przeglądasz strony internetowe i nie orientujesz się w temacie. Kilka z brzegu: Artur Zawisza, Robert Winnicki, Marian Kowalski czy chociażby Przemysław Holocher. Polecam ci ich przemówienia na YT. Co do Hitlera to nie był on nacjonalistą.
@Mylo, dziękuje za przeniesienie tematu do właściwego działu i przepraszam za kłopot
No, to już chyba wszyscy