Jeśli tak czy odnoszą się one w jakimś stopniu do Mohamed Mursiego?
Bo latam po tych wszystkich stronach i już sam nie wiem gdzie co widziałem

Pozdrawiam

Napisano 21.11.2012 - 23:20
Napisano 21.11.2012 - 23:39
Użytkownik Astro1004 edytował ten post 21.11.2012 - 23:42
Napisano 21.11.2012 - 23:44
Napisano 22.11.2012 - 08:56
Użytkownik jakku1 edytował ten post 22.11.2012 - 09:03
Napisano 22.11.2012 - 11:49
Nic z wyliczonych punktów nie zdarzyło się (jeszcze), no niech będzie że pierwszy trwa.. Tak że spać można spokojnieZ przepowiedni Nostradamusa dla naszych czasów (poprzednie się spełniły - te przepowiednie dla wieków od XVI do XX podam póżniej-bo jest to ciekawe skąd Nostradamus znał a podał takie nazwiska jak:np:Franko i Riwiera w Hiszpanii,Napoleon,czy uczony Pasteur-napisał też prawidłowo co zrobili!-to nie bywałe!!!)-wynika,że III wojna światowa(napisał też prawidłowo o I i II -i tak ich nazwał!!!)będzie poprzedzona n/w wydarzeniami:1.Dekadą superterrozmu półksięzyca i zielonego sztandaru,oraz olbrzymich katastrof naturalnych wywołanymi-uwaga-działalnością gospodarczą człowieka!2.rewolucją we Włoszech spowodowaną przez rządzenie- Wielkiego Amanta i Rozpustnika.3.Wojną domową we Francji spowodowaną przez osiadłych przybyszy proroka Mahometa.4.wielkim nowym oszustwem na Rusi i bratobójczymi walkami spowodowanymi przez dwóch młodych współrządców t.j.wojną młodego niedżwiedzia z młodym tygrysem.4.Zamieszki w Anglii po wejściu na tron nowego króla chcącego wzmocnić swą władzę.5.II wojna domowa w Ameryce rządzonej przez Afrykanina-którą Nostradamus nazywa powszechną i obywatelską.6.zajęcie przez Chiny Tajwanu (w wyniku porozumienia z Afrykaninem) i wysłanie wojsk chińskich na Ruś w celu pomocy młodemu niedżwiedziowi.7.Wojna Talibanu(skąd wiedział) z Persją(obecny Iran) i stopniowe zajęcie krajów arabskich na Bliskim Wschodzie i Północnej Afryce.8.Nagły wybuch IIi wojny rozpoczęty uderzeniem Talibanu na Izrael i Chin na Rosję.Persage 3 II 14.cyt:[i]Kiedy będzie ogłoszony i zawarty wielki pokójk i ludzie będą się bawidżć-W nocy jak złodziej przyjdzie III Wojna-i wszystkie traktaty będą rzucone na śmieci -Wielki Smok Azjatycki zawrze tajny układ z Wielbłądem Półksiężyca -Jeden ruszy na Ruś zajmując ogromne przestrzenie a złociste strzały i płomienne grzyby będą burzyły jego miasta-rugi wrzuci do morza niepłodną Synagogę i poprzez wewnętrzne morze i kraj Osmanów ruszy na Europę-a jego pobratymcy tam mu pomogą i witać ich będą zielonymi sztandarami"/i]Na razie wszystko.Centurion.
Użytkownik LocoGreen edytował ten post 22.11.2012 - 11:50
Napisano 22.11.2012 - 15:26
Napisano 22.11.2012 - 15:43
"Europo szykuj się do walki nim rozlegnie się głos Muezzina. "
A Europa tak się szykuje do walki że jeszcze wzmacnia wroga.
Napisano 22.11.2012 - 16:20
Napisano 22.11.2012 - 16:48
No niestety, ale jeszcze za naszego życia Europa stanie się muzułmańska, taka kolej rzeczy. Będziemy trzymani w rezerwatach, tak jak trzymaliśmy rdzennych mieszkańców obu Ameryk.
Napisano 22.11.2012 - 17:22
Użytkownik hayashi edytował ten post 22.11.2012 - 17:28
Napisano 22.11.2012 - 18:16
Widać, kolego, że nie poznałeś dokładnej historii USA.
No niestety, ale jeszcze za naszego życia Europa stanie się muzułmańska, taka kolej rzeczy. Będziemy trzymani w rezerwatach, tak jak trzymaliśmy rdzennych mieszkańców obu Ameryk.
Ani ja ani nikt z moich przodków nigdy nie trzymaliśmy nikogo w rezerwacie !!Może Twoi Przodkowie trzymali??
Napisano 22.11.2012 - 19:05
Czy mnie się tylko wydaje, czy globalizacja skrzywiła twój sposób pojmowania rzeczywistości na tyle, że będziesz mi tu zaraz gotów udowadniać ze to uzbrojone po zęby bandy Polaków pod wodzą Kościuszki wytłukły większość północnoamerykańskich Indian a tych których nie ubili zapędzili do rezerwatów?Widać, kolego, że nie poznałeś dokładnej historii USA.
Ani ja ani nikt z moich przodków nigdy nie trzymaliśmy nikogo w rezerwacie !!Może Twoi Przodkowie trzymali??
Napisano 22.11.2012 - 21:24
Czy mnie się tylko wydaje, czy globalizacja skrzywiła twój sposób pojmowania rzeczywistości na tyle, że będziesz mi tu zaraz gotów udowadniać ze to uzbrojone po zęby bandy Polaków pod wodzą Kościuszki wytłukły większość północnoamerykańskich Indian a tych których nie ubili zapędzili do rezerwatów?
Widać, kolego, że nie poznałeś dokładnej historii USA.
Napisano 22.11.2012 - 22:28
Wydaje mi się że troszkę to jednak, w swojej ocenie, uprościłeś. Bo z kolei, nie wydaje mi się żeby można było sprowadzać całą, Europe tamtych czasów do kilku państw ( mocarstw) o zapędach kolonialnych. Tym bardziej Polskę która w czasach pacyfikacji Indian miała na pewno dużo większe problemy lokalne( bo jej zwyczajnie nie było).No widzisz... Europejczycy zgotowali taki los rdzennym mieszkańcom obu Ameryk, więc Azjaci to samo zrobią z nami
Europa się starzeje, a dla Muzułmanów taki kraj jak Niemcy lub Francja są jak dla nas (kiedyś) Stany Zjednoczone.
0 użytkowników, 3 gości, 0 anonimowych