DObra, to chwila.
Zdjecie naszyjnika udowadnia, ze dom jest nawiedzony?
Skalecze sie w palec, rozmyje krew na scianie i powiem, ze szatan mnie nawiedza ![x]](https://www.paranormalne.pl/public/style_emoticons/default/evil5.gif)
DOBRA JUZ WIEM!
On kazal Ci zjesc tabletki a ty je polknelas w calosci...Ehh a moglo byc tak fajnie.
Zdjęcia naszyjnika zostały wstawione tylko po to, żeby stwierdzić "czym" ten naszyjnik jest, czego znakiem lub symbolem. Zdjęcia domu zostaną przysłane niedługo, więc bardzo, ale to bardzo proszę o cierpliwość. A pro po tabletek, tak połknęłam je. Nie wiem dlaczego, po prostu "coś" mnie do tego zmusiło, a mianowicie moja ciekawość. Możliwe, że ten napis to był wymysł mojej wyobraźni, ale ja wierzę, że to było coś innego, coś, co ten dom, lub człowiek który w nim spłonął chce mi przekazać. Teraz muszę tylko znaleźć ten list, który nie daję mi spokoju, a który być może jest kluczem do "zagadki" tego domu. Bardzo boję się jego tajemnicy, lecz jestem pewna, że moja ciekawość kiedyś mnie zgubi. Jeżeli nie wierzycie w tą historię to po co tu jesteście? Po co? Ja tylko szukam pomocy, bo być może ktoś spotkał się kiedyś z podobną sytuacją, lub wie czym jest ten naszyjnik. Chce tylko w końcu doprowadzić tę sprawę do końca, z waszą pomocą lub bez, ale za zaangażowanie i tak bardzo dziękuję.
Nie, nie jestem chora psychicznie, ani nie wymyśliłam tego sobie, wszystko, ale to WSZYSTKO jest zgodne z prawdą. Błagam, uwierzcie mi, a jeżeli mi nie wierzycie, pozwólcie na komentowanie komuś, kto mi wierzy!
Użytkownik BUMBACZANGA edytował ten post 22.11.2012 - 21:46