Jak czytam te wszystkie posty, przede wszystkim te o tych samcach alfa, że dziewczynom się tacy podobają.
To bucham śmiechem 
To zależy jak rozumie sie tego samca alfę.
Jeśli macie na myśli faceta co brutalnie ustawia do pionu swoją "ukochaną"
to macie obeznanie w temacie, takie , że pożal sie Boże.
Dziewczyny szukają samców alfa często.
Ale z opisem poniżej:
Samiec alfa - silny, pewny siebie, zdyscyplinowany, łagodny dla swojej wybranki,
niebezpieczny jak tygrys dla jej wrogów, taki przy którym ona będzie czuła się bezpieczna,
wyrozumiały, troskliwy twardziel, tylko dla niej. Tak , iż ona czuje, że jest wyjątkowa dla niego,
by czuła, że jest częścią jego ciała, częścią niego.
Kobieta szuka porozumienia emocjonalnego.
Szuka tego , kto ją zrozumie, a jeśli ona wybuchnie złością, bo często dziewczyny tak reagują
jak coś je przerasta i nie umieją sobie z tym poradzić, to on jej nie uderzy, nie odda, tylko złapie ją w swoje silne
objęcia i szepnie do ucha np.
" Wiki co się dzieje? Martwię się o ciebie, kocham cię i nie chcę byś zostawała z tym sama. Ktoś cie skrzywdził? Powiedz mi ... Razem damy radę... Obiecuję... Przecież wiesz , że zawsze możesz na mnie liczyć", a potem przytuli ja do serca
- W tym momencie wygrał i poskromił siedzącego w niej demona.
Takiego faceta potrzebują kobiety!
Jeśli uderzysz kobietę, wiec , że w jej pamięci to zostanie i nigdy ci nie zaufa, będzie to pamiętać i skrywać w sobie ten ból.
A gdy na swojej drodze spotka takiego samca alfa jak opisałam powyżej
To na 100% stałeś się rogaczem i nie zdziw się jak za jakiś
czas dostaniesz taki fajny papierek z sądu, bo kobieta prędzej czy później
będzie chciała się od ciebie uwolnić.
Czasami kobiety są jak Yorki, warczą , pokazują zęby, są głośne i nieznośne,
Taki już mają charakterek 
Tak jak dobry właściciel potrafi z miłością i bez przemocy zmienić charakter pieska.
Tak dobry mężczyzna z miłością i łagodnością potrafi sprawić, żę jego wybranka
stanie się dla niego idealną kobietą a znajomi będą mu zazdrościć.
Ważne są cztery warunki: miłość, przyjaźń, zrozumienie i szacunek.
Jeśli nigdy nie oddasz swojej dziewczynie a okażesz swoją siłę w bardziej subtelny sposób ,
np. mocno ją do siebie przytulając i patrząc jej w oczy wzrokiem pełnym spokoju,
to ona prędzej czy później się przekona jaki ma w domu skarb i w końcu dojdzie do wniosku,
że takie złotko trzeba szanować i pielęgnować 
Ja osobiście nie używam przemocy i nigdy jej nie użyję.
Albo nie ... Zrobię to raz, z błahego powodu trzasnę mu z liścia po gębie.
Jak mi nie odda to jest mój 
A jak odda to , Soyo nara! Auf wiedersehen! Arriwederci! Dasfidania ... Do niespotkania! 
Zjeżdżaj z mojego pola widzenia, bo nie masz już nic do powiedzenia! Nara!