Avenarius@
A tymczasem Mylo jak widzę już całkowicie odlatuje imputując bezpodstawnie osobom wyrażającym sympatię dla niedoszłego zamachowca że głosowały na PO.
A tymczasem Avenarius jak widzę twierdzi że PO ma 100% miejsc w sejmie.
Wyluzuj, bo siedzą tam też inne partię.
Fakt, mój błąd, nie twierdzisz że głosowali na PO, tylko, równie bezpodstawnie, że wogóle głosowali.
Avenarius, posługujesz się bardzo ciekawą retoryką, gdyż z góry zakładasz że po ekipie złodziei wyeliminowanej w zamachu, do sprawowania władzy ludzie ( ciemny lud- jak nazywasz potencjalnych wyborców) nie powołają tym razem ekipy „dobrodziei” którzy Polskę wprowadzą na dobre tory, tylko znów wybiorą źle. Wytłumacz wiec mi( człowiekowi który wyznaje zasadę , że lepsze jest zło znane niż nieznane ) po co w takim układzie cokolwiek zmieniać, przy użyciu tak radykalnych narzędzi jak rozrywanie ludzi na kawałki? Bo jest ta nadzieja że będą kradli mniej? Rozumiem że takie rozwiązanie niesie za sobą ten profit że nie trzeba czekać do następnych wyborów z wymianą złodziei ?
Skuteczne dokonanie zamachu zmieniłoby tyle że następna ekipa złodziei wybrana do rządów przez ciemny lud kradłaby trochę mniej, i trochę bardziej interesowałaby się losem obywateli, w obawie przed doprowadzonymi do ostateczności desperatami których masowo produkują np. organa ucisku fiskalnego. A tymczasem Mylo jak widzę już całkowicie odlatuje imputując bezpodstawnie osobom wyrażającym sympatię dla niedoszłego zamachowca że głosowały na PO.
Myślę że warto zaryzykować - "fortuna sprzyja odważnym".
uu widze pelna cenzura na tym forum.. nawet filmiku gdzie pare bluzgow wystepuje nie mozna wkleic... Gratuluje haha
A Ty byś się nie bał że za obrazę majestatu czarnuchy z ABW zrobią Ci wjazd na chatę o 5 nad ranem, zawiną w samych gaciach do suki i skonfiskują cała domową elektronikę jako dowód zbrodni ? Albo że pewnego pięknego ranka, pod cieżarem wyżutów sumienia za działalnośc wywrotową powiesisz się w kiblu ?
Użytkownik Avenarius edytował ten post 22.11.2012 - 17:11