Wymyśliłem tę kategorię na kilka dni przed opublikowaniem konkursu i nie chciałbym, żeby okazała się niewypałem

więc spróbuję ją nieco rozruszać

Sam widząc tę kategorię, już założoną w tym dziale, pomyślałem "no dobra, to powiedz teraz Yaw na kogo by tu niby zagłosować ?", bo nie kojarzę tak użytkowników po dacie rejestracji

I zakładam, że możecie mieć podobny problem, ale z pomocą przychodzi lista użytkowników:
Użytkownicy - Lista użytkowników -> Zaawansowane filtry -> Data rejestracji po: 31.12.2011 -> sami Użytkownicy -> wyświetlając na stronie 60 -> wyświetl
I mamy tylko dwie strony użytkowników. Później to samo z grupą "Użytkownicy+" (tylko 4 nicki

). Nie chcę dyskryminować grupy "Nowicjusze", ale 56 stron przeglądania, jest ponad moje siły

Jak komuś wpadł jakiś w oko, to śmiało

Ok, w każdym razie znalazłem swój typ:
1. Pishor - choć skoncentrował się tylko na bardzo wąskiej tematyce, to jednak prezentuje dobry poziom i jest wymagającym rozmówcą, dla takiego starego wygi, jak Mariush

Nie pozwala, żeby pewne tematy zostały zdominowane przez sceptyków. Dodatkowo dyskutuje w kulturalny sposób. Być może to on właśnie jest nadzieją, na wypełnienie luki, po kilku użytkownikach, którzy odeszli z forum i przywrócenia bardziej paranormalnego klimatu

Tutaj poprzestanę na tym jednym głosie, bo więcej nowych użytkowników nie kojarzę zbytnio, z forumowej aktywności w tematach.
EDIT:
Po dłuższym namyśle:
1. pishor - j.w.
2. orion72 - za powrót na forum po 21.12 i za bezobciachowe relacje z bunkru Patricka Geryla

3. -
edit Yawgmoth
1. pishor
2. orion72
3. -
weryfikacja OK
Użytkownik Yaw edytował ten post 09.01.2013 - 13:21