2. Muhad - my tu gadu-gadu... [2 lata później]... a Muhad ciągle ma najwięcej napisanych postów

Tak jak w przypadku głosowania na "Najlepszego sceptyka", tak i tutaj miałem problem z wytypowaniem trzeciego miejsca, przy dwóch pierwszych bardzo wyróżniających się. Zdecydowałem się jednak wyróżnić...
3. dj_cinexa - ponieważ był praktycznie ojcem tematyki UFO na forum, a choć dzisiaj mnie to już nie pociąga, to był to jednak jeden z głównych powodów mojej rejestracji na VRP, zwłaszcza że sam miałem udokumentowaną na forum obserwację, której do dziś nie umiem sensownie wyjaśnić

Wyróżnić też chciałem Eurego, który z początku, też wiele się udzielał jako użytkownik. I to tyle jeśli chodzi o weteranów. Ze nieco świeższej krwi, to wymieniłbym już wspomnianych mefistofelesa, nexusa6, czy Robakatorianina, choć przyznam że Panów kojarzę głównie z wąskiej tematyki o 11 września (jeśli chodzi o tematy paranormalne

I nieco nietypowe wyróżnienie zachowałem dla... Dagera - z jego postów kojarzę, że nie traktuje tematyki UFO sceptycznie. Co daje całkiem ciekawe zestawienie z resztą jego poglądów. Jest chodzącym przykładem, że sceptyk niekoniecznie jest zawsze na NIE - dla zasady.
edit Yawgmoth
1. radosław
2. Muhad
3. dj_cinex
weryfikacja OK