Wszystko działa okej, aż w pewnej chwili zaczynają mi się same otwierać inne karty, są to 2-3 różne strony, ale nie więcej. Jedna to jakaś gra, druga to reklama ' Gratulacje! Wygrałeś Ipoda ' i jeszcze jedna też jakaś gra chyba.
Mam to samo.
Miałem Avasta-wywaliłem go. (Zmiana antywira trochę pomogła-chyba sprawdzę tego Malwarebytes) Poprawa jest znaczna-wykrył kilka wirusów, jednak strona z wygraną wciąż się pojawia. Teraz raz na jakiś czas, wcześniej po kilkadziesiąt razy.
Reklama z grą pojawia mi się gdy wchodzę na iitv aby obejrzeć jakiś serial.
To ja ostatnio składałem komputer z wgraną siódemką i mam coś takiego, że nie mogę na nim zainstalować XP, wyskakuje błąd. Był u mnie znajomy, który niby ogarnia te tematy i powiedział, że mam za dobry komputer i XP na nim nie pójdzie, bo coś tam...( coś tam powiedziałem, ale mało zrozumiałem ) faktycznie może tak być?
Na swym kompie mam XP i jedyne co to nie "widzi" wszystkiego RAM-u. Wycina mi chyba 1/4. Ale to wina XP-ma za mało bitów

Coraz częściej zastanawiam się nad Ubuntu-są teraz jakieś emulatory do gier? Raczej starszych-w nowe nie chce mi się pykać.