Jeśli jesteście z nami od początku, to mamy nadzieję, że czas poświęcony na wypowiadanie się i przeglądanie zasobów forum nie uważacie za stracony. Jeśli jednak dołączyliście do nas odrobinę później, to mam nadzieję, że pewnego dnia wasze konto dobije 8-letniego stażu... a może i znacznie większego, czego wam i sobie życzę.
Mówią, że jaki pierwszy stycznia, taki cały rok. Miejmy zatem nadzieję, że dzisiaj - pomimo zmęczenia po szampańskiej zabawie dnia wczorajszego - będziecie wspólnie z nami dzielili ten wyjątkowy czas. Odłóżmy teraz na bok wszelkie różnice jakie nas dzielą i powspominajmy wszystkie burzliwe dyskusje, wszelkie rozwiązane i nierozwiązane teorie konspiracyjne, wszystkie dowody prezentowane na forum i pytania, których przez ostatnie 8 lat przewinęło się tutaj więcej niż bylibyśmy w stanie zliczyć.
Zróżnicowanie użytkowników jest naszą siłą. Zwolennicy rozwiązań lewicowych, zwolennicy rozwiązań wolnorynkowych; sceptycy i "wierzący"; ateiści i chrześcijanie. To dzięki wam istniejemy już 8 lat. Miejmy nadzieję, że także dzięki wam przetrwamy kolejne 8.
A na koniec, komentarz dotyczący naszej działalności w Internecie pochodzący od administratora portalu INFRA, jednego z największych (zaraz za nami oczywiście) miejsc poświęconych tematyce paranormalnej.
VRP to pierwszy serwis na jaki trafiłem dotyczący zjawisk, które mnie interesują. Tu poznałem wielu przyjaciół, którzy zainspirowali mnie do dalszych bardziej "samodzielnych" działań. Od tej pory, prowadząc własny portal i też forum, wracam na VRP z sentymentem, aczkolwiek nie jestem stałym bywalcem. Nawet nie wiedziałem, że to już 8 lat! Życzę wielu dalszych w rzetelnym propagowaniu zjawisk anomalnych!
A jak rozpoczęła się wasza przygoda z Vortalem Rzeczy Paranormalnych?
Ciekawostka numer 1:
Layout VRP na rok 2006: