A mnie przed chwilą Szada ściągnęła do odwiedzenia forum przez zaproszenie do znajomych

Byłem też tu na ''końcu świata''.
Znalazłem ten temat, więc pozwolę napisać moją historię - nieaktywnego już użytkownika
Wszystko zaczęło się 08.09.2007 (może trochę wcześniej przeglądałem bez rejestracji, ale to niedługo). Nie pamiętam już jak dokładnie trafiłem na paranormalne, zapewne ktoś dał mi link albo znalazłem na google odnośnik do tematu z jakimiś zdjęciami o duchach.
Na początku wielka fascynacja, że może znajdzie się niepodważalny dowód na istnienie duchów, obcych itp. Szybko jednak stałem się bardzo sceptyczny (dzięki temu forum zacząłem wszystko bardziej analizować

). Mimo to zostałem, bo zainteresowały mnie inne działy oraz ciekawi ludzie
Potem powstał pomysł stworzenia grupy tłumaczy. Zaoferowałem, że mogę się nią zająć. Tak zostałem jej opiekunem

Troszkę porządku się wtedy z artykułami zrobiło, hehe
Następnie razem z użytkownikiem Mienso zostałem adeptem na moderatora a po okresie próbnym moderatorem działu "Tajemnice kosmosu".
W 2009 r. jednak mi się trochę znudziło

Nie było już tych świeżych, ekscytujących informacji. Zrezygnowałem na rzecz Quaka Live, do którego link bodajże w marcu'09 wkleił Bomaw, z pomysłem wspólnego, forumowego pogrania. Grałem 2 lata, dochodząc do 1 polskiej ligi i grając też w ligach europejskich
No to by było na tyle
Pozdrawiam wszystkich
PS1. J.T Yorke ja Cię pamiętam z pod nicków Eternal Oblivion i Vanquish

PS2. Fenixa pamiętam. Miał przyjechać do kogoś i zrobić eksperyment (wszystko miał mieć opłacone)

Potem tak jak mylo napisał, umarł i zmartwychwstał na nowej stronie ze swoimi rekrutami
PS3. I tak najlepszy był nieoficjalny kanał paranormalne na Polcht'cie ^.^
PS4. miło popatrzeć na znajome nicki