Wiem tylko, że slenderman jakiś koleś wymyśliś na 4chanie. Ale o smajl.jpg i jef de kiler autorów nie znam. Zapewnie gimbusy siedzące na 4chanie

Napisano 04.01.2013 - 20:01
Napisano 04.01.2013 - 20:09
Napisano 04.01.2013 - 20:35
Oczekiwałam normalniejsziej wypowiedzi ._.You don't say? -.- Gdybyś poszukała, to byś wiedziała, że: owszem, wiele creepypast pochodzi z 4chana. No raczej trzeba mieć wyobraźnię. A jak można wymyślać? No proszę Cię... a w jaki sposób Stephen King pisze powieści grozy? W jaki sposób w ogóle książki powstają? Ile masz lat? 9?
takie szajsy to wymyślają psychiczne dzieci... A ja nim nie jestemdzieci wymyślają, takie jak ty.
Napisano 04.01.2013 - 21:53
Napisano 04.01.2013 - 22:14
Chyba pozamiatałeśBiorą się z parzystej, topograficznej części ciała człowieka, ograniczonej od góry w części przyśrodkowej grzebieniem biodrowym, a następnie linią łączącą szczyt kości krzyżowej i kolec biodrowy górny przedni.
Napisano 04.01.2013 - 22:56
Oczekiwałam normalniejsziej wypowiedzi ._.
You don't say? -.- Gdybyś poszukała, to byś wiedziała, że: owszem, wiele creepypast pochodzi z 4chana. No raczej trzeba mieć wyobraźnię. A jak można wymyślać? No proszę Cię... a w jaki sposób Stephen King pisze powieści grozy? W jaki sposób w ogóle książki powstają? Ile masz lat? 9?takie szajsy to wymyślają psychiczne dzieci... A ja nim nie jestemdzieci wymyślają, takie jak ty.
Napisano 05.01.2013 - 00:14
Biorą się z parzystej, topograficznej części ciała człowieka, ograniczonej od góry w części przyśrodkowej grzebieniem biodrowym, a następnie linią łączącą szczyt kości krzyżowej i kolec biodrowy górny przedni.
Psychiczne dzieci? Nie rozumiem takich ludzi. Pewnie po prostu się boisz i to taki odruch obronny. W ogóle to każdy jest psychiczny, bo ma psychikę. Chyba, że Ty nie masz...
Napisano 05.01.2013 - 08:13
Czego mam sie bać ?
Oczekiwałam normalniejsziej wypowiedzi ._.
You don't say? -.- Gdybyś poszukała, to byś wiedziała, że: owszem, wiele creepypast pochodzi z 4chana. No raczej trzeba mieć wyobraźnię. A jak można wymyślać? No proszę Cię... a w jaki sposób Stephen King pisze powieści grozy? W jaki sposób w ogóle książki powstają? Ile masz lat? 9?takie szajsy to wymyślają psychiczne dzieci... A ja nim nie jestemdzieci wymyślają, takie jak ty.
Psychiczne dzieci? Nie rozumiem takich ludzi. Pewnie po prostu się boisz i to taki odruch obronny. W ogóle to każdy jest psychiczny, bo ma psychikę. Chyba, że Ty nie masz...
Napisano 05.01.2013 - 09:34
Nie wiem jak takie coś można wymyślać... Ktoś pewnie mia bujna wyobraźnie.
Wiem tylko, że slenderman jakiś koleś wymyśliś na 4chanie. Ale o smajl.jpg i jef de kiler autorów nie znam. Zapewnie gimbusy siedzące na 4chanie
Napisano 05.01.2013 - 10:51
O, jestem nienormalny. Ekstra. Chociaż, z drugiej strony to nic nowego.Czego mam sie bać ?
W sensie psychiczne dzieci że nienormalne
Użytkownik Yoh edytował ten post 05.01.2013 - 10:52
Napisano 05.01.2013 - 12:36
Napisano 09.01.2013 - 12:39
Nie wiem jak takie coś można wymyślać... Ktoś pewnie mia bujna wyobraźnie.
Użytkownik Shinji77 edytował ten post 09.01.2013 - 12:39
0 użytkowników, 1 gości, 0 anonimowych