Zostają pewnie też dlatego że mimo wszystko nie chcą opuścić tego świata i chcą zostać na nim na zawsze lub popełniły jakiś zły czyn za który teraz pokutują.Ja osobiście wierzę w duchy chociaż nigdy ich nie wiedziałem ale miałem kilka dziwnych zdarzeń.Dlaczego widzimy duchy? Duchy zazwyczaj pokazują swoją obecność kiedy potrzebują pomocy żywych np. modlitwy albo chcą po prostu pokazać swoją obecność.Ludzie którzy widzieli duchy są przekonani o ich istnieniu jak powiedział Einstein "Energia nigdy nie znika ale zmienia się w inny rodzaj energii"a duchy mogą ingerować w świat fizyczny w którym my żyjemy. Zwykłe halucynacje nie są wystarczającym rozwiązaniem w końcu nie wszyscy mają halucynacje.Wciąż stoją między sobą wierzący i sceptycy ale tylko jedna strona ma całkowitą rację ,która ? może kiedyś się dowiemy ale jeszcze nie teraz.
A oto zdjęcie najprawdopodobniej Lady Dorothy Townshend które ja uważam za jedno z najlepszych i oczywiście autentycznych bo większość to tylko photoshop.

Piszcie swoje zdanie na ten temat i może jakieś historie z życia związane właśnie z duchami.
Użytkownik Stoner edytował ten post 06.01.2013 - 13:30