Beskidy zimą
Użytkownik antietam edytował ten post 04.02.2013 - 16:30
Napisano 24.01.2013 - 20:27
Napisano 24.01.2013 - 23:34
Napisano 25.01.2013 - 12:54
Napisano 25.01.2013 - 14:12
Użytkownik paprotcikarz edytował ten post 25.01.2013 - 14:13
Napisano 25.01.2013 - 17:53
Napisano 25.01.2013 - 18:07
Napisano 25.01.2013 - 19:08
Mam na imię Piotr, mieszkam na Mazurach i jako nowy na tym forum chciałbym się przywitać :-)Czy mogę się wtrącić? Pozwolę sobie zauważyć, że sporo zdjęć jest zamieszczonych przez użytkowników nowych, szczególnie trzy ostatnie zdjęcia. Dziwnym trafem - przez użytkowników zarejestrowanych dzisiaj. Myślę, że to trochę krzywdzące dla osób, które mają długi staż i regularnie się udzielają na forum... Nie żebym kogoś obrażała, ale spójrzcie na to z innej strony - jak gdyby osobom wyżej chodziło tylko o wygraną...
Myślałam, że to zabawa dla ludzi, którzy się udzielają na forum, a nie jakiś konkurs dla osób spoza. Rozumiem, że zasady są takie, a nie inne, jednak chciałam zawrzeć swoją opinię na ten temat. Niech nikt się nie czuje urażony!
Napisano 25.01.2013 - 19:25
Napisano 26.01.2013 - 14:50
Czy mogę się wtrącić? Pozwolę sobie zauważyć, że sporo zdjęć jest zamieszczonych przez użytkowników nowych, szczególnie trzy ostatnie zdjęcia. Dziwnym trafem - przez użytkowników zarejestrowanych dzisiaj. Myślę, że to trochę krzywdzące dla osób, które mają długi staż i regularnie się udzielają na forum... Nie żebym kogoś obrażała, ale spójrzcie na to z innej strony - jak gdyby osobom wyżej chodziło tylko o wygraną...
Myślałam, że to zabawa dla ludzi, którzy się udzielają na forum, a nie jakiś konkurs dla osób spoza. Rozumiem, że zasady są takie, a nie inne, jednak chciałam zawrzeć swoją opinię na ten temat. Niech nikt się nie czuje urażony!
Napisano 26.01.2013 - 14:56
Mam na imię Piotr, mieszkam na Mazurach i jako nowy na tym forum chciałbym się przywitać :-)
Czy mogę się wtrącić? Pozwolę sobie zauważyć, że sporo zdjęć jest zamieszczonych przez użytkowników nowych, szczególnie trzy ostatnie zdjęcia. Dziwnym trafem - przez użytkowników zarejestrowanych dzisiaj. Myślę, że to trochę krzywdzące dla osób, które mają długi staż i regularnie się udzielają na forum... Nie żebym kogoś obrażała, ale spójrzcie na to z innej strony - jak gdyby osobom wyżej chodziło tylko o wygraną...
Zamieszczenie mojego zdjęcia nie miało na celu zdobycia nagród czy też innych profitów.
Zimowy konkurs fotograficzny być może przyciągnie nowych użytkowników tego forum, mnie przyciągnął.
Nie czuję się urażony. Ty też kiedyś napisałaś 1wszy post. Prawda?
Tematyka forum jest mi bliska...
Pozdrawiam
ps. Proszę tylko nowych użytkowników o uczciwą walkę, ewentualne multikonta będą z automatu banowane, a ich prace usuwane.
Napisano 26.01.2013 - 16:13
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych