Shi poproszę, filmik instruktażowy jak się pocisz
Chciałam się pochwalić, że ja też chodzę na siłkę :-), ale na piłki i ćwiczenia z rehabilitantem to nie wiem czy to się liczy i na basen czasem..
Jasne że się liczy. I niestety większość osób które porywają się na siłownie powinna z takim rehabilitantem mieć do czynienia. Teraz w dobie komputerów bardzo duży odsetek osób, szczególnie młodych, ma różne skrzywienia kręgosłupa, problemy z barkami, stawami. Najpierw powinna być rehabilitacja poprzez siłownie, a potem trening siłowy. No ale nie wszyscy się do tego przykładają, sam niestety jestem tego przykładem
Ja od miesiąca mam rozdupcone kolano - skręcony staw kolanowy, więc mój trening faktycznie ogranicza się do "klata bary bic"... No ale powoli wracam do zdrowia, wczoraj rzuciłem się na wiosło i kolano nie bolało, więc jest dobrze . Jeszcze naprostuje trochę plecy, wyleczę bark i mogę znów szaleć.
@Daniel.
http://www.muscleand...tary-press.html
To jest poprawna i podstawowa forma żołnierskiego
chodzi o to zeby byc jak najwiekszym !!! ogromnym jak zwierz!!! kto nie ma masy jest nikim!!! chudzi moga isc na ryby!!! najwazniejsza jest wielkosc!!! jak jestes wielki rzadzisz!!!wchodzisz na silke .....
..... " WIDZIALES?! ALE BYDLE!!!"
Ludzie chcą normalnie podyskutować, wymienić się doświadczeniami, a Ty znów się wtrącasz...