Napisano 02.02.2013 - 16:49
Napisano 02.02.2013 - 19:02
Napisano 02.02.2013 - 19:16
Napisano 03.02.2013 - 00:33
Napisano 03.02.2013 - 00:55
Napisano 03.02.2013 - 13:31
Napisano 03.02.2013 - 23:47
Napisano 04.02.2013 - 19:14
Napisano 04.02.2013 - 21:30
Stanę w obronie Tyskiego. W browarnianym pubie w Tychach miałem kiedyś okazję pić świeże Gronie - smakowało jak prawdziwe piwo. Od jakiegoś czasu w wybranych knajpach w Polsce serwowane jest Tyskie z tanka, które dzięki odpowiednim warunkom transportu i przechowywania nie traci walorów smakowych. Trzeba się za nim najeździć (chyba że ktoś ma szczęście mieszkać koło takiej knajpy), ale warto, choćby po to, żeby w płynie lejącym się z kurka z napisem 'Tyskie' poczuć piwo, a nie jakieś szczyny.
Użytkownik Vintagee edytował ten post 04.02.2013 - 21:31
Napisano 04.02.2013 - 21:32
Napisano 04.02.2013 - 22:43
0 użytkowników, 2 gości, 0 anonimowych