Napisano 14.05.2013 - 19:57
Napisano 11.06.2013 - 21:34
Ja ostatnio pilam pare lyczkow Guinessa i naprawde nie rozumiem zachwytow niektorych
Napisano 12.06.2013 - 16:11
Napisano 12.06.2013 - 16:43
Użytkownik Babobij edytował ten post 12.06.2013 - 16:45
Napisano 13.06.2013 - 07:11
dla mnie dziwne podejście - % z reguły są po to, by zamieszać w bańce.Odkrywanie trunków, których picie sprawia mi przyjemność, reagując pozytywnie z moimi kubkami smakowymi, to priorytet.
ma dobroczynne właściwości, ale jak się pije butelke dziennie - a nie 8 na raz, czy 30 tygodniowo.Wiele sie mówi o jakiś dobroczynnych własciwościach browara jednak uważam to za bajke. Każdemu kogo znam piwo wywala brzuch, w większych ilościach roztraja żełądek. Może mieć minerały ale nie sądze żeby się wchłaniały podczas tego fermentu który czyni.
Napisano 22.06.2013 - 23:30
serio? woooooooooooooooooowma dobroczynne właściwości, ale jak się pije butelke dziennie - a nie 8 na raz, czy 30 tygodniowo.
Napisano 23.06.2013 - 09:01
Napisano 23.06.2013 - 09:20
wzięłam kiedyś łyka Żubra i bardzo tego żałowałam smakowało to jak zdechła skarpeta.
Napisano 23.06.2013 - 11:12
Napisano 26.06.2013 - 13:14
Napisano 26.06.2013 - 14:05
Napisano 10.12.2013 - 11:05
Napisano 10.12.2013 - 21:46
0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych