Skocz do zawartości

Zdjęcie

Projekt "Piktogram VRP 2007" !!!

• Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
101 odpowiedzi w tym temacie

Luck4sh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

ja widzialem o tym program na discovery science, jak sie robi kregi, trzeba porozrzucac czasteczki zelaza - opilki - tam zrobili to za pomoca wybuchu i bylo to niebezpieczne, a co do popekanych klosow to robili to promieniowaniem, tez mieli jakis przyrzat - to nie byli amatorzy, mieli wszystko dobrze przemyslane :)
  • 0

Apophis_.
  • Tematów: 36
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Dokładnie, ale była wcześniej już o tym mowa i my mamy wszystko nawet lepiej przemyślane (ich pomysły + nasze). Z opiłkami i pęknięciami nie będzie problemu, największym problemem może być nasze zebranie się i ustalenie dogodnego dla każdego terminu :)
  • 0

Eury.

Researcher

• Tematów: 975
  • Artykułów: 108
Reputacja znakomita
Reputacja

Napisano

Najpierw proponuje nieco cwiczen praktycznych w wykreslaniu na kartce ;)
  • 0

Luck4sh.
  • Tematów: 1
Reputacja neutralna
Reputacja

Napisano

najlepiej w wakacje, pod koniec sierpnia, w jakis weekend, bo wtedy juz wszyscy wracaja z urlopu i maja czas, tak przypuszczam
PS: Czy wiek ma znaczenie? Mam 16 lat, czy to problem? ;]
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Najpierw proponuje nieco cwiczen praktycznych w wykreslaniu na kartce ;)

Mam już parę projektów :) I plany w jaki sposób wykonać, bo przecież niewykonalnego kręgu się nie zrobi. Trochę to dopracuje i wrzucę tutaj skany.

PS: Czy wiek ma znaczenie? Mam 16 lat, czy to problem? ;]

Sam mam lat 17. Wiek nie ma znaczenia, chociaż 7 czy 12 latków raczej niańczyć nie będziemy. ;) Jeszcze nas o jakąś pedofilię oskarżą czy coś. :o
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Jestem ciekaw czy to wypali... ale fajnie by było usłyszeć w wiadomościach, czy gdzieś o tajemniczym kręgu VRP :P jeszcze dodać do tego adres forum i byłoby fajnie... :)
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie znam się, ale z wykonaniem adresu może być ciężko :)
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pewnie wykonalne, ale nie da rady przez jedną noc raczej pełnego adresu. Jeśli już mamy się podpisywać, to wystarczy VRP, chociaż wtedy odpada próba przekonania o prawdziwości kręgu. Można np. po tygodniu dodać podpis jak już się rozdmucha że kosmici byli gdzieś tam w Polsce. ;)
  • 0

Szada.
  • Tematów: 25
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

a moze połaczycie robienie tego kręgu z wyjazdem do tego nawiedzonego domu... :D w końcu tam tez powinny byc gdzies pola:)
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Nie wiadomo czy wszyscy którzy chcą jechać robić kręgi, chcą też mieszkać w nawiedzonym domu i odwrotnie :)
  • 0

Fenix.
  • Tematów: 19
  • Artykułów: 4
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Można zrobić dwie grupki... co do adresu jakby się zgromadziło odpowiednią liczbą osób to można by zrobić i adres i to drugie, nie wiem co to ma być :) . Jakby była jeszcze dobra organizacja to ho ho ... żywa reklama :)
  • 0

Macha.

Ciekawski

• Tematów: 76
Reputacja dobra
Reputacja

Napisano

Kurna, to ja teraz nie wiem, czy chcę robić ten piktogram, czy mieszkać w tym domu :D Raczej wybiorę piktogram, bo pewnie nic się w tym domu nie pokaże. ;]

Ciekaw jestem tylko co do terminu i gdzie dokładnie to będzie
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Można jechać i tu, i tu :) Ja bym chętnie zrobił piktogram i odwiedził ten nawiedzony dom. Ale łączyć tego nie ma sensu.
  • 0

Szada.
  • Tematów: 25
  • Artykułów: 1
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

dziekuje za rozpatrzenie mojego pomyslu:) a ja bym chciala jechac z wami ale tylko zobaczyc jak to robicie:D jak by co moglabym ludzia przekonujaca wciskac kit ze widzialam jakies swiatla na niebie:D ale do roboty bym sie nie brala bo wtedy by sie stalo cos co zepsulo by zabawe:D bo ja mam reke ktore psuja:D
  • 0

Apophis_.
Reputacja zadowalająca
Reputacja

Napisano

Pewnie, jak ktoś chce pojechać popatrzyć to spoko. Jakbyśmy robili nielegalnie gdzieś, to przydadzą się jacyś ludkowie do postania na czatach. ;) Tylko wiecie, żeby się nie okazało, że będzie 20 osób towarzyszących i 2 tyrały na polu ;)
  • 0

Użytkownicy przeglądający ten temat: 1

0 użytkowników, 1 gości oraz 0 użytkowników anonimowych