Ty na powaznie? tysiace ludzi na placu, do tego transmisje TV i ty mowisz "ze akurat ktos zrobil zdjecie"?????
Jak jest z kolei nagranie fenomenu UFO, to wszyscy zaraz ze "jak to? tylko jedno nagranie i to jeszcze nie w jakosci HD??"
Co za ludzie!
a o piorun.. to akurat dla mnie zadna nowina, bo wysokie budynki to czeste "cele" piorunow.. dlatego maja piorunochrony.. jakby sie bazylika sfajczyla w ten dzien to bym nad tym sie zastanawial, ale piorun.. mnie dzisiaj bardzo bolala glowa, jakas migrena ktorych nie miewam raczej.. i to tak od 10 rano chyba.. ciekawe
ale jak juz sie tak s-f rozpisalem, to dodam ze ja nie wierze w powod jaki podaja (stan zdrowia/wiek), a kluczowe dla mnie bylo zdanie w jego oswiadczeniu "ze aby glosic ewangelie trzeba miec sile ciala i ducha" jakos tak.. ja to rozumiem jako ze "jego wiara jest slaba" albo "ulegl pokusie" moze dawniej, ale teraz ktos to wyciagnac moze.. jakos przeczuwam afere jeszcze, a jak mnie pamiec nie myli, to byla jakas przepowiednia z papiezem odchodzacym w cieniu afery..
Użytkownik manitoris edytował ten post 11.02.2013 - 22:38