Napisano 16.02.2013 - 01:09
Napisano 16.02.2013 - 03:29
Napisano 16.02.2013 - 07:58
Widocznie tak chcial Bog.dziwi mnie to że tak wszyscy sie z tego śmiejecie, ten meteroid mógł wejść w przestrzeń naszą, albo np.NY wtedy też śmialibyście się, dzieciom twarze pocięły okna a Wy się śmiejecie...opanujcie się bo i nas może to spotkać....oby nie
Użytkownik Critias edytował ten post 16.02.2013 - 10:03
Napisano 16.02.2013 - 07:58
Napisano 16.02.2013 - 09:25
Użytkownik kudi edytował ten post 16.02.2013 - 09:26
Napisano 16.02.2013 - 09:57
jesli chodzi Ci o to, co widać w 20 sekundzie, to jest to smuga kondensacyjna za rakietą. Dlaczego świeci? Bo prawdopodobnie filmik byl nakecony wieczorem i choć na Ziemi Słońca już nie widać, to jednak ono świeci i oświetla tę smugę.Dzięki Jarecki za linki ,ja natomiast mam pytanie widziałem to już 13 lutego jak coś niby ufo leci po niebie a za tym zostaje też taka zawiesina w stylu chmur mocno świecąca, tylko jak na razie nikt o tym nie mówił a ja wątpie że jest to dym bo jakiejś rakiecie bo ciągle stoi w miejscu i świeci:roll:
Gdyby to było cos takiego, to znając sposoby postępowania słuźb specjalnych i wojska na całym swiecie teren natychmiast zostałby ogrodzony, a do wiadomości publicznej zostały by podane jedynie jakieś szczątkowe wiadomościWczoraj znajomy zadał mi pytanie: "a jeśli to fragmenty czegoś o czym nie mieliśmy się dowiedzieć i zostało zestrzelone?" Dawno żadne pytanie mnie tak nie zastanowiło.
Użytkownik Mishka edytował ten post 16.02.2013 - 10:03
Napisano 16.02.2013 - 10:00
Wczoraj znajomy zadał mi pytanie: "a jeśli to fragmenty czegoś o czym nie mieliśmy się dowiedzieć i zostało zestrzelone?" Dawno żadne pytanie mnie tak nie zastanowiło.
Użytkownik kudi edytował ten post 16.02.2013 - 10:01
Napisano 16.02.2013 - 10:00
To pewnie znaczy, ze sie nie dowiemy, a nawet jezeli bedziemy probowali i uda nam sie cos wykombinowac to, i tak jedna czesc forumowiczow w to nieuwierzy, a druga zapomni o tym.a jeśli to fragmenty czegoś o czym nie mieliśmy się dowiedzieć i zostało zestrzelone?
Zaraz jeszcze napiszesz, iz to kosmici zaatakowali Rosje.I denerwują mnie troszkę aż tak fanatycznie wierzący w BOGA ludzie którzy tak na prawdę nawet sami do świętych nie należą bo robią mnóstwo grzechów i grzeszków.. A tylko jak coś się stanie to "Bóg tak chciał" ludzie opanujcie się bez urazy ale nie wszędzie jest Bóg sprawcą tego czy tamtego i też zadajcie sobie sami pytanie czy on istnieje poczytajcie różne teorie bo moim zdaniem nawet biblia to tylko teoria.
Użytkownik Critias edytował ten post 16.02.2013 - 10:12
Napisano 16.02.2013 - 10:08
Wczoraj znajomy zadał mi pytanie: "a jeśli to fragmenty czegoś o czym nie mieliśmy się dowiedzieć i zostało zestrzelone?" Dawno żadne pytanie mnie tak nie zastanowiło.
Witaj.Też mi się nasunęły takie myśli do głowy.Bo przecież nigdy całej prawdy się nie dowiemy póki sami nie będziemy szperać tu i ówdzie,analizując różne okoliczności itp itd. Moim zdaniem równie dobrze może być to odwrócenie nas od czegoś bardzo tajnego,a ta planetoida która przelatywała koło ziemi to może tylko jakaś przykrywka.
I denerwują mnie troszkę aż tak fanatycznie wierzący w BOGA ludzie którzy tak na prawdę nawet sami do świętych nie należą bo robią mnóstwo grzechów i grzeszków.. A tylko jak coś się stanie to "Bóg tak chciał" ludzie opanujcie się bez urazy ale nie wszędzie jest Bóg sprawcą tego czy tamtego i też zadajcie sobie sami pytanie czy on istnieje poczytajcie różne teorie bo moim zdaniem nawet biblia to tylko teoria.
A co do meteorytu to
http://www.tvn24.pl/...ami,306470.html
http://nortus.pinger...cym-48-tys-km-h
http://www.se.pl/wyd...acz_307014.html
Dzięki Mishka
Napisano 16.02.2013 - 10:09
Widocznie tak chcial Bog.
dziwi mnie to że tak wszyscy sie z tego śmiejecie, ten meteroid mógł wejść w przestrzeń naszą, albo np.NY wtedy też śmialibyście się, dzieciom twarze pocięły okna a Wy się śmiejecie...opanujcie się bo i nas może to spotkać....oby nie
Niby odpowiadamy za grzechy naszych przodkow a Rosjanie maja wiele na sumieniu - obojetnie czy to mlody czy stary.
W koncu widac maly przedsmak sprawiedliwosci.
Napisano 16.02.2013 - 10:15
Edit. Zdublowalo mi posta.
Napisano 16.02.2013 - 10:44
Napisano 16.02.2013 - 10:57
Aktualnie NASA szacuje pierwotne rozmiary tego obiektu na ok. 17 m, a jego masę na ok. 9 000 ton. Zatem można go jak najbardziej awansować do rangi niewielkiej planetoidy (ok. 3 razy mniejszej niż 2012 DA14).Pobieżne oceny kwalifikują średnicę tego ciała kosmicznego na kilka metrów i przybliżoną masę 10-50ton. Na rzetelne i szczegółowe wnioski trzeba będzie trochę poczekać.
0 użytkowników, 3 gości oraz 0 użytkowników anonimowych